ayrılık ve fikirlerinize ihtiyacım var.

Neden ayrılmıştınız

Neden ayrılmıştınız
sürekli evlilikten bahsediyodu, bende istiyodum tabi sonra ailesiyle yasamak istedi evlenince ama bunu bana şart olarak sundu ya bu olur yada ayrılırım diye sonra ben kesin bir sey demeden ayrıldı . Simdi ise yanımda olmadın diyo ama benden güzellikle iste senin icin her fedakarlığı yaparım ayrılığı asla düsünmem demistim . Hepte yanında oldum hic şikayetci olmadım hep her olayda alttan aldım bu zamana kadarda hic ayrılmamıstık hic küs kalmamıstık bile .

Baska birisinin olduğunu nasıl hissedebilirim . Bu konuda cok hassas yapacağını düsünmüyorum düsünmek istemiyorum
Düşün öyle bir yapıyorlar ki
Inanamazsin
Başka birisinin olup olmadığını anlayamazsin görmeden
Kesin ve net şekilde görüşmeyi kesip bir de sanki yeni biriyle tanismissin da mutluymussun gibi bir hava ver
Ama bunu çok profesyonel yapman lazım yani ne anlamali ne anlamamali bir günde farkedecegi şey değil bu zamana yayacaksin
Bak o zaman nasıl tutusacak

Sanki size blöf yapıyor gibi. Bi köşede dur canım isterse seninle olurum gibi. Öyle şey mi olur seviyorsa zaten yanındadır. Belirsiz şeyleri hiç sevmem ve hiç bir ciddiyeti olmaz.
Ayrıca onun ailesiyle kalmanız konusunda baskı yapmış diyelim kabul ettiniz evlendiğiniz buna gerçekten cesaret edebilecek misiniz.? Burada bir sürü buna benzer konular okudum çoğu da mutsuz.

Ben sevdiğim icin kabul edebilirdim ama ayrılığı göze alabildiği için evlilikte nası bi tutum sergiliceği konusunda tereddütlerim var artık tabi bu beni düsündürmüyo değil işte sevgim mantıklı düsünmeme engel oluyo

ya gerçekten ailesi kendisiyle oturma konusunda çocuğa baskı yaptı . 2 . ihtimal senin yok ben aynı evde oturamam deyip ondan ayrılacağını düşündü, sonra o da kararsız kaldı. senden neden ayrılmak istedi bilemiyorum tabi. ama kararsız şuan. senin artı ve eksi lerini düşünüyordur ya da alışkanlık olduğu için kopamamıştır.
ailesi aklını çelmiş olabilir.
o açık konuşmadıkça ne desek boş. sen telefonlarını 1-2 gün açma bakalım sebep sunmadan, ne yapacak. sonra neden diye sorarsa ,önce o açıklasın nedenini.

demek ki senden vazgeçebiliyo güvenme tabi. hem de niye ailesiyle oturcaksın ki, çok zor olur senin için. değer mi böyle yapan birisine..

Aynı hareketler yemin ederim.En sonun da da ben ayrılmak istiyorum dedi beni bu şekilde aylarca süründürdü bunu da whatsaptan yazdı kalktım hemen yanına gittim yüzüme söyle diye söyleyemedi öptü kokladı barıştık .2 gün sonra bu sefer bana bi kaç ay zaman ver yazıca bede sigortalar attı dedim tüm zamanlar senin olsun hadi bana eyvallah sonra da herkesi engelledim heryerden zaten bi ay öncesinden pskoloğa gitmeye başlamıştım .Şimdi kapım da yatıyor ama can çekişse önümde üstüne basar geçerim bin beter olsun .

Sanırım duygu sömürüsü yapıyor. Onu birakmayacağınızı düşünüp sizi ailesiyle oturmak zorunda bırakıyor. Ileride evlenirseniz de sürekli "ya su istegimi yap ya da ayrılalım vs vs" tarzında olması muhtemel.

Bilmiyorum bu durumda ne yapılır hayat sizin hayatınız :)

Donmemesi icin dua et bence. Ne demek ailemle yasayacagiz yoksa ayrilirim. Sen de bana guzellikle soyle her seye varim diyorsun. Zaten dag eteginde muhtesem bir manzara esliginde, yemyesil bir ormanda, iyi kalpli ailesi ile birlikte mutlu mesut yasayacaksiniz emin ol.
Pambik gibi bulutlar- ceyhun zeynalov benden sana gelsin.

-Insan niye bu kadar saçma davranırki madem kapınızda yatacak kadar çok seviyodu sizi niye zamanında değerinizi bilemedi . Bende fazlasıyla anlayıs gösterdim sanırsam inan kıyamadım yıllarımıza sevgime ama o değerini bilmiyosa yapıcak birşey yok.

- çok gerçekcisin :) işte insan sevince değer diyosun ama karşındakininde aynı fedakarlıkları gösterebilmesi lazım . Bizde öyle bi durum yok malesef sanki ben ayrıldım güvenini sarstımda hala ne düsüneceğini bilemiyo .

- tabii hayat benim hayatım ama şu psikolojiyle sağlıklı düşünmek zor :)

Bittiyse bitmiştir hem karnım doysun hem pastam dursun olmaz
budur
vee budur

Benim ne istediğim belli onu kaybetmek istemiyorum , kendisi net bişey demiyo seviyorum kaybetmeyi istemiyorum diyo e ozaman bi karara bağlıyalım diyince ne istediğimi tam bilmiyorum düsünemiyorum diyo .s

sen kaybetmek istemiorum havalarındasın ya o seni cepte görüo ve sana mesajı çakmış beni zorlama istersen tamamen bitireyim, ama sen beni kaybetmek istemiosun o yüzden böle belirsiz de olsa en azından yanında duruorum dio, küstahhh

ayrıca da ayrılmışssınız ama buluşup görüşmeye devam ediorsunuz, ne olarak? arkadaş? sevgili?

Diyceksin ki söylemesi kolay ayrıl diye inan hiç kolay değil aynı şeyler, yaşamış biri olarak bunu sana söylüyrsam gerçekten bitmiştir olay kurtarılmaya değer bişey kalmamış bana inan benim tek üzüldüğüm kaybettiğim yıllarım dedin ya o kadar seviyosa niye ayrıldı senden sevmiyor ki :) yalnız kaldı benden başka kimse ona katlanmadı yüzüne bakan olmadı o yüzden eski konforunu o sevgi dolu sevgilisini geri istiyor tabi bizimkinde bir özgüven patlaması oldu benim sayemde normal de yüzüne bile bakmayacağım adamı gözümde Brad pitt e çevirdim oda bir süre sonra kendini bişey sandı toto kalktı ama maalesef ki benden başka onu o şekilde gören olmayınca kürkçü dükkanına dönüş oldu yani anlayacağın bi halt olmaz bunlardan adam değiller emin ol daha iyisi adam gibi adamı çıkacak karşına vakit kaybetme bununla

"ne istediğimden emin değilim" diyen bekar erkek de; "karımla mutlu değilim zaten boşanmak üzereyiz" diyen evli erkek de yalan söylüyordur, sizi oyalayıp yedekte tutmaya çalışıyordur, net.

Yıl olmuş 2016 hala senö sevöyörüm amaa zemene ehtiyacım vorrr laflarına inanan kızlar var pess yani. Hayır kendine nasıl yyakıştırıyosun bu adamla görüşmeyi. Bir de her fedakarlığı yaparım demiş. He gülüm git ailesiyle otur. Hiç şu toz pembe kafadan olmadı ben de ya. Cahillik mutluluktur sözünün canlı kanıtı böyle oluyomuş demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…