- 14 Ocak 2016
- 51
- 7
- 1
- 31
- Konu Sahibi meliserdogan
evet bu açıdan haklısın bende sağlıklı düsünemediğim için sizlere danıştımNet olmamakla,5 senedir oyalamakla duygularınla oynamış olmuyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bu açıdan haklısın bende sağlıklı düsünemediğim için sizlere danıştımNet olmamakla,5 senedir oyalamakla duygularınla oynamış olmuyor mu
Bir dahaki buluşmada resti çek.Ben duygularımdan eminim ki seninle evlenmek istedim.Sen beni yeterince istemiyorsun ki duygularından emin değilsin.Daha fazla uzatmanın alemi yok,ayrılalım de .Ayrılırsa da ayrılsın.Daha ne zamana kadar Onun keyfini bekleyeceksin.evet bu açıdan haklısın bende sağlıklı düsünemediğim için sizlere danıştım
- evet en azından ben boş umutlara kapılmış olmam seviyorsa izin vermez bu durumaBir dahaki buluşmada resti çek.Ben duygularımdan eminim ki seninle evlenmek istedim.Sen beni yeterince istemiyorsun ki duygularından emin değilsin.Daha fazla uzatmanın alemi yok,ayrılalım de .Ayrılırsa da ayrılsın.Daha ne zamana kadar Onun keyfini bekleyeceksin.
Aynen senin gibi 5 yıllık ilişkisine son vermiiş biri olarak yazıyorm
Daha öncede çok ayrılırdık ama hiç kopamazdk aynı okuldaydık ve yakın oturyoduk sonra ben şehir değiştirip iş hayatına adım atınca daha makul düşünmeye başladım.
Cepte tutuyo ya da başkası var diyemem
Bence sen onu düşünme ve yolunu çiz
Ben öyle yaptım ve çok ilginçki durmlar tam tersi oldu şimdi
Gayet evlenme teklifleri, ne istediğini bilen biri geldi
Kısaca şunu söyliyim rahmetli babamın bir lafı vardı
Kalbn ve beynin aynı şeyi söylüyosa doğru yoldasın demektir
Sen seni ve ilişkini bizden çok daha iyi bilirsin...
- gercekten unutubiliyomusun peki çok değer verdim hak etmesede hep şimdi nasıl ona onu sevdiğimi söylemeden durabilirim diyorum .sAynen senin gibi 5 yıllık ilişkisine son vermiiş biri olarak yazıyorm
Daha öncede çok ayrılırdık ama hiç kopamazdk aynı okuldaydık ve yakın oturyoduk sonra ben şehir değiştirip iş hayatına adım atınca daha makul düşünmeye başladım.
Cepte tutuyo ya da başkası var diyemem
Bence sen onu düşünme ve yolunu çiz
Ben öyle yaptım ve çok ilginçki durmlar tam tersi oldu şimdi
Gayet evlenme teklifleri, ne istediğini bilen biri geldi
Kısaca şunu söyliyim rahmetli babamın bir lafı vardı
Kalbn ve beynin aynı şeyi söylüyosa doğru yoldasın demektir
Sen seni ve ilişkini bizden çok daha iyi bilirsin...
İnan ki unutabilirsin ha ben de unutmadım ama en azndan kendimden fazla değer verecek kadar sevmiyorum- gercekten unutubiliyomusun peki çok değer verdim hak etmesede hep şimdi nasıl ona onu sevdiğimi söylemeden durabilirim diyorum .s
-Bilmiyorum canım aslında bu konuda ona güvenim tam ama ailesi aklına baskasınımı soktu diye düsünmedim değil . Beni sevdiğini kafasının karısık olduğunu ne düsüneceğimi bilemiyorum diyor ama ben bizim böyle ortada olma durumumuza dayanamıyorum üstünede fazla gitmiyorum boğmamak için ne yapıcamı bilmiyorum .Hayatında başka biri mi var sorusu geldi aklıma.. bence kesin net olarak görüşmeyin sizi parmağında oynatmasına izin vermeyin
-Bilmiyorum canım aslında bu konuda ona güvenim tam ama ailesi aklına baskasınımı soktu diye düsünmedim değil . Beni sevdiğini kafasının karısık olduğunu ne düsüneceğimi bilemiyorum diyor ama ben bizim böyle ortada olma durumumuza dayanamıyorum üstünede fazla gitmiyorum boğmamak için ne yapıcamı bilmiyorum .
