Bu kadar mı kötü ortalık veya ben mi çok aptalım sosyal medyada ilk konuştuğum kişiye inandım, şu söylediklerinizden sonra kiminle konuştuğumu bile bilmiyorum artıkKonuyu baştan okurken adamın gelmeye niyeti yok dedim. Adam doktor falan değil. İsmi de doğru değil yoksa fırsatı kaçırmaz yolla derdi ama hangi isme hangi bankaya yollayacaksin. Ailesi bile instada falan deme bak biz bir arkadaşın nişanlısı için fake hesap açtık satın aldık abone yorum aynı soy isimden akrabalar bile var
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrılık sonrası bunalım
- Konu Sahibi esmolol
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Teşekkür ederim dediklerinizi uygulayıp öncelikle kendi paramı kazanmaya çalışacağım sağolunDertsiz başınıza dert mi açmaya çabalıyorsunuz. Yaşınız daha çok küçük. Sınavınıza çalışın, istediğiniz okulu kazanın. Kendinizi geliştirin. O kadar çok kaynak var ki bunun için. Kendinize odaklanın.
Annenizi kaybetmişsiniz, başınız sağ olsun. Ancak hayat devam ediyor. Düştüğünüz yerden daha güçlü kalkmalısınız. Annenizi kaybetmenin yarattığı boşluk, üstüne babanızın baskısı sizi bunaltmış olabilir. Ama biriyle tanışıp evlenmek çıkış yolu değil. Çıkış yolu, iş güç sahibi olmanız. Kendinizi geliştirmeniz.
Mesleğinizi elinize alın. Önce işinizi sonra illa ki evlenmek istiyorsanız çok ince eleyip sık dokunarak eşinizi bulun.
Bu şekilde değil internet üzerinden değil kesinlikle değil. Kendinizi kandırmayın. Çakallardan, kötü niyetli burda yazdığınız tiplerden, arka arkaya yalan söyleyen tiplerden kesinlikle uzak durun. Bu tiplerin tek amacı cinsellik.
Lütfen, sosyal medyanızı kapatın sınavınıza odaklanın. Bu kişiyle de asla ve asla iletişime geçmeyin, derim.
Birincisi doktor değildir muhtemelen.
Ve bence evli çıkabilir.
Çünkü böyle gelicem deyip son anda gelmiyorsa evlidir.
Uzak dur derim.
Hiç görmediğin birini de sevmiyorsun ayrıca yüzyüze gelmeden bir şeyler paylaşmadan sevgi falan olmaz..
Bu sosyal medya aşklarından vazgeç otur çalış..
Ve bence evli çıkabilir.
Çünkü böyle gelicem deyip son anda gelmiyorsa evlidir.
Uzak dur derim.
Hiç görmediğin birini de sevmiyorsun ayrıca yüzyüze gelmeden bir şeyler paylaşmadan sevgi falan olmaz..
Bu sosyal medya aşklarından vazgeç otur çalış..
- 5 Ağustos 2020
- 3.282
- 5.555
- 108
Valla öyle ki toplam 200 lira para ödedi üstelik. Takipçi yorum hersey satın alınıyor. Hesaba baksan kaç yıllık hesap.Bu kadar mı kötü ortalık veya ben mi çok aptalım sosyal medyada ilk konuştuğum kişiye inandım, şu söylediklerinizden sonra kiminle konuştuğumu bile bilmiyorum artık
- 5 Ağustos 2020
- 3.282
- 5.555
- 108
Sana başka bir olay anlatayım. Arkadaşım bir subay ile tanıştı. Sosyal medyası falan var. Hatta kardeşinin yakın arkadaşının hesabı var. Buluştu etti falan. Evlencekler güya. Meğer bu arkadaşı buymuş. Subayın adını kullanmış. Subay tanımıyor bile kızı. Adam evli bakkalmisBu kadar mı kötü ortalık veya ben mi çok aptalım sosyal medyada ilk konuştuğum kişiye inandım, şu söylediklerinizden sonra kiminle konuştuğumu bile bilmiyorum artık
- 9 Ekim 2022
- 3.075
- 10.590
- 128
Sana başka bir olay anlatayım. Arkadaşım bir subay ile tanıştı. Sosyal medyası falan var. Hatta kardeşinin yakın arkadaşının hesabı var. Buluştu etti falan. Evlencekler güya. Meğer bu arkadaşı buymuş. Subayın adını kullanmış. Subay tanımıyor bile kızı. Adam evli bakkalmis
Bundan bi 5 sene önce Facebook’ta duvar kısmındaki fotolar herkese açıktı,
Biri tüm fotolarımı alıp kendine fake profil yapmış ama ne gerçekçe kendine profil yaratmış. Şu okullarda okudu şu okul mezunu tarihlerine kadar. Üniformalı fotolarımı da koymuş, yakışmış yazıyorlar, o da saol abi vs yazmış.
Benim kendimle yap(a)madığım primi o ş..siz benim fotolarımla yapmış, arkadaşlarım bile seni tanımasak o profili gerçek sanardık dediler.
Amacı insanları kandırıp para ya da cinsellik almak.
Fotolar var diye profil gerçekçi diye sakın inanmayın. İyice araştırın
- 25 Temmuz 2021
- 885
- 1.168
- 63
- 9 Kasım 2021
- 689
- 1.296
- 63
Doktorsa bile "normal" olduğu anlamına gelmiyor. O yaşta bir erkek, üstelik belli bir konumda, neden ergen bir kızla muhatap olsun, üstelik sosyal medyada? Canım kapat hesaplarını, derslerine odaklan. Ünv'de kendi yaşıtlarınla sağlıklı ilişkiler kuracaksın. Dikkat et
Çok küçüksün çok. 8 yıl hastanede çalışmış ve şuan doktor sevgilisi olan biri olarak sana şöyle söyleyim birincisi doktorların çoğu eşini aldatıyor evli bile olabilir dikkat etmelisin . İkincisi çok spor sapıkları var bunların içersinde adama elimi versen kolunu kaptırırsın aman dikkat. Hadi bunların hiçbiri olmadı diyelim. Kayınvalidemin yüksekokul mevzunu olduğunda yaşadığı hayal kuraklığını görmeni isterdim. Aileleri muhafazakar o bu bakmıyor tek istekleri eğitimli geliri fazla biriyle olması biricik oğullarının. Ayrıca önünde upuzun bir hayat var 34 yaşında ki bir adam ile kafan bir zaman sonra uyuşmaz.Ailem muhafazakar diyor ve bence fazla arkadaşı yok birde ilk sevgilisi galiba ondandır.
Zaten kendinde farkındasın amaç cinsellik
- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.340
- 518
Belki bir doktorun adına hesap açtı milleti dolandıran bir sapık ? Sosyal medyada her gördüğün göründüğü gibi çıkmayabilir.Tam bilmiyorum sadece Google da ismini soyismini yazdığımda görevli olduğu hastane göründüğü için öyle düşündüm ve inandım keşke hiç tanımasaydım. Fikirleriniz için teşekkür ederim
Ben görüntülü konuşmuştum çalıştığı hastanenin web sayfasında da uzman Dr olarak görünüyordu ama neden bu kadar beklentiye sokup hiç bir adım atmadı anlayamıyorum yani niyeti cinsellik olabilir ama bunun için çok rahat kişilerle görüşebilirdi parası vardı. Benden ne istedi, neden daha ilk günden sana benzeyen çocuklarımız olsun dedi anlam veremiyorum. Yani benim gibi bir ev kızı için uzman dr ile evlenmenin benim için önemli bir beklenti olacağını düşünemedi mi, ne gerek vardı ki hayal kırıklığına uğratmaya teşekkür ederim görüşleriniz içinBundan bi 5 sene önce Facebook’ta duvar kısmındaki fotolar herkese açıktı,
Biri tüm fotolarımı alıp kendine fake profil yapmış ama ne gerçekçe kendine profil yaratmış. Şu okullarda okudu şu okul mezunu tarihlerine kadar. Üniformalı fotolarımı da koymuş, yakışmış yazıyorlar, o da saol abi vs yazmış.
Benim kendimle yap(a)madığım primi o ş..siz benim fotolarımla yapmış, arkadaşlarım bile seni tanımasak o profili gerçek sanardık dediler.
Amacı insanları kandırıp para ya da cinsellik almak.
Fotolar var diye profil gerçekçi diye sakın inanmayın. İyice araştırın
Görüntülü konuştum numarasını sorguladım çalıştığı hastanenin web sayfasında ismini ve resmini gördüm ama malesef her doktor da iyi niyetli olmayabiliyor demek kiBelki bir doktorun adına hesap açtı milleti dolandıran bir sapık ? Sosyal medyada her gördüğün göründüğü gibi çıkmayabilir.
- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.340
- 518
Kariyer karakter belirlemiyor ne yazık ki, iyi bir dr olmakla iyi bir insan olmak arasında fark var. Bence senle cinsellik konuşmak istemiş ama sen sınırını koruyunca biraz uğraşmış. BloklaGörüntülü konuştum numarasını sorguladım çalıştığı hastanenin web sayfasında ismini ve resmini gördüm ama malesef her doktor da iyi niyetli olmayabiliyor demek ki
Benimki güneydoğulu biriydi tutucu bir ailesi varmış işte babası dediğine göre müftü,annesi Kuran kursu öğretmeniymiş o yüzden benim gibi birini arıyormuş vs vs. Sonuçta bir şekilde beklentiye girdim ve bu kadar olumsuz yoruma rağmen hala kafam karmakarışık herkes ilişki bile değil bu demesine rağmen gönderdiği şarkılar şiirler alıntılar hep aklımda, bu şekilde kandırılmış olmak o kadar kötü ki inşallah birileri okuyup benim yaptığım hataları yapmaz, yorumunuz için teşekkür ederimÇok küçüksün çok. 8 yıl hastanede çalışmış ve şuan doktor sevgilisi olan biri olarak sana şöyle söyleyim birincisi doktorların çoğu eşini aldatıyor evli bile olabilir dikkat etmelisin . İkincisi çok spor sapıkları var bunların içersinde adama elimi versen kolunu kaptırırsın aman dikkat. Hadi bunların hiçbiri olmadı diyelim. Kayınvalidemin yüksekokul mevzunu olduğunda yaşadığı hayal kuraklığını görmeni isterdim. Aileleri muhafazakar o bu bakmıyor tek istekleri eğitimli geliri fazla biriyle olması biricik oğullarının. Ayrıca önünde upuzun bir hayat var 34 yaşında ki bir adam ile kafan bir zaman sonra uyuşmaz.
Zaten kendinde farkındasın amaç cinsellik
- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 20.054
- 598
Sınav sonucun nasıl??Benimki güneydoğulu biriydi tutucu bir ailesi varmış işte babası dediğine göre müftü,annesi Kuran kursu öğretmeniymiş o yüzden benim gibi birini arıyormuş vs vs. Sonuçta bir şekilde beklentiye girdim ve bu kadar olumsuz yoruma rağmen hala kafam karmakarışık herkes ilişki bile değil bu demesine rağmen gönderdiği şarkılar şiirler alıntılar hep aklımda, bu şekilde kandırılmış olmak o kadar kötü ki inşallah birileri okuyup benim yaptığım hataları yapmaz, yorumunuz için teşekkür ederim
Evet cinsellik konuşmaktı niyeti hatta bu yüzden ben günah dememe rağmen günah olmadığına ikna etmeye çalışmıştı. İstesem başkasıyla çok rahat gerçeğini de yaparım ama burda oturmuş seninle konuşuyorum sana ne kadar değer verdiğimi anla demişti dediğiniz gibi en doğrusu silip atmak.Kariyer karakter belirlemiyor ne yazık ki, iyi bir dr olmakla iyi bir insan olmak arasında fark var. Bence senle cinsellik konuşmak istemiş ama sen sınırını koruyunca biraz uğraşmış. Blokla
İlk 40 bindeyim sanırım kazandımSınav sonucun nasıl??
- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 20.054
- 598
Profilin 33 öğretmen vs vs evli millete maval okuyunca ne anlıyorsunuz anlamıyorum kiİlk 40 bindeyim sanırım kazandım
Bu benim profilim değil ki zatenProfilin 33 öğretmen vs vs evli millete maval okuyunca ne anlıyorsunuz anlamıyorum ki