• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılık ve fikirlerinize ihtiyacım var.

Benim ne istediğim belli onu kaybetmek istemiyorum , kendisi net bişey demiyo seviyorum kaybetmeyi istemiyorum diyo e ozaman bi karara bağlıyalım diyince ne istediğimi tam bilmiyorum düsünemiyorum diyo .s

Ailesiyle oturmayı kabul etmiş olsan,ne istediğini bilecek.Ailesini kabul etmeyeceksen fazla uzatma.5sene boyunca ailesini tanıma fırsatı buldunuz mu,tanıştırdı mı sizi

Sevgilin seni yedeği atmış maşallah sende adam gel dese giden git dese giden kızsin. Kendine saygın yok mu? Arama bir daha diyeceksin ya sevgiliyiz ya Güle güle diyeceksin! Gerçi sen bu kafayla bunu asla yapamazsin. Ama dikkat et seni yedek tutarken birini bulmasın canim

net olmam gerektiğini biliyorum ama duygularım engel oluyo çok zorlanıyorum
Duyguların inanıyorum ki çok yoğundur, çok aşıksındır. Ama bir insana ne olursa olsun yanındayım hissini vermek çok "açık çek" bence. Seviyorsun tabi ki koşullarına uyum sağlarsın, orta yol bulursunuz. Ama bugün sana bunu dayatıyor, devamı gelmeyecek mi? Üstelik üslubundan da şikayetçisin. Anladığım kadarıyla senden bunu bir süreliğine rica etmemiş.
Duygularınla hareket etmen çok büyük hata olur canım, pişman olursun. Seni böyle cepte tutmasına izin verme.

Ailesiyle oturmayı kabul etmiş olsan,ne istediğini bilecek.Ailesini kabul etmeyeceksen fazla uzatma.5sene boyunca ailesini tanıma fırsatı buldunuz mu,tanıştırdı mı sizi
- en son bulustuğumuzda ona benim için ailenle oturmak sorun değil otururum dedim ayrılmadan öncede herşeye rağmen yanında olurum dedim . Bütün ailesi beni biliyo tanıyo hic yüzyüze görüsmedik bu yıl tamamen evlilik için adım atmayı düsünüyoduk.

Onun o aklını karıştıran şey belli değil mi sencede

Olup olmadığına bakicak eğer o iş olumlu olursa senden tamamen ayrılacak olmazsa sana geri döner

Maalesef bu işler böyle seven insan 5 dk ayrı kalma düşüncesine dahi katlanamaz seni de cepte tutuyoki yalnız kalmasın

- en son bulustuğumuzda ona benim için ailenle oturmak sorun değil otururum dedim ayrılmadan öncede herşeye rağmen yanında olurum dedim . Bütün ailesi beni biliyo tanıyo hic yüzyüze görüsmedik bu yıl tamamen evlilik için adım atmayı düsünüyoduk.
Neden kendini Ona mecbur hissediyorsun.Aranızda yakınlaşma geçti de ondan çekiniyor olabilir misin

Duyguların inanıyorum ki çok yoğundur, çok aşıksındır. Ama bir insana ne olursa olsun yanındayım hissini vermek çok "açık çek" bence. Seviyorsun tabi ki koşullarına uyum sağlarsın, orta yol bulursunuz. Ama bugün sana bunu dayatıyor, devamı gelmeyecek mi? Üstelik üslubundan da şikayetçisin. Anladığım kadarıyla senden bunu bir süreliğine rica etmemiş.
Duygularınla hareket etmen çok büyük hata olur canım, pişman olursun. Seni böyle cepte tutmasına izin verme.
- etrafımdaki herkez senin gibi söylüyor duygularımla hareket etmemem gerektiğini sevgimi hak etmediğini bende bana karşı net olmasını istiyorum ama birşey diyemiyor onu engelleyen ne .

Ne duygusu ya. Kendini düşün. Aynısını yaşadım benimki de beş senelikti. Bana öyle dedi telde kapattım yüzüne. İlk baş takmadı pek. Sonra bir kız aradı meğerse başkasını bulmuş kafa karışıklığı ondanmış. Neyse efenim sonra pişmanımlar falan filan. Ki kimse beklemezdi ondan arkadaşlarım ailem çok severdi. Aşırı yardımsever merhametli teli hep açan vs biriydi. Git işine dedim. Sonra da o kızla evlenmiş kardeşim facede görmüş. Ben ayrıldıktan iki ay sonra faceine bakmaya bıraktım kaç sene oldu hiç de bakmadım. Daha en son gördüğümde ben seni sevdiğim kadar kimseyi Sevemem diyordu. Yersen. Ki baya da severdi ama adamın içinde varsa tutamıyor işte.

- etrafımdaki herkez senin gibi söylüyor duygularımla hareket etmemem gerektiğini sevgimi hak etmediğini bende bana karşı net olmasını istiyorum ama birşey diyemiyor onu engelleyen ne .
Muhtemelen o duygularından emin değil. Şöyle düşün sen duygularından eminsin ve her koşulda yanındayım diyebiliyorsun. O emin olsaydı o da söylerdi bunu. Kafam karışık demezdi.

Aynen senin gibi 5 yıllık ilişkisine son vermiiş biri olarak yazıyorm
Daha öncede çok ayrılırdık ama hiç kopamazdk aynı okuldaydık ve yakın oturyoduk sonra ben şehir değiştirip iş hayatına adım atınca daha makul düşünmeye başladım.
Cepte tutuyo ya da başkası var diyemem
Bence sen onu düşünme ve yolunu çiz
Ben öyle yaptım ve çok ilginçki durmlar tam tersi oldu şimdi
Gayet evlenme teklifleri, ne istediğini bilen biri geldi
Kısaca şunu söyliyim rahmetli babamın bir lafı vardı
Kalbn ve beynin aynı şeyi söylüyosa doğru yoldasın demektir
Sen seni ve ilişkini bizden çok daha iyi bilirsin...

Sevgilin seni yedeği atmış maşallah sende adam gel dese giden git dese giden kızsin. Kendine saygın yok mu? Arama bir daha diyeceksin ya sevgiliyiz ya Güle güle diyeceksin! Gerçi sen bu kafayla bunu asla yapamazsin. Ama dikkat et seni yedek tutarken birini bulmasın canim
evet kestirip atamama konusunda haklısın yapmam gerekiyo tabi bunuda biliyorum . Saygım var tabi kendime sadece onunla tamamen ayrılık düsüncesi canımı yakıyo ve beni engelliyo

merhaba arkadaşlar.
5 yıllık ilişkim yaklaşık 2 ay önce erkek arkadaşımın isteğiyle bitti ama hiç kopmadık hep konuşmaya devam ettik bir kaç kezde buluştuk bana beni sevdiğini beni kaybetmek istemediğini herşeyin düzeleceğini söylüyor ama bir adım atmıyor . Konuşalım bi noktaya varalım böyle ortada olmayalım dediğimdede ne istediğimden emin değilim tamamen bitirmekten yada ne istediğimi bilmeden yanında olmam dahamı iyi bu durumdan diyor . Sizce yapmak istediği ne ve ben ne yapmalıyım . Ben onu çok seviyorum özlüyorum kaybetmeyide istemiyorum :KK43:
Ya ister ya istemez.. siz hic boyle bir ikilemde kaldiniz mi? Kendinizden yola çıkın.. beyefendinin gonlunu beklemeye raziysaniz bekleyin...

- yok öyle bir şey yaşamadık hiç ama gerçekten sevdim eşim olacak adam bu dedim şimdi ayrılık yaşadığımıza inanamıyorum .
Kovalayan değil de kaçan sen ol o zaman .Dönerse senindir,dönmezse hiç senin olmamıştır hesabı.Bana göre hayatında başka biri var o zaman .Facesi falan yok mu ,araştırsan.Sana da yazık.İstemiyorsa bıraksın,ümit vermesin,düşsün yakandan.

Kovalayan değil de kaçan sen ol o zaman .Dönerse senindir,dönmezse hiç senin olmamıştır hesabı.Bana göre hayatında başka biri var o zaman .Facesi falan yok mu ,araştırsan.Sana da yazık.İstemiyorsa bıraksın,ümit vermesin,düşsün yakandan.
- yok biz bütün hesaplarımızı kapatmıstık beraber hic kullanmadık , baska biri olsa benim duygularımla oynucak biri değil aslında bu konularda cok hassas ama yinede bilemem tabi

- yok biz bütün hesaplarımızı kapatmıstık beraber hic kullanmadık , baska biri olsa benim duygularımla oynucak biri değil aslında bu konularda cok hassas ama yinede bilemem tabi
Net olmamakla,5 senedir oyalamakla duygularınla oynamış olmuyor mu

bulusunca neler yapıyorsunuz yeni birini bulana kadar senle zaman gideriyor olabilirmmi??
merhaba arkadaşlar.
5 yıllık ilişkim yaklaşık 2 ay önce erkek arkadaşımın isteğiyle bitti ama hiç kopmadık hep konuşmaya devam ettik bir kaç kezde buluştuk bana beni sevdiğini beni kaybetmek istemediğini herşeyin düzeleceğini söylüyor ama bir adım atmıyor . Konuşalım bi noktaya varalım böyle ortada olmayalım dediğimdede ne istediğimden emin değilim tamamen bitirmekten yada ne istediğimi bilmeden yanında olmam dahamı iyi bu durumdan diyor . Sizce yapmak istediği ne ve ben ne yapmalıyım . Ben onu çok seviyorum özlüyorum kaybetmeyide istemiyorum :KK43:

bulusunca neler yapıyorsunuz yeni birini bulana kadar senle zaman gideriyor olabilirmmi??
Bulusunca bu konuda konusuyoruz ne olucak artık bir karara varalım bulusalım diye o istedi bulustuk iki kez ikisindede bu konuyu konusup tam bir sonuca baglayamadık . Ne istediğini tam bilemiyormuş zamanında yanında olmamışım ama hep yanında oldum olurdumda bunu onada diyodum

Back