Ayrılık konuşması

Bu kadar kısa sürede hemen evlenme teklif eden adamın soğumasıda aynı hızda olur.

yaşlar kaç, liseli ergenler gibi davranıyor, ya da çok fazla romantik komedi izliyor, böyle bir adama fırsat verirken siz de çok farklı görünmüyorsunuz. hayat böyle bişey değil aşk hiç değil, umarım tez zamanda yolunuza bakarsınız.

Dengesiz gel gitlerle dolu hafif borderline gibi bir kişilik. Uzak durulması gerekenler listesinde 1. sıra verilir kendilerine

Geldi evlenme teklif etti, sogudum dedi, barıştık sonra gitti geldi...
Ay bi kere yalandan evlilik teklifi.geldi diye yapışıp kalmayın su arsızlara ya...

Erkekler oyle vur kaci iyi bilirler en cok onu severler. Cunku elde etmeye calidirkenki heyecan onlarin aradigi

Sona kadar çöp. Sonda nefes aldım ve gülmeler falan bayağı sinirini bozmussunuzdur. Oh olmuş, süper olmuş

Okurken adamdan ben sıkıldım yahu. Dünyaya bir kere geliyoruz, 37 yaşındayım 25 yaşından sonra zaman nasıl geçti anlamadım. Hayat bu kadar kısayken böyle ruh hastası adamlardan uzak durun. Zamanınıza yazık olur.

En son güldüm ya sınır oldu galiba ay uzak dursun hasta biriyse ben anlam veremedim ilk kez başıma geldi

Bu ne böyle deyince de senin yüzünden dengesiz oldum dedi olay da şey teli kapamam yüzüne hepsi ondan olmus

Gecmiş olsun.Bu tarz insanlar cok yorar.Önce alır sizi duyguları ile gökyüzune taşır ,sonra da birden sebepsiz pat diye asagi birakir.Burcu neydi? Yengec? Allah uzak tutsun böylelerinden.

Seni seviyorum ama sana kıyamıyprum nedir yaa bence uzak durun resmen oyun oynuyo sizinle bu adam muhtemelen eski sevgilisi falan vardır arada kalmıştır klasik o tripler

Adamın bariz kişilik bozukluğu var aklı başında hangi insan 2 haftada pırlanta alır ,kaçın kurtarın kendinizi

Bu ilişkide heyecanınızı nasıl kaybetmeyi başardınız ertesi gun ayrilcaz mi barışcaz mı sarki ne paylaşacak ruh hali nasil diye heyecandan öldürür insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…