• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılık ve fikirlerinize ihtiyacım var.

evet bu açıdan haklısın bende sağlıklı düsünemediğim için sizlere danıştım
Bir dahaki buluşmada resti çek.Ben duygularımdan eminim ki seninle evlenmek istedim.Sen beni yeterince istemiyorsun ki duygularından emin değilsin.Daha fazla uzatmanın alemi yok,ayrılalım de .Ayrılırsa da ayrılsın.Daha ne zamana kadar Onun keyfini bekleyeceksin.

Bir dahaki buluşmada resti çek.Ben duygularımdan eminim ki seninle evlenmek istedim.Sen beni yeterince istemiyorsun ki duygularından emin değilsin.Daha fazla uzatmanın alemi yok,ayrılalım de .Ayrılırsa da ayrılsın.Daha ne zamana kadar Onun keyfini bekleyeceksin.
- evet en azından ben boş umutlara kapılmış olmam seviyorsa izin vermez bu duruma

Aynen senin gibi 5 yıllık ilişkisine son vermiiş biri olarak yazıyorm
Daha öncede çok ayrılırdık ama hiç kopamazdk aynı okuldaydık ve yakın oturyoduk sonra ben şehir değiştirip iş hayatına adım atınca daha makul düşünmeye başladım.
Cepte tutuyo ya da başkası var diyemem
Bence sen onu düşünme ve yolunu çiz
Ben öyle yaptım ve çok ilginçki durmlar tam tersi oldu şimdi
Gayet evlenme teklifleri, ne istediğini bilen biri geldi
Kısaca şunu söyliyim rahmetli babamın bir lafı vardı
Kalbn ve beynin aynı şeyi söylüyosa doğru yoldasın demektir
Sen seni ve ilişkini bizden çok daha iyi bilirsin...

Aynen senin gibi 5 yıllık ilişkisine son vermiiş biri olarak yazıyorm
Daha öncede çok ayrılırdık ama hiç kopamazdk aynı okuldaydık ve yakın oturyoduk sonra ben şehir değiştirip iş hayatına adım atınca daha makul düşünmeye başladım.
Cepte tutuyo ya da başkası var diyemem
Bence sen onu düşünme ve yolunu çiz
Ben öyle yaptım ve çok ilginçki durmlar tam tersi oldu şimdi
Gayet evlenme teklifleri, ne istediğini bilen biri geldi
Kısaca şunu söyliyim rahmetli babamın bir lafı vardı
Kalbn ve beynin aynı şeyi söylüyosa doğru yoldasın demektir
Sen seni ve ilişkini bizden çok daha iyi bilirsin...
- gercekten unutubiliyomusun peki çok değer verdim hak etmesede hep şimdi nasıl ona onu sevdiğimi söylemeden durabilirim diyorum .s

- gercekten unutubiliyomusun peki çok değer verdim hak etmesede hep şimdi nasıl ona onu sevdiğimi söylemeden durabilirim diyorum .s
İnan ki unutabilirsin ha ben de unutmadım ama en azndan kendimden fazla değer verecek kadar sevmiyorum
Yani onsuz yaşayabiliyorum o bunu haketmiyosa bana da güle güle demek düşer fakat sana şunu da söylemeden geçemeyeceğim..
Bana da arkadaşlarım hep ayrıl senş haketmiyo derlerdi ama ben içimden öyle olmadığını düşünürdüm (yani senin gibi umudum olurdu o diğerlerinden farklı diye düşünürdüm ama farklı olmuyor )
Fakat zaten sen seni durdurucaksın
Bi an çok geçerli bi sebep yoktum ben aslında yani bardağı taşıran damla misali
Kısacası hayat senin hata da yapsan bedelini sen ödersin..
Ne olursa olsun kendini düşün kendine bak en çok kendini sev..

Hayatında başka biri mi var sorusu geldi aklıma.. bence kesin net olarak görüşmeyin sizi parmağında oynatmasına izin vermeyin
-Bilmiyorum canım aslında bu konuda ona güvenim tam ama ailesi aklına baskasınımı soktu diye düsünmedim değil . Beni sevdiğini kafasının karısık olduğunu ne düsüneceğimi bilemiyorum diyor ama ben bizim böyle ortada olma durumumuza dayanamıyorum üstünede fazla gitmiyorum boğmamak için ne yapıcamı bilmiyorum .

-Bilmiyorum canım aslında bu konuda ona güvenim tam ama ailesi aklına baskasınımı soktu diye düsünmedim değil . Beni sevdiğini kafasının karısık olduğunu ne düsüneceğimi bilemiyorum diyor ama ben bizim böyle ortada olma durumumuza dayanamıyorum üstünede fazla gitmiyorum boğmamak için ne yapıcamı bilmiyorum .

Sen gönül gözünü yeni kısmetlere aç bence.. vallahi şunla uğraştığına değmez ailesi sebep olmuşsa o aileyle ilerde nası başedecektin burda okuyosun her gün dert yananları bu açıdan düşün kurtuldum de yeni taptaze sevgilere yelken aç.. 5 yıl diyosun ilişki kartlaşmış artık boşveeer

Sen gönül gözünü yeni kısmetlere aç bence.. vallahi şunla uğraştığına değmez ailesi sebep olmuşsa o aileyle ilerde nası başedecektin burda okuyosun her gün dert yananları bu açıdan düşün kurtuldum de yeni taptaze sevgilere yelken aç.. 5 yıl diyosun ilişki kartlaşmış artık boşveeer
- evet o kadar derdi olan varki allahım hepsine yardım etsin . ben yıllarımıza sevgimize emeklerimize kıyamadığım icin vazgecemiyorum seviyorumda ama artık tam anlamıyla net olmasını isticem . onun icin her türlü fedakarlığı yaparım ama sevmiyorsa hic bisey yapamam sanırım cok zor bu durum :(

merhaba arkadaşlar.
5 yıllık ilişkim yaklaşık 2 ay önce erkek arkadaşımın isteğiyle bitti ama hiç kopmadık hep konuşmaya devam ettik bir kaç kezde buluştuk bana beni sevdiğini beni kaybetmek istemediğini herşeyin düzeleceğini söylüyor ama bir adım atmıyor . Konuşalım bi noktaya varalım böyle ortada olmayalım dediğimdede ne istediğimden emin değilim tamamen bitirmekten yada ne istediğimi bilmeden yanında olmam dahamı iyi bu durumdan diyor . Sizce yapmak istediği ne ve ben ne yapmalıyım . Ben onu çok seviyorum özlüyorum kaybetmeyide istemiyorum :KK43:

Seni beğenen birilerinin olduğunu ve istemey gelmek istediklerini söyleyip nabız yoklayabilirsin :KK39: moralini de bozma bence 5 yıl kısa bir süre değil mutlaka aklına takılan bişeyler vardır o nedenle böyle davranıyordur konuşmaya çalış

merhaba arkadaşlar.
5 yıllık ilişkim yaklaşık 2 ay önce erkek arkadaşımın isteğiyle bitti ama hiç kopmadık hep konuşmaya devam ettik bir kaç kezde buluştuk bana beni sevdiğini beni kaybetmek istemediğini herşeyin düzeleceğini söylüyor ama bir adım atmıyor . Konuşalım bi noktaya varalım böyle ortada olmayalım dediğimdede ne istediğimden emin değilim tamamen bitirmekten yada ne istediğimi bilmeden yanında olmam dahamı iyi bu durumdan diyor . Sizce yapmak istediği ne ve ben ne yapmalıyım . Ben onu çok seviyorum özlüyorum kaybetmeyide istemiyorum :KK43:

merhaba arkadaşlar.

merhaba arkadaşlar.