- evet o kadar derdi olan varki allahım hepsine yardım etsin . ben yıllarımıza sevgimize emeklerimize kıyamadığım icin vazgecemiyorum seviyorumda ama artık tam anlamıyla net olmasını isticem . onun icin her türlü fedakarlığı yaparım ama sevmiyorsa hic bisey yapamam sanırım cok zor bu durumSen gönül gözünü yeni kısmetlere aç bence.. vallahi şunla uğraştığına değmez ailesi sebep olmuşsa o aileyle ilerde nası başedecektin burda okuyosun her gün dert yananları bu açıdan düşün kurtuldum de yeni taptaze sevgilere yelken aç.. 5 yıl diyosun ilişki kartlaşmış artık boşveeer
merhaba arkadaşlar.
5 yıllık ilişkim yaklaşık 2 ay önce erkek arkadaşımın isteğiyle bitti ama hiç kopmadık hep konuşmaya devam ettik bir kaç kezde buluştuk bana beni sevdiğini beni kaybetmek istemediğini herşeyin düzeleceğini söylüyor ama bir adım atmıyor . Konuşalım bi noktaya varalım böyle ortada olmayalım dediğimdede ne istediğimden emin değilim tamamen bitirmekten yada ne istediğimi bilmeden yanında olmam dahamı iyi bu durumdan diyor . Sizce yapmak istediği ne ve ben ne yapmalıyım . Ben onu çok seviyorum özlüyorum kaybetmeyide istemiyorum
merhaba arkadaşlar.
5 yıllık ilişkim yaklaşık 2 ay önce erkek arkadaşımın isteğiyle bitti ama hiç kopmadık hep konuşmaya devam ettik bir kaç kezde buluştuk bana beni sevdiğini beni kaybetmek istemediğini herşeyin düzeleceğini söylüyor ama bir adım atmıyor . Konuşalım bi noktaya varalım böyle ortada olmayalım dediğimdede ne istediğimden emin değilim tamamen bitirmekten yada ne istediğimi bilmeden yanında olmam dahamı iyi bu durumdan diyor . Sizce yapmak istediği ne ve ben ne yapmalıyım . Ben onu çok seviyorum özlüyorum kaybetmeyide istemiyorum
merhaba arkadaşlar.
merhaba arkadaşlar.
Hic baskı yapmadım evliliği kendisi çok istiyodu bende tabi bu kadar yıldan sonra ailemizi kuralım istiyodum bu yıl icindede evliliğe yönelik adımlar atmaya düsünüyodukSiz acaba evlilik konusunda baskimi yaptiniz artik 5 yil oldu aileler tanissin evlilige dogru adim atalim diye baskimi yaptinizki sevgilinizde ya kendini evlilige hazir hissetmiyordur ya maddi durumu iyi degildir yada ailesinden evlilik ile ilgili destek gorremeyip acilamiyordur arada kalma durumu olabilir
zaten kendimi biraz geri cektiğimde hemen bu kadar yıl kolaymı basitmi ayrılık diye kızmaya başlıyo ben yaklasıncada ne düsünücem bilmiyorum diyoSeni beğenen birilerinin olduğunu ve istemey gelmek istediklerini söyleyip nabız yoklayabilirsin moralini de bozma bence 5 yıl kısa bir süre değil mutlaka aklına takılan bişeyler vardır o nedenle böyle davranıyordur konuşmaya çalış
zaten kendimi biraz geri cektiğimde hemen bu kadar yıl kolaymı basitmi ayrılık diye kızmaya başlıyo ben yaklasıncada ne düsünücem bilmiyorum diyo