- 4 Mayıs 2015
- 286
- 64
- 38
-
- Konu Sahibi lovelystudent
26 yaşı yaşı henüz geç bi yaş degil..Ama ayrıldık baristik vs tarzı oyun oynanacak yaş da degil...kaç yaşından beri bununla sevgilisiniz ?
Çocuk ne is yapigyor diye de sordumevet düşünüyodum tabi. ayrılma sebebim yalanları egosu hırsızlığından şüphelenmem. tabikide evlilik düşüncem her zaman öyleydi.
Ben size ilişkinizi bitirin demiyorum.Niyetleriniz girdiyse olayı aileler de bilsin resmilessin..1 yıldır sevgiliyiz. ayrılıp barışma dönemlerimiz oldu yine barışıp vakit kaybetmemeliyim haklısınız
Çocuk ne is yapigyor diye de sordum
kimine göre 10 yıl kimine göre 10 gün. ne zaman hazır hissedersen o zaman. koca bulmazsan da problem değil illa biri olacak diye şartlama kendini. hayat senin hayatın. yalnız olunca daa kötü olmuyor hayat
Aynı dusunceler sahibim 27 yaşındayım çoğu arkadaşımın bebekleri bile var bende 5yillik erkek arkadaşından ayrıldım.şimdi nasıl guvenicem yeni birine ya da benimde bir yuvam olacak mi diye kendime sormadan duramiyorum :-(
düşünüyorum da net birşey söyleyemıyorum birden değişti senden soğudum dedi ben evlilik olayını bıraz ertelemstm onun iş değişimi olacak çünkü ayrıldık ama hala ara ara mesajlasıoruz en son o atıı kendi sevgisine dair birşeyler ama net birşey var mı şuan yok ne bırakıyor tam olarak ne de devam edelim diyoraynen ben de öyle hissediyorum. güven duygum yok. 5 yıllık ilişkiyi bitrmekte zor. sebebi neydi ayrılmanızın ?
düşünüyorum da net birşey söyleyemıyorum birden değişti senden soğudum dedi ben evlilik olayını bıraz ertelemstm onun iş değişimi olacak çünkü ayrıldık ama hala ara ara mesajlasıoruz en son o atıı kendi sevgisine dair birşeyler ama net birşey var mı şuan yok ne bırakıyor tam olarak ne de devam edelim diyor((