Siz acaba evlilik konusunda baskimi yaptiniz artik 5 yil oldu aileler tanissin evlilige dogru adim atalim diye baskimi yaptinizki sevgilinizde ya kendini evlilige hazir hissetmiyordur ya maddi durumu iyi degildir yada ailesinden evlilik ile ilgili destek gorremeyip acilamiyordur arada kalma durumu olabilir

Siz acaba evlilik konusunda baskimi yaptiniz artik 5 yil oldu aileler tanissin evlilige dogru adim atalim diye baskimi yaptinizki sevgilinizde ya kendini evlilige hazir hissetmiyordur ya maddi durumu iyi degildir yada ailesinden evlilik ile ilgili destek gorremeyip acilamiyordur arada kalma durumu olabilir
Hic baskı yapmadım evliliği kendisi çok istiyodu bende tabi bu kadar yıldan sonra ailemizi kuralım istiyodum bu yıl icindede evliliğe yönelik adımlar atmaya düsünüyoduk

Seni beğenen birilerinin olduğunu ve istemey gelmek istediklerini söyleyip nabız yoklayabilirsin :KK39: moralini de bozma bence 5 yıl kısa bir süre değil mutlaka aklına takılan bişeyler vardır o nedenle böyle davranıyordur konuşmaya çalış
zaten kendimi biraz geri cektiğimde hemen bu kadar yıl kolaymı basitmi ayrılık diye kızmaya başlıyo ben yaklasıncada ne düsünücem bilmiyorum diyo

Ne istediğini bilmior değil bence gayet iyi biliyor bir süre sonra tamamen görüşmeyi bırakıcak sizinle emin olun ben de aynı süreci yaşadım zaten siz de hissediyorsunuzdur sizden uzaklaştığını kötü birşeylerin yaklaşmakta olduğunu ben benim rahmetlinin ne haltlar karıştırdığını öğrenmeden noktayı koydum adam istemiyor o kadar belli ki bu yani ya başka birini elde etmeye çalışıyor ya da sıkıldı başka bir ilişki istiyor biliyorum çok acı veriyor o sevgi dolu adam nasıl değişir inanamıyorsunuz ama oluyor işte ha benim ki geri dönmek istedi 5 ay sonra o ayrı :) tabi o koca g.tü benden başka kimse istemeyince ama bende bu sefer geri almadım onu almayıda düşünmüyorum güçlü olun ve bıçak gibi kesip atın en fazla bir kaç ay acı çekersiniz bitiyor geçiyor gururunuzu koruyun sonunda elinizde kalan tek şey o olacak çünkü ...

zaten kendimi biraz geri cektiğimde hemen bu kadar yıl kolaymı basitmi ayrılık diye kızmaya başlıyo ben yaklasıncada ne düsünücem bilmiyorum diyo

Bence alıp karşınıza güzelce konuşun sonuçta o da söylüyor basit değil diye ee o zaman bence kesinlikle aklını kurcalayan bişey var sizin iyiliğinizi istediği için söylemiyor olabilir ailesiyle ilgili de bişey olmuş olabilir er geç çıkacaktır ortaya ama gurur yapıp da sonradan pişman olmayın ben aşkta gurur olmaz diyenlerdenim herşey 2 kişi arasında yaşanır siz istediğiniz kadar anlatın ama karşı taraf her zaman farklı bir açıdan bakar olaylara bu nedenle iç sesinizi dinlemekte fayda var

Sen 17 o 18 yaşındayken tanismissiniz. Artik yaslar evlilige yaklasti. Etekler tutusmaya baslar tabi.Onun aklını karıştıran ne biliyomusun ? ''Daha iyisini bulabilirmiyim ?'' Muhtemelen bu ara arayışta. Birini bulamazsa sen ceptesin,senle devam edecek. Ama bulursa gözünün yaşına bakmaz haberin olsun.

Back