Merak etme unutursun yeniden seversin her şey yoluna girer.Ayrıldık nerdeyse 2 yıllık ilişkim bitti. Sebebi uyuşamıyor olmamız ve kafa yapılarımızın hayat tarzlarımızın farklı oluşu. Ben sinirle tamam bitsin dedim ama çözüm aradım ona belirttim o olmaz dedi. Ben sevdiğine eminim, ilk sevgilisi benim.
Fakat şu an kızları ekliyor, beni engelledi ve nefes almakta zorlanıyorum.
Nasıl geçecek bunun acısı? Ne zaman geçecek? Şu an ondan daha iyisini bulamam kafasına girdim, masumdu. Çok güzel seviyordu, gülüşü bebek gibiydi. Ben ne yapacağım arkadaşlar nasıl geçecek bu düşünceler bu hisler. Zaten manevi olarak da kötü bir dönemdeydim tam üstüne geldi bittim tükendim.
Ben sevdiğine eminim,
Fakat şu an kızları ekliyor,
Eski konunuzu hatırlıyorum. İlişkiden beklentileriniz, evlenme zamanı ve nerede yaşayacağınıza dair fikir ayrılıklarınız vardı.Ayrıldık nerdeyse 2 yıllık ilişkim bitti. Sebebi uyuşamıyor olmamız ve kafa yapılarımızın hayat tarzlarımızın farklı oluşu. Ben sinirle tamam bitsin dedim ama çözüm aradım ona belirttim o olmaz dedi. Ben sevdiğine eminim, ilk sevgilisi benim.
Nasıl geçecek bunun acısı? Ne zaman geçecek? Şu an ondan daha iyisini bulamam kafasına girdim, masumdu. Çok güzel seviyordu, gülüşü bebek gibiydi. Ben ne yapacağım arkadaşlar nasıl geçecek bu düşünceler bu hisler. Zaten manevi olarak da kötü bir dönemdeydim tam üstüne geldi bittim tükendim.
Çok samimi yazmışsın, teşekkür ederim. Bunları düşünüyorum ama duygu öyle enteresan bir şey ki, 2 dk önce evet en mantıklısı buydu diye düşündüğüm ilişkiyi 2 dk sonra ya ama olabilirdik diye düşünmeye başlıyorum, olumsuz düşündüğümü unutuyorum. İnşallah hemen geçer ya, inşallah. Teşekkür ederimOncelikle bu sureci erteleyemeyeceginizi bilin. Sirf caniniz aciyor diye anlasamadiginizi bildiginiz birine donmeyin. Bu gun bu uzuntuyu yasamasaniz yarin ya da on gun sonra yasayacaksiniz. Ertelemek sizi uzuntuden kurtarmayacak bunu bilin. Normal bir surec geciriyorsunuz. Hatta ileriki gunlerde hafizaniz size sadece mutlu oldugunuz anlari hatirlatacak ki bu sadece bir yanilsama. Defter kalem alin ve kafanizin uyusmadigi anlari sizi ayriliga goturen zamanlari yazin ki boyle zamanlarda tekrar okuyabilesiniz.
Uzuntunuzun sonsuza kadar surmeyecegini bilin ve kafanizin uydugu biri icin hayatinizda bir sans acildigini, gelecekte bu ayrilik acisni yasamaktan kendinizi kurtardiginizi dusunun. Su yasagimiz bize onemli ozel geliyor ama muhtemelen suan dunyadaki nufusun yarisi askini unutmaya calisiyordur :) derin nefes alin ve kendinize zaman taniyin.
Evet ilk dedikleriniz çok doğru ben de bunları düşününce rahatlıyorum ama sonra unutup güzel şeyleri düşünmeye başlıyorum ve özlem duygum çok daha yoğunlaşıyor. Size de çok geçmiş olsun, umarım ben de bir gün forumda sizin bu yaptığınız yorumu birine yapabilirim. Umarım çok dağılmadan bu işin içinden çıkarım.Eski konunuzu hatırlıyorum. İlişkiden beklentileriniz, evlenme zamanı ve nerede yaşayacağınıza dair fikir ayrılıklarınız vardı.
Sizin beklentiniz kpss ye girip atanmak ve ardından ilişkinizi resmiyete taşımaktı sanırım, ama beyefendi yurtdışında çalışmak istiyor ve evlenme fikrine pek sıcak bakmıyordu… yanlışsam düzeltin olur mu
Öfkeyle bitsin dedim demişsiniz ama, restinizi görmüş, ve kabul etmiş. Bence o da sizin uyumsuz olduğunuzu düşünüyordu ve bu vesileyle bitirmek istedi..
Bence bitmesi iyi olmuş gibi, zira beklenti ve hayalleriniz çok farklı gibi duruyor.
Canınızın acıması normal, 6 senelik ilişkim bitti benim de, sizi anlıyorum. Çok ağrıma gitti, yediremedim, üzüldüm…
Ama acıyla yüzleştim ve sonuna kadar yaşadım. Sonra toparlanma vakti diyip sınavıma hazırlandım ve şükürler olsun ki istediğim mesleğe kavuştum. Yeni bir hayat beni bekliyor. Size de aynısı olacak. Yeter ki umutsuzluğa kapılmayın.
Her şey biz insanlar için, baş edemediğinizde destek almaktan çekinmeyin
Çok doğru dedikleriniz. Belki de ben zaten olmayacak şeyi bu zamana kadar erteledim. Net bir insandı çünkü sadece değişmesini bekledim en azından fedakarlık yapmasını bekledim olmadı.Kafa yapısı, hayat tarzı degismesi cok zor olan şeyler, evlensen o güzel gülüş yerini kavgaya, mutsuzluğa birakicak, insanlar zor değişir, tahminim yasin genc, mutlaka iyiler cikicak karsina. Aciycak simdi, tabii ki geçecek, zaman lazim.
Ayrılık acısını atlatmak maalesef bi anda olmuyor. Kendin için birşeyler yap. Kendi halinde kalırsan kafan hep iyi günleri hatırlayarak sana eziyet edecek. Kafanı boşaltacak şeyler yap. Yürüyüş yap hazır boyama kitapları var renkli kalemlerle terapi gibi olur. Çık hunharca yürüyüşler yap. Kendine herşeyin en iyisini hak ettiğini hatırlat ne kadar değerli olduğunu düşün. Modun yüksek olursa atlatman kplay olur. Müziklerden ve duygusal filmlerden uzak dur. Alışveriş yap, temizlik yap. Bi köşede oturursan tüm dert , üzüntü tepene çöker. Seni mutlu edecek hayaller kur.Ayrıldık nerdeyse 2 yıllık ilişkim bitti. Sebebi uyuşamıyor olmamız ve kafa yapılarımızın hayat tarzlarımızın farklı oluşu. Ben sinirle tamam bitsin dedim ama çözüm aradım ona belirttim o olmaz dedi. Ben sevdiğine eminim, ilk sevgilisi benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?