- 14 Ocak 2016
- 51
- 7
- 1
- 31
- Konu Sahibi meliserdogan
-
- Bu şekilde bi düsüncesi varmıdır bilmiyorum ama umarım böyle bise yasatmaz.Sen 17 o 18 yaşındayken tanismissiniz. Artik yaslar evlilige yaklasti. Etekler tutusmaya baslar tabi.Onun aklını karıştıran ne biliyomusun ? ''Daha iyisini bulabilirmiyim ?'' Muhtemelen bu ara arayışta. Birini bulamazsa sen ceptesin,senle devam edecek. Ama bulursa gözünün yaşına bakmaz haberin olsun.
-Konusmayı deniyorum bende hemen kestirip atmak istemiyorumBence alıp karşınıza güzelce konuşun sonuçta o da söylüyor basit değil diye ee o zaman bence kesinlikle aklını kurcalayan bişey var sizin iyiliğinizi istediği için söylemiyor olabilir ailesiyle ilgili de bişey olmuş olabilir er geç çıkacaktır ortaya ama gurur yapıp da sonradan pişman olmayın ben aşkta gurur olmaz diyenlerdenim herşey 2 kişi arasında yaşanır siz istediğiniz kadar anlatın ama karşı taraf her zaman farklı bir açıdan bakar olaylara bu nedenle iç sesinizi dinlemekte fayda var
- düsünmekten kafayı yicem ya cok sacma bi durum bende diyorum insan gercekten sevse emin olamazmı diye ..Ne istediğini bilmior değil bence gayet iyi biliyor bir süre sonra tamamen görüşmeyi bırakıcak sizinle emin olun ben de aynı süreci yaşadım zaten siz de hissediyorsunuzdur sizden uzaklaştığını kötü birşeylerin yaklaşmakta olduğunu ben benim rahmetlinin ne haltlar karıştırdığını öğrenmeden noktayı koydum adam istemiyor o kadar belli ki bu yani ya başka birini elde etmeye çalışıyor ya da sıkıldı başka bir ilişki istiyor biliyorum çok acı veriyor o sevgi dolu adam nasıl değişir inanamıyorsunuz ama oluyor işte ha benim ki geri dönmek istedi 5 ay sonra o ayrı :) tabi o koca g.tü benden başka kimse istemeyince ama bende bu sefer geri almadım onu almayıda düşünmüyorum güçlü olun ve bıçak gibi kesip atın en fazla bir kaç ay acı çekersiniz bitiyor geçiyor gururunuzu koruyun sonunda elinizde kalan tek şey o olacak çünkü ...
5 yıl dile kolay canım. Sevmiyorsa yada hisleri yetersizse yeni mi anlamış bunu ? Tamamen senin olmuyor ama iletisimi de kesmiyor.Benim aklıma ilk bu geldi şahsen. Umarım yaniliyorumdur. Kararlı bir şekilde konuşmayı denedin mi ?- Bu şekilde bi düsüncesi varmıdır bilmiyorum ama umarım böyle bise yasatmaz.
-Konusmayı deniyorum bende hemen kestirip atmak istemiyorum
- düsünmekten kafayı yicem ya cok sacma bi durum bende diyorum insan gercekten sevse emin olamazmı diye ..
senin için hayırlısı olmuş ozaman canım . Benim içinde öyle olur insallah ama evet bende cok egosunu yükselttim el üstünde tuttum onu . cevremdekilerde bırak uğrasma degmez ileride iyiki kurtulmusum diyeceksin diyor . Ben barısmak icin yalvarmadım ama sevdiğimi biliyor ve elimin icinde düsüncesi olabilir tabiiSevmek kelimesi onlarla bizim için çok farklı onlar işlerine gelince seviyorlar bilmiyorum sizde durum nasıl ama benim kinin toto baya bir kalkmıştı sayemde şimdi bir indi pir indi eşşekten düşmüş karpuza döndü içimde mühiş bir öfke kaldı ona karşı ama o da yakında bitecek biliyorum .Benim yaptığım hatayı yapma ayrıl hemen benim ki ilk ayrılmak istediğinde vazgeçirmiştim yalvardım resmen şimdi o kadar pişmanım ki anlatamam olan oldu bi kere neyse ki gururumu kurtardım şimdi ne pok yerse yesin o düşünsün biliyorum zor ama yapabilirsin ilerde iyi ki ayrılmışız diyeceksin zaten
Beklemenin faydası yok ben zarar görüyorum net birşey söylemiyor bende duygularıma yenilip onun net bi sey demesini bekliyorum cok saçma bi davranış bu evet .beklemenin faydası olacağını düşünmüyorum ama siz bilirsiniz.
senin için hayırlısı olmuş ozaman canım . Benim içinde öyle olur insallah ama evet bende cok egosunu yükselttim el üstünde tuttum onu . cevremdekilerde bırak uğrasma degmez ileride iyiki kurtulmusum diyeceksin diyor . Ben barısmak icin yalvarmadım ama sevdiğimi biliyor ve elimin icinde düsüncesi olabilir tabii
Bende çok kararlıyım sayılmaz şöyleki onu görünce yumuşuyorum ve ya yanımda ol yada tamamen bitsin diyemiyorum5 yıl dile kolay canım. Sevmiyorsa yada hisleri yetersizse yeni mi anlamış bunu ? Tamamen senin olmuyor ama iletisimi de kesmiyor.Benim aklıma ilk bu geldi şahsen. Umarım yaniliyorumdur. Kararlı bir şekilde konuşmayı denedin mi ?
evet bende bunu yapmalıyım seviyorsa o uğraşsın sevmiyosa istemiyosa benim uğraşmamın bi anlamı bana umut veriyor sonunda üzülen yine ben olucam . Bende ona karsı nası bu kadar sabırlı oldum bilmiyorum herkez sen ne ara bu kadar sabırlı oldun diyo kimse istemiyo barısmamı beni cok üzdüğünü gördüler cünkü birde hayırlısı önemli tabi allahım hepimize hayırlısını nasip etsinİşte o düşünceyi kafasından atmak için hala bir şansın var .Al karşına son kez sor emin değilim filan yok yine mırın kırın ederse hadi bana eyvallah diyin ben eminim bi kaç aya kalmaz köpek olur ama sabretmek çok önemli heryerden engelledim ben tüm ortak arkadaşlarımızı kızkardeşini bile bana sen bu kadar gaddar olamazsın dedi bana şimdi o inanamıyor o seven ayrılmayalım diye yalvaran kızı vallahi bıçak kemiğe dayanınca öle bir deliriyorsun ki yine sen bilirsin ama başka türlü daha çok üzüleceksin birde ben pskoloğa felan gitim oda bende çok faydalı oldu
Beklemenin faydası yok ben zarar görüyorum net birşey söylemiyor bende duygularıma yenilip onun net bi sey demesini bekliyorum cok saçma bi davranış bu evet .
Sürekli mesajlasıyoruz beni hic ihmal etmiyo hic gec yazmıyo habersiz bırakmıyo bulusuncada telefonunu hic saklamıyo benden diyorum ya bulusunca sanki hic ayrılık olmamıs gibi davranıyo biri olsa telefonunu saklar die düsündüm .ailesi başkasını bulmuş olabilir ya da başka biri vardır belki onunla görüşmesi olumlu devam ederse seni bırakır onunla olmazsa senle devam eder.
aklı karışmış, senden vazgeçip vazgeçmeme konusunda kararsız.
sen onu terk etsen peşinden koşar mı acaba.. ben de soğumaya başladım senden desen...
Sürekli mesajlasıyoruz beni hic ihmal etmiyo hic gec yazmıyo habersiz bırakmıyo bulusuncada telefonunu hic saklamıyo benden diyorum ya bulusunca sanki hic ayrılık olmamıs gibi davranıyo biri olsa telefonunu saklar die düsündüm .
Bende anlamıyorum işte bu davranısları sergiliyosan yanımda ol istemiyosan bitsin yani . Ayrılığımızda çok gereksizdi zaten onun sacmalığı . Ben ona illede barısalımda demiyorum beni sevmiyen bi adamla barıssam ne olcak mantığındayım Şu yaşadığımız bilinmez durum beni çok yoruyoeee o zaman siz nasıl ayrıldınız ben anlamadım..
ne demeye çalışıyo acaba ?
yorma kendini.. ben bu belirsizlikle daha fazla yaşamak istemiyorum dyip bitir .Bende anlamıyorum işte bu davranısları sergiliyosan yanımda ol istemiyosan bitsin yani . Ayrılığımızda çok gereksizdi zaten onun sacmalığı . Ben ona illede barısalımda demiyorum beni sevmiyen bi adamla barıssam ne olcak mantığındayım Şu yaşadığımız bilinmez durum beni çok yoruyo
- daha fazla beklemicem zaten şimdiye kadar sabrettiysem verdiğim değerdendir sevgime yıllarımıza kıyamadığımdan. Tamamen kesince bağları bida beni zor bulur dönüşü olmazyani diyorki sen el altinda dur daha iyisini bulursam giderim bulmazsam seninle idare edecegim artik
evet bunu yapmalıyım bakalım ne olucak .syorma kendini.. ben bu belirsizlikle daha fazla yaşamak istemiyorum dyip bitir .
bakalım ne yapacak. oda bitirirse zaten sevmiyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?