- 29 Ekim 2015
- 1.421
- 1.417
- 133
- 31
- Konu Sahibi meliserdogan
-
Neden ayrılmıştınızmerhaba arkadaşlar.
5 yıllık ilişkim yaklaşık 2 ay önce erkek arkadaşımın isteğiyle bitti ama hiç kopmadık hep konuşmaya devam ettik bir kaç kezde buluştuk bana beni sevdiğini beni kaybetmek istemediğini herşeyin düzeleceğini söylüyor ama bir adım atmıyor . Konuşalım bi noktaya varalım böyle ortada olmayalım dediğimdede ne istediğimden emin değilim tamamen bitirmekten yada ne istediğimi bilmeden yanında olmam dahamı iyi bu durumdan diyor . Sizce yapmak istediği ne ve ben ne yapmalıyım . Ben onu çok seviyorum özlüyorum kaybetmeyide istemiyorum
sürekli evlilikten bahsediyodu, bende istiyodum tabi sonra ailesiyle yasamak istedi evlenince ama bunu bana şart olarak sundu ya bu olur yada ayrılırım diye sonra ben kesin bir sey demeden ayrıldı . Simdi ise yanımda olmadın diyo ama benden güzellikle iste senin icin her fedakarlığı yaparım ayrılığı asla düsünmem demistim . Hepte yanında oldum hic şikayetci olmadım hep her olayda alttan aldım bu zamana kadarda hic ayrılmamıstık hic küs kalmamıstık bile .Neden ayrılmıştınız
Baska birisinin olduğunu nasıl hissedebilirim . Bu konuda cok hassas yapacağını düsünmüyorum düsünmek istemiyorumBaşka biri varrrrrr
İkiniz de bir köşede durun istiyor
Düşün öyle bir yapıyorlar kiBaska birisinin olduğunu nasıl hissedebilirim . Bu konuda cok hassas yapacağını düsünmüyorum düsünmek istemiyorum
Ben sevdiğim icin kabul edebilirdim ama ayrılığı göze alabildiği için evlilikte nası bi tutum sergiliceği konusunda tereddütlerim var artık tabi bu beni düsündürmüyo değil işte sevgim mantıklı düsünmeme engel oluyoSanki size blöf yapıyor gibi. Bi köşede dur canım isterse seninle olurum gibi. Öyle şey mi olur seviyorsa zaten yanındadır. Belirsiz şeyleri hiç sevmem ve hiç bir ciddiyeti olmaz.
Ayrıca onun ailesiyle kalmanız konusunda baskı yapmış diyelim kabul ettiniz evlendiğiniz buna gerçekten cesaret edebilecek misiniz.? Burada bir sürü buna benzer konular okudum çoğu da mutsuz.
ya gerçekten ailesi kendisiyle oturma konusunda çocuğa baskı yaptı . 2 . ihtimal senin yok ben aynı evde oturamam deyip ondan ayrılacağını düşündü, sonra o da kararsız kaldı. senden neden ayrılmak istedi bilemiyorum tabi. ama kararsız şuan. senin artı ve eksi lerini düşünüyordur ya da alışkanlık olduğu için kopamamıştır.sürekli evlilikten bahsediyodu, bende istiyodum tabi sonra ailesiyle yasamak istedi evlenince ama bunu bana şart olarak sundu ya bu olur yada ayrılırım diye sonra ben kesin bir sey demeden ayrıldı . Simdi ise yanımda olmadın diyo ama benden güzellikle iste senin icin her fedakarlığı yaparım ayrılığı asla düsünmem demistim . Hepte yanında oldum hic şikayetci olmadım hep her olayda alttan aldım bu zamana kadarda hic ayrılmamıstık hic küs kalmamıstık bile .
Ben sevdiğim icin kabul edebilirdim ama ayrılığı göze alabildiği için evlilikte nası bi tutum sergiliceği konusunda tereddütlerim var artık tabi bu beni düsündürmüyo değil işte sevgim mantıklı düsünmeme engel oluyo
Sürekli mesajlasıyoruz beni hic ihmal etmiyo hic gec yazmıyo habersiz bırakmıyo bulusuncada telefonunu hic saklamıyo benden diyorum ya bulusunca sanki hic ayrılık olmamıs gibi davranıyo biri olsa telefonunu saklar die düsündüm .
