Ayrılık fikri

Bence ittir edin. Neden derseniz

Adam sizi hiç düşünmüyor. Yalnızım, başıma iş geldi korktum diyorsunuz. seven erkek böyle mi yapar, seveni geçtim herhangi bir erkek böyle mi yapar? Eşşek olsa tepki verir adam hiç oralı olmamış. Kaldı ki 2 sene olmuş, iş güö yaş uygun diyorsunuz. Bence sırf bu yüzden silmelisiniz bu tipi. Karşındakini düşünmeyen adamdan bir yol olmuyor.

Bakın size bir şey anlatayım, ben yurtdışında yaşıyorum. Burda görüştüğüm biri oldu, pandemiye sebep işimi kaybedersem ne yaparım Türkiye uçuşu da yok tek başıma kalıcam burda dedim. 3.kez görüşmüş olmamıza rağmen dedi ki öyle bir şey olursa nikah yaparız, yanıma gelirsin benim getirdiğim rızıkla geçinirsin. Ayrıldık, ortak arkadaşımıza nasıl olduğumu sormuş.
Bu biraz ekstrem bir örnek kabul ediyorum sonuçta 3 kez görmüşlüğümüz vardı. Ama adam düzgün bir erkekse gözü yiyorsa yer, o kadar yani.

Fiğer konu da adam sevgiliniz 3 hafta izni var, 1 haftasında tatile gitmiyorsanız beraber, sizinle geçirmek istemiyorsa cehennem olsun.

Aynı yerde yaşamıyorsunuz, görüşmüyorsunuz da sevgili olmanız için hiiiiiiiiiçbir sebep yok. Ama rica ederim ayrılmadan önce nasıl düşüncesiz bir eşşek olduğunu yüzüne vurun.

Bence ittir edin. Neden derseniz

Adam sizi hiç düşünmüyor. Yalnızım, başıma iş geldi korktum diyorsunuz. seven erkek böyle mi yapar, seveni geçtim herhangi bir erkek böyle mi yapar? Eşşek olsa tepki verir adam hiç oralı olmamış. Kaldı ki 2 sene olmuş, iş güö yaş uygun diyorsunuz. Bence sırf bu yüzden silmelisiniz bu tipi. Karşındakini düşünmeyen adamdan bir yol olmuyor.

Bakın size bir şey anlatayım, ben yurtdışında yaşıyorum. Burda görüştüğüm biri oldu, pandemiye sebep işimi kaybedersem ne yaparım Türkiye uçuşu da yok tek başıma kalıcam burda dedim. 3.kez görüşmüş olmamıza rağmen dedi ki öyle bir şey olursa nikah yaparız, yanıma gelirsin benim getirdiğim rızıkla geçinirsin. Ayrıldık, ortak arkadaşımıza nasıl olduğumu sormuş.
Bu biraz ekstrem bir örnek kabul ediyorum sonuçta 3 kez görmüşlüğümüz vardı. Ama adam düzgün bir erkekse gözü yiyorsa yer, o kadar yani.

Fiğer konu da adam sevgiliniz 3 hafta izni var, 1 haftasında tatile gitmiyorsanız beraber, sizinle geçirmek istemiyorsa cehennem olsun.

Aynı yerde yaşamıyorsunuz, görüşmüyorsunuz da sevgili olmanız için hiiiiiiiiiçbir sebep yok. Ama rica ederim ayrılmadan önce nasıl düşüncesiz bir eşşek olduğunu yüzüne vurun.
İşte kesinlikle benim mantığım da böyle diyor. Kalbimi ikna ediyorum şu sıralar.
Ben bu arada turkiyenin en gözde tatil beldelerinden birinde yaşıyorum, milletin akın akın doluştuğu ilçelerden birinde. Deniz manzaralı, havuzlu, denize yürüme mesafesinde bi evdeyim
buraya gelsin birlikte tatil yapalım çok istedim. Çevre yerleri gezelim çok istedim.
İznimde kız arkadaşlarımla tatile çıkacağım şimdi:) sevgilim varken:)

İşte kesinlikle benim mantığım da böyle diyor. Kalbimi ikna ediyorum şu sıralar.
Ben bu arada turkiyenin en gözde tatil beldelerinden birinde yaşıyorum, milletin akın akın doluştuğu ilçelerden birinde. Deniz manzaralı, havuzlu, denize yürüme mesafesinde bi evdeyim
buraya gelsin birlikte tatil yapalım çok istedim. Çevre yerleri gezelim çok istedim.
İznimde kız arkadaşlarımla tatile çıkacağım şimdi:) sevgilim varken:)

Adam bildiğimiz öküz bence

Beni çağır ablacım boşver bu davaroğlanı

İki ihtimal geