Ayrılık ve ayrıldık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

regrules

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2022
1.587
4.641
63
Ayrıldık nerdeyse 2 yıllık ilişkim bitti. Sebebi uyuşamıyor olmamız ve kafa yapılarımızın hayat tarzlarımızın farklı oluşu. Ben sinirle tamam bitsin dedim ama çözüm aradım ona belirttim o olmaz dedi. Ben sevdiğine eminim, ilk sevgilisi benim.
Fakat şu an kızları ekliyor, beni engelledi ve nefes almakta zorlanıyorum.
Nasıl geçecek bunun acısı? Ne zaman geçecek? Şu an ondan daha iyisini bulamam kafasına girdim, masumdu. Çok güzel seviyordu, gülüşü bebek gibiydi. Ben ne yapacağım arkadaşlar nasıl geçecek bu düşünceler bu hisler. Zaten manevi olarak da kötü bir dönemdeydim tam üstüne geldi bittim tükendim.

Her şey daha çok yeni olduğu için böyle hissetmeniz normal. 2 yıllık uzun da bir ilişki. O yüzden siz de kendi hayatınıza bakın. Kendinize yeni aktiviteler, yeni uğraşlar bulun. Bu süreci iyi bir şekilde atlatabilirsiniz.

Merak etme unutursun yeniden seversin her şey yoluna girer.

Kafa yapısı, hayat tarzı degismesi cok zor olan şeyler, evlensen o güzel gülüş yerini kavgaya, mutsuzluğa birakicak, insanlar zor değişir, tahminim yasin genc, mutlaka iyiler cikicak karsina. Aciycak simdi, tabii ki geçecek, zaman lazim.

Oncelikle bu sureci erteleyemeyeceginizi bilin. Sirf caniniz aciyor diye anlasamadiginizi bildiginiz birine donmeyin. Bu gun bu uzuntuyu yasamasaniz yarin ya da on gun sonra yasayacaksiniz. Ertelemek sizi uzuntuden kurtarmayacak bunu bilin. Normal bir surec geciriyorsunuz. Hatta ileriki gunlerde hafizaniz size sadece mutlu oldugunuz anlari hatirlatacak ki bu sadece bir yanilsama. Defter kalem alin ve kafanizin uyusmadigi anlari sizi ayriliga goturen zamanlari yazin ki boyle zamanlarda tekrar okuyabilesiniz.
Uzuntunuzun sonsuza kadar surmeyecegini bilin ve kafanizin uydugu biri icin hayatinizda bir sans acildigini, gelecekte bu ayrilik acisni yasamaktan kendinizi kurtardiginizi dusunun. Su yasagimiz bize onemli ozel geliyor ama muhtemelen suan dunyadaki nufusun yarisi askini unutmaya calisiyordur :) derin nefes alin ve kendinize zaman taniyin.

sosyal medyada kiz peşine düşmüş birine uzulme bence, ne kadar karaktersiz bi özellik ayrilir ayrilmaz böyle seyler yapmasi.
Vallahi değmez, bak önüne.

Bırak eklesin kızları şu an sana bak ben hayatımı yaşıyorum günümü gün ediyorum diye msj veriyor. Hızlıca normal hayatına dönüp toparlanırsan bir yanlışlık var diye kendini suçlamaya başlar.

Eski konunuzu hatırlıyorum. İlişkiden beklentileriniz, evlenme zamanı ve nerede yaşayacağınıza dair fikir ayrılıklarınız vardı.

Sizin beklentiniz kpss ye girip atanmak ve ardından ilişkinizi resmiyete taşımaktı sanırım, ama beyefendi yurtdışında çalışmak istiyor ve evlenme fikrine pek sıcak bakmıyordu… yanlışsam düzeltin olur mu

Öfkeyle bitsin dedim demişsiniz ama, restinizi görmüş, ve kabul etmiş. Bence o da sizin uyumsuz olduğunuzu düşünüyordu ve bu vesileyle bitirmek istedi..

Bence bitmesi iyi olmuş gibi, zira beklenti ve hayalleriniz çok farklı gibi duruyor.

Canınızın acıması normal, 6 senelik ilişkim bitti benim de, sizi anlıyorum. Çok ağrıma gitti, yediremedim, üzüldüm…

Ama acıyla yüzleştim ve sonuna kadar yaşadım. Sonra toparlanma vakti diyip sınavıma hazırlandım ve şükürler olsun ki istediğim mesleğe kavuştum. Yeni bir hayat beni bekliyor. Size de aynısı olacak. Yeter ki umutsuzluğa kapılmayın.

Her şey biz insanlar için, baş edemediğinizde destek almaktan çekinmeyin

Çok samimi yazmışsın, teşekkür ederim. Bunları düşünüyorum ama duygu öyle enteresan bir şey ki, 2 dk önce evet en mantıklısı buydu diye düşündüğüm ilişkiyi 2 dk sonra ya ama olabilirdik diye düşünmeye başlıyorum, olumsuz düşündüğümü unutuyorum. İnşallah hemen geçer ya, inşallah. Teşekkür ederim

Erkekleri okaijenmis gibi düşünmeyin..
Oksijensiz kalırsanız bitip tukenirsiniz,erkeksiz kaldığınızda değil.
O nasıl hayatına devam ediyorsa siz de hayatınıza devam edeceksiniz.
Ayrıca daha iyisini bulamam ne demek,araba mi kuzum bu
Bu fiyata daha iyisini bulamam der gibi.
Uyusamiyormussunuz,kafa yapilariniz farklıymış,ne bekliyordunuz ki..
Malumun ilanı olmuş.

Evet ilk dedikleriniz çok doğru ben de bunları düşününce rahatlıyorum ama sonra unutup güzel şeyleri düşünmeye başlıyorum ve özlem duygum çok daha yoğunlaşıyor. Size de çok geçmiş olsun, umarım ben de bir gün forumda sizin bu yaptığınız yorumu birine yapabilirim. Umarım çok dağılmadan bu işin içinden çıkarım.
Ki destek almayı da düşünüyorum, dediğim gibi hayatımın altı üstüne geldi bu dönem zaten. Üstüne bir de bu eklenince çöktüm diyebilirim.
Teşekkür ederim cevabınız için

Çok doğru dedikleriniz. Belki de ben zaten olmayacak şeyi bu zamana kadar erteledim. Net bir insandı çünkü sadece değişmesini bekledim en azından fedakarlık yapmasını bekledim olmadı.
Bilmiyorum toparlamam lazım, şu an artık kendimi sevilmeye layık bile görmüyorum diye düşünmeye başladım. Çünkü ben bu ilişkiye kendimden çok verdim, ona rağmen o adım atmadı çözümcü olmadı. Dik başlı ve inatçıydı. Kendi değerimi kendim yok ettim.

İnsanın biraz yeni bitmiş ilişkisine saygısı olur. Sonsuza kadar yasını tutmasın tabi ama bir otur sakinleş hele kardeş. Deli danalar gibi sağa sola bakınmaya başlamış hemen. Böylesinin ardından seviyordu demem ben asla. Ne sevgi kalır ne özlem kalır şu hareketleri gördükçe.

Erkekler ilk aylar baskalriyla gorusur eder ayriligin farkina varamaz sonraki aylar dank eder siz o sirada atlatmis olursunuz o donmeye calisir. O yuzden simdiden her yerden engelleyin ne siz onun birini ekledigini gorun ne de onun geri donme sansi olsun. Size daha uyumlu biri vardir muhakkak o zaman dersiniz onceki iliskimi iyi ki bitirmisim diye su an acinizi duygularinizi yasayin bitsin.

Ayrılık acısını atlatmak maalesef bi anda olmuyor. Kendin için birşeyler yap. Kendi halinde kalırsan kafan hep iyi günleri hatırlayarak sana eziyet edecek. Kafanı boşaltacak şeyler yap. Yürüyüş yap hazır boyama kitapları var renkli kalemlerle terapi gibi olur. Çık hunharca yürüyüşler yap. Kendine herşeyin en iyisini hak ettiğini hatırlat ne kadar değerli olduğunu düşün. Modun yüksek olursa atlatman kplay olur. Müziklerden ve duygusal filmlerden uzak dur. Alışveriş yap, temizlik yap. Bi köşede oturursan tüm dert , üzüntü tepene çöker. Seni mutlu edecek hayaller kur.
Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir. Ben gideni değil giden beni kaybetmiştir klişeleriyle önüne bak

Sevseydi çabalardı, yeterince sevmiyormuş ki sizi engelleyip başka ilişkilere yelken açmayı tercih etti. Geri dönse bile barışmayın derim, Allah bilir günde kaç kızla konuşuyodur. Kafalar da uyuşmuyormuş zaten ileride mutlu olamazdınız. Her şey gülüş, dış görünüş değil karakter her şeyin ötesindedir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…