Donmemesi icin dua et bence. Ne demek ailemle yasayacagiz yoksa ayrilirim. Sen de bana guzellikle soyle her seye varim diyorsun. Zaten dag eteginde muhtesem bir manzara esliginde, yemyesil bir ormanda, iyi kalpli ailesi ile birlikte mutlu mesut yasayacaksiniz emin ol.sürekli evlilikten bahsediyodu, bende istiyodum tabi sonra ailesiyle yasamak istedi evlenince ama bunu bana şart olarak sundu ya bu olur yada ayrılırım diye sonra ben kesin bir sey demeden ayrıldı . Simdi ise yanımda olmadın diyo ama benden güzellikle iste senin icin her fedakarlığı yaparım ayrılığı asla düsünmem demistim . Hepte yanında oldum hic şikayetci olmadım hep her olayda alttan aldım bu zamana kadarda hic ayrılmamıstık hic küs kalmamıstık bile .
-Insan niye bu kadar saçma davranırki madem kapınızda yatacak kadar çok seviyodu sizi niye zamanında değerinizi bilemedi . Bende fazlasıyla anlayıs gösterdim sanırsam inan kıyamadım yıllarımıza sevgime ama o değerini bilmiyosa yapıcak birşey yok.Aynı hareketler yemin ederim.En sonun da da ben ayrılmak istiyorum dedi beni bu şekilde aylarca süründürdü bunu da whatsaptan yazdı kalktım hemen yanına gittim yüzüme söyle diye söyleyemedi öptü kokladı barıştık .2 gün sonra bu sefer bana bi kaç ay zaman ver yazıca bede sigortalar attı dedim tüm zamanlar senin olsun hadi bana eyvallah sonra da herkesi engelledim heryerden zaten bi ay öncesinden pskoloğa gitmeye başlamıştım .Şimdi kapım da yatıyor ama can çekişse önümde üstüne basar geçerim bin beter olsun .
- çok gerçekcisin :) işte insan sevince değer diyosun ama karşındakininde aynı fedakarlıkları gösterebilmesi lazım . Bizde öyle bi durum yok malesef sanki ben ayrıldım güvenini sarstımda hala ne düsüneceğini bilemiyo .Donmemesi icin dua et bence. Ne demek ailemle yasayacagiz yoksa ayrilirim. Sen de bana guzellikle soyle her seye varim diyorsun. Zaten dag eteginde muhtesem bir manzara esliginde, yemyesil bir ormanda, iyi kalpli ailesi ile birlikte mutlu mesut yasayacaksiniz emin ol.
Pambik gibi bulutlar- ceyhun zeynalov benden sana gelsin.
- Baskası varsa ona gitsin bana niye herşey düzelicek seni kaybetmek istemiyorum gibi sözler söylüyokiCanım açık ve net başkası var
- tabii hayat benim hayatım ama şu psikolojiyle sağlıklı düşünmek zor :)Sanırım duygu sömürüsü yapıyor. Onu birakmayacağınızı düşünüp sizi ailesiyle oturmak zorunda bırakıyor. Ileride evlenirseniz de sürekli "ya su istegimi yap ya da ayrılalım vs vs" tarzında olması muhtemel.
Bilmiyorum bu durumda ne yapılır hayat sizin hayatınız :)
Anlamıyor musun çok açık sni cepte tutuyor- Baskası varsa ona gitsin bana niye herşey düzelicek seni kaybetmek istemiyorum gibi sözler söylüyoki
resimlerini atıyo artık amacını anlamıyorum
budurBittiyse bitmiştir hem karnım doysun hem pastam dursun olmaz
vee budurÖzet geçeyim herifin iç sesini, "oğluuum bu kız nasılsa seni seviyo la, bi köşede dursun daha iyisini bulana dek yedekte bekletiriz adını koymadan. İyisi çıkarsa yollarız, çıkmazsa da napalım yoklukta gider."
merhaba arkadaşlar.
5 yıllık ilişkim yaklaşık 2 ay önce erkek arkadaşımın isteğiyle bitti ama hiç kopmadık hep konuşmaya devam ettik bir kaç kezde buluştuk bana beni sevdiğini beni kaybetmek istemediğini herşeyin düzeleceğini söylüyor ama bir adım atmıyor . Konuşalım bi noktaya varalım böyle ortada olmayalım dediğimdede ne istediğimden emin değilim tamamen bitirmekten yada ne istediğimi bilmeden yanında olmam dahamı iyi bu durumdan diyor . Sizce yapmak istediği ne ve ben ne yapmalıyım . Ben onu çok seviyorum özlüyorum kaybetmeyide istemiyorum
Benim ne istediğim belli onu kaybetmek istemiyorum , kendisi net bişey demiyo seviyorum kaybetmeyi istemiyorum diyo e ozaman bi karara bağlıyalım diyince ne istediğimi tam bilmiyorum düsünemiyorum diyo .s
-Insan niye bu kadar saçma davranırki madem kapınızda yatacak kadar çok seviyodu sizi niye zamanında değerinizi bilemedi . Bende fazlasıyla anlayıs gösterdim sanırsam inan kıyamadım yıllarımıza sevgime ama o değerini bilmiyosa yapıcak birşey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?