• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılık ve fikirlerinize ihtiyacım var.

Yıl olmuş 2016 hala senö sevöyörüm amaa zemene ehtiyacım vorrr laflarına inanan kızlar var pess yani. Hayır kendine nasıl yyakıştırıyosun bu adamla görüşmeyi. Bir de her fedakarlığı yaparım demiş. He gülüm git ailesiyle otur. Hiç şu toz pembe kafadan olmadı ben de ya. Cahillik mutluluktur sözünün canlı kanıtı böyle oluyomuş demek
Sözlerine inanmıyorum.
Ben illa o olucak kafasında değilim.
Bu davranıslarının size göre sebebini soruyorum.

Diyceksin ki söylemesi kolay ayrıl diye inan hiç kolay değil aynı şeyler, yaşamış biri olarak bunu sana söylüyrsam gerçekten bitmiştir olay kurtarılmaya değer bişey kalmamış bana inan benim tek üzüldüğüm kaybettiğim yıllarım dedin ya o kadar seviyosa niye ayrıldı senden sevmiyor ki :) yalnız kaldı benden başka kimse ona katlanmadı yüzüne bakan olmadı o yüzden eski konforunu o sevgi dolu sevgilisini geri istiyor tabi bizimkinde bir özgüven patlaması oldu benim sayemde normal de yüzüne bile bakmayacağım adamı gözümde Brad pitt e çevirdim oda bir süre sonra kendini bişey sandı toto kalktı ama maalesef ki benden başka onu o şekilde gören olmayınca kürkçü dükkanına dönüş oldu yani anlayacağın bi halt olmaz bunlardan adam değiller emin ol daha iyisi adam gibi adamı çıkacak karşına vakit kaybetme bununla
İşte bende böyle yaptım canım çok el üstünde tuttum sonunda egosu tavan yaptı.

merhaba arkadaşlar.
5 yıllık ilişkim yaklaşık 2 ay önce erkek arkadaşımın isteğiyle bitti ama hiç kopmadık hep konuşmaya devam ettik bir kaç kezde buluştuk bana beni sevdiğini beni kaybetmek istemediğini herşeyin düzeleceğini söylüyor ama bir adım atmıyor . Konuşalım bi noktaya varalım böyle ortada olmayalım dediğimdede ne istediğimden emin değilim tamamen bitirmekten yada ne istediğimi bilmeden yanında olmam dahamı iyi bu durumdan diyor . Sizce yapmak istediği ne ve ben ne yapmalıyım . Ben onu çok seviyorum özlüyorum kaybetmeyide istemiyorum :KK43:

ayrilasi var ama yalnız kalmaktan korkuyo seni elde tutuyo olabilir mi kendine yeni bir hayat kurana kadar?

cepte tutmak ?
5 yıl sizden sıkılmış yeni maceralar arıyor ama tam anlamıyla da cesaret edemiyor keza yeni macera bulamazsa size dönüş yapabilmesi için irtibatı tamamen koparmamak lazım..

cepte tutmak ?
5 yıl sizden sıkılmış yeni maceralar arıyor ama tam anlamıyla da cesaret edemiyor keza yeni macera bulamazsa size dönüş yapabilmesi için irtibatı tamamen koparmamak lazım..
Sanırım öyle ayrılık içinde herşeyi bahane etti zaman gectikce daha iyi anlıyo insan neyin ne olduğunu şuanda sizin dediğiniz gibi yaptığı cepte tutmak ama artık bende şans vericek değilim . Burdaki yorumlarda cidden faydalı oluyo

Sanırım öyle ayrılık içinde herşeyi bahane etti zaman gectikce daha iyi anlıyo insan neyin ne olduğunu şuanda sizin dediğiniz gibi yaptığı cepte tutmak ama artık bende şans vericek değilim . Burdaki yorumlarda cidden faydalı oluyo
ayrılıp sonra buluşup görüşmek seviyorum ama ayrı kalalım demek çok mantıksız. seven insan kaybetmekten korkar. bence siz hayatınıza artık tek başına devam edin ve onun istediği zaman sizinle buluşup görüşemeyeceğini gösterin.

budur

vee budur

sen kaybetmek istemiorum havalarındasın ya o seni cepte görüo ve sana mesajı çakmış beni zorlama istersen tamamen bitireyim, ama sen beni kaybetmek istemiosun o yüzden böle belirsiz de olsa en azından yanında duruorum dio, küstahhh:KK67:

ayrıca da ayrılmışssınız ama buluşup görüşmeye devam ediorsunuz, ne olarak? arkadaş? sevgili?
Doğru belkide beni zaten istediğimde dönerim olarak görüyo ama artık şans vericek değilim .
Buluştuk bu konuda konuşup net bi karara bağlamak için bağladıkmı hayır . Çünkü ne düşüneceğink bilmiyormuşmuş aradan geçmiş iki ay hala bilmiyosa hiç bilmesin yapabilceğim birşey yok.

Olabilirde tabi cok iyi biliyo kimse onunla benim kadar uğraşıp değer vermez diye .

O zaman tekmeyi bas sen daha iyilerini hakediyosun güzellik:** evet dediğim kolay değil ama sırf yalnız kalmamak için seni cepte tutan bi adamla birlikte olmak istediğine emin misin? Bütün kadınlar güçlüdür ben senin yerinde olsam ona güzel kısa ve öz bitti mesajı atardım senin ne kadar güçlü olduğunu anlayacağı. Ondan sonra numarasini engeller banyoya gider deli gibi aglardim suyun altında(cok iyi gelir kwkendileri ) rahatlayinca çıkar sevdigim seyleri yapardım kendime yeni kararlar alırdım saclarima yenilik yaptirirdimm gerçekten atlatinca da kiymetimi bilen sevecegim birini bulurdum. Hayatt cok kisa

Teşekkür ederim canım evet uzak durmam benim için daha hayırlı artık daha mantıklı düşenebiliyorum sevseydi net bi şekilde yanımda olurdu.
Bak kendin cok dogru söyledin, seven insan sevgisinden emin olandır, yıpranmamak icin unutmaya gayret et, zaten bir sure sonra da daha net göreceksin Zaman kaybı yaşadığını

O zaman tekmeyi bas sen daha iyilerini hakediyosun güzellik:** evet dediğim kolay değil ama sırf yalnız kalmamak için seni cepte tutan bi adamla birlikte olmak istediğine emin misin? Bütün kadınlar güçlüdür ben senin yerinde olsam ona güzel kısa ve öz bitti mesajı atardım senin ne kadar güçlü olduğunu anlayacağı. Ondan sonra numarasini engeller banyoya gider deli gibi aglardim suyun altında(cok iyi gelir kwkendileri ) rahatlayinca çıkar sevdigim seyleri yapardım kendime yeni kararlar alırdım saclarima yenilik yaptirirdimm gerçekten atlatinca da kiymetimi bilen sevecegim birini bulurdum. Hayatt cok kisa
yalnız kalmaktan korkmuyorum yanımda çok destek olanım var ve sizin yorumlarınızda çok destek oluyo sadece o kadar sevgi dolu bi ilişkinin bitişi zorluyo ama evet değer bilmiyosa değer vermemek lazım o net olamıyosa ben net olucam ve tamamen biticek insallah sonrasında o dönmem için uğraşmaz

yalnız kalmaktan korkmuyorum yanımda çok destek olanım var ve sizin yorumlarınızda çok destek oluyo sadece o kadar sevgi dolu bi ilişkinin bitişi zorluyo ama evet değer bilmiyosa değer vermemek lazım o net olamıyosa ben net olucam ve tamamen biticek insallah sonrasında o dönmem için uğraşmaz

Seni cook iyi anlıyorum. 5yillik olmasa da 2 yıllık iliskim hic beklemedigim an tam da annemi kaybettigim en destek duyduğum zaman bitti cook büyük depresyon geçirdim ama hic gizlemedim uzuldugumu doya doya agladim kendimi odama kapattım salak salak şeyler yaptım. Ayrıldıktan 2 yil sonra da başka birine aşık oldum meger onceden hic aşık olmamisim su an 4.yilimizi bitirmek üzereyiz yasin kaç bu arada?? ama atlatirsin hem de cook daha mutlu olursun.sevmeyi bilmeyen adamla ömür gecmez simdi ayrılmak ister evlenince akli baskasina gider boşver onu:))

Canım şimdi çok canın yanacak ama yapacak bi şey yok herkes doğru olanı söylemiş zaten sende kendine gelince biraz ara verince hafiflersin inş

Seni cook iyi anlıyorum. 5yillik olmasa da 2 yıllık iliskim hic beklemedigim an tam da annemi kaybettigim en destek duyduğum zaman bitti cook büyük depresyon geçirdim ama hic gizlemedim uzuldugumu doya doya agladim kendimi odama kapattım salak salak şeyler yaptım. Ayrıldıktan 2 yil sonra da başka birine aşık oldum meger onceden hic aşık olmamisim su an 4.yilimizi bitirmek üzereyiz yasin kaç bu arada?? ama atlatirsin hem de cook daha mutlu olursun.sevmeyi bilmeyen adamla ömür gecmez simdi ayrılmak ister evlenince akli baskasina gider boşver onu:))
22 yaşındayım canım . İnan senin için çok sevindim atlatabilmene bu arada başın saolsun şimdiki birlikteliğinde hep değerini bilsin hep mutlu olun inşallah :)

Canım şimdi çok canın yanacak ama yapacak bi şey yok herkes doğru olanı söylemiş zaten sende kendine gelince biraz ara verince hafiflersin inş
İnsallah şimdi çok zor geliyo ama gerçekten bi ömür böyle gecmez bence seven ne olursa olsun sevdiğinin yanında olmalı ayrılığı seçmemeli şimdi diyo ben seni çok sevdim hep çok sevicem diye ama seven gitmez savaşır .

merhaba arkadaşlar.
5 yıllık ilişkim yaklaşık 2 ay önce erkek arkadaşımın isteğiyle bitti ama hiç kopmadık hep konuşmaya devam ettik bir kaç kezde buluştuk bana beni sevdiğini beni kaybetmek istemediğini herşeyin düzeleceğini söylüyor ama bir adım atmıyor . Konuşalım bi noktaya varalım böyle ortada olmayalım dediğimdede ne istediğimden emin değilim tamamen bitirmekten yada ne istediğimi bilmeden yanında olmam dahamı iyi bu durumdan diyor . Sizce yapmak istediği ne ve ben ne yapmalıyım . Ben onu çok seviyorum özlüyorum kaybetmeyide istemiyorum :KK43:
Bu adamdan yar olmaz sana bacim.. ya seversin ya sevmezsin..bunun ortasi yok..bence daha hayatini yasamak istiyor, baska kizlarla görüsüyo gibi geldi bana.bilmiyorum! Sana resmen diyorki,sen burda beni bekle,senden iyisini bulamazsam yine sana dönerim falan..takip et bana kalirsa,ne yapiyo kimlerle görüsüyo..

Doğru belkide beni zaten istediğimde dönerim olarak görüyo ama artık şans vericek değilim .
Buluştuk bu konuda konuşup net bi karara bağlamak için bağladıkmı hayır . Çünkü ne düşüneceğink bilmiyormuşmuş aradan geçmiş iki ay hala bilmiyosa hiç bilmesin yapabilceğim birşey yok.
şu saatten sonra sana verdiği ya da vermediği mi demeliyim değeri anlamışsındır zaten, sanki tek başına yaşıo ilişkiyi beyfendi:KK67: karar veremiomuşmuş da bilmem ne, karşısında duyguları olan bir genç kız olduğu umrunda bile değil:KK62: artık önüne bak ve senin duygularını böyle yok saymasına izin verme, umarım bundan sonra herşey çok güzel olur senin için

Bu adamdan yar olmaz sana bacim.. ya seversin ya sevmezsin..bunun ortasi yok..bence daha hayatini yasamak istiyor, baska kizlarla görüsüyo gibi geldi bana.bilmiyorum! Sana resmen diyorki,sen burda beni bekle,senden iyisini bulamazsam yine sana dönerim falan..takip et bana kalirsa,ne yapiyo kimlerle görüsüyo..
kimseyle görüşmüyo bunu biliyorum hep bana msJ yazıyo ilgileniyo kan ilacı kullanıyorum sürekli içtinmi hadi kalk iç haber ver falan ilgileniyo diyorumya anlam veremedim hareketlerine .

Back