ayrilik sonrasi ne zaman ?

26 yaşı yaşı henüz geç bi yaş degil..Ama ayrıldık baristik vs tarzı oyun oynanacak yaş da degil...kaç yaşından beri bununla sevgilisiniz ?

26 yaşı yaşı henüz geç bi yaş degil..Ama ayrıldık baristik vs tarzı oyun oynanacak yaş da degil...kaç yaşından beri bununla sevgilisiniz ?

1 yıldır sevgiliyiz. ayrılıp barışma dönemlerimiz oldu yine barışıp vakit kaybetmemeliyim haklısınız

Civi civiyi soker ama olan duvara olur.
Gece yataga yattiginda eskiler aklina gelmiyorsa, iste o zaman.

kimine göre 10 yıl kimine göre 10 gün. ne zaman hazır hissedersen o zaman. koca bulmazsan da problem değil illa biri olacak diye şartlama kendini. hayat senin hayatın. yalnız olunca daa kötü olmuyor hayat

kimine göre 10 yıl kimine göre 10 gün. ne zaman hazır hissedersen o zaman. koca bulmazsan da problem değil illa biri olacak diye şartlama kendini. hayat senin hayatın. yalnız olunca daa kötü olmuyor hayat

haklısın insan umutssuzluğa kapılıyo ister istemez karşıma düzgün biri çıkmıcak mı diye

Aynı dusunceler sahibim 27 yaşındayım çoğu arkadaşımın bebekleri bile var bende 5yillik erkek arkadaşından ayrıldım.şimdi nasıl guvenicem yeni birine ya da benimde bir yuvam olacak mi diye kendime sormadan duramiyorum :-(

Bu senin duygu durumuna ve ne biçimde ayrıldığına bağlı. Eğer travmatik bir durum yaşadıysan kendine biraz zaman ver ki karşına çıkaiblecek düzgün kişilere yara bandı muamelesi yapma. Yok hayır ilişkiyi sen bitirdiysen ve içinde bir şey kalmadıysa zaten ister istemez başka birine yönelirsin.

aynen ben de öyle hissediyorum. güven duygum yok. 5 yıllık ilişkiyi bitrmekte zor. sebebi neydi ayrılmanızın ?

aynen ben de öyle hissediyorum. güven duygum yok. 5 yıllık ilişkiyi bitrmekte zor. sebebi neydi ayrılmanızın ?
düşünüyorum da net birşey söyleyemıyorum birden değişti senden soğudum dedi ben evlilik olayını bıraz ertelemstm onun iş değişimi olacak çünkü ayrıldık ama hala ara ara mesajlasıoruz en son o atıı kendi sevgisine dair birşeyler ama net birşey var mı şuan yok ne bırakıyor tam olarak ne de devam edelim diyor ((

bence net tavrını görmek için bıçak gibi kes. madem şüpheye düştün ayrılalım de yazmanı istemiyorum kesinlikle de. üzgün gözükme yoluna devam et. kendinden emin olmayan biri için zamanını harcama eğer ayrılacaksa da kısa sürede anlamış olursun bu süreç uzadıkça daha zor olur çünkü. zor ama böyle yapmanı tavsiye ederim .

bunun zamanı olmaz,sen o erkeğin karşısında diğerini düşünüp kıyas yapmıyorsan,ve dahda önemlisi biri ile görüşüyorsan o bitmiş demektir,ama geçen burda bır konu vardı,ayrıldıktan sonra bırının erkek arkdaşı bı bayanla görüşmüş,6 sonra tekrar barışmışlar,burda hanımlar sne onu bırak ayrılınca bırını bulmuş hemen gıbı filan filan,bende orda yazmıştım,ayrılmış tabı bulcak dıye,ama bakıyorum burda hemen bul dıyende çok...tuhaf..

kendini hazır hissettiğinde. kendine yeterince zaman vermeden yeni biriyle görüşürsen, onu sevebilecek bile olsan bir öncekini unutamadığın için o şansı kaçırmış olursun sevemezsin.
ama çok da bekleme yaşın tabiki çok ilerlememiş ama yuva kurmak için çok da beklemeye gerek yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…