Ayrılık konuşması

Siz bu bir ay içinde sevgili değildiniz o kesin ama neydi bu çözemedim

Bu konu git dedi al dedi gel dediye dönmüş
Hani bi hatun vardı, hasta mı olmuştu, neydi, güvenlik görevlisimiyş neymiş, iyi misin diye sormuş zart zurt

Kizlarrr gömün biraz beni de aklım başıma gelsin. Adam yakışıklı ilgili kibar zengin aşırı centilmen göründü gözüme. Zaten bu gerçek mi yaaa oluyodum. Yüzüğü de istemedi benden vereyim dedim kaç kez. Altı bin lira ödemiş sertifikadan öğrendim. Napsam yüzüğü? Bu nasıl bir ruh hastası

civardaki akıl hastanelerini arar kaçak var mı diye sorardım bu ne be böyle engelle gitsin katil mi sapık mı organ mafyası mı belli değil

Boyle cok hizli baslayan iliskiler de zaten hep boyle oluyor. Adam dengesiz. Adam ruh hastasi. Uzak durulmasi gereken tip. Senin de dengeni bozmus.

Yuzugu mu dusunuyorsun? Bozdur harca. Olmado dursun bir kosede. Yuzugun pesinde kosma. Yuzugu verecegim diye onunla gorusursen bunun bahanesiyle gorusmek istiyor sanir. Adam yakisikli olabilir de ici çürük. Anladin mi? Bir deliden kurtuldum diye sevin.

Aboooo tırstım şimdi cidden bu herif iki saat mesafede bana markete gitme listeyi at ben alır gelirim diyodu market bana bir km diye

Bu ne ya hu! İşin mi yok arkadaşım dert alma başına. Adam aleni bir sekilde seni begenmiyor ama evlenecek kız olarak görüyor mevzu bundan ibaret. Nefsine degil mantigina uygun gelin adayisin sadece. Senle sevismek icin yeterince heyecan duymuyor ama ele gune karsi duzgun bir aday olarak gordugu icin de birakmiyor. Olay bu

Teşekkürler kizlar bayağı iyi geldi yorumlar şimdi okuyunca hiç normal gelmedi nasıl saçmasapan biseymis

Okuduğum kadarıyla ikiniz de normal değilsiniz.

1 aydır tanıdığı birine altı bin liralık yüzük almak da, ne bileyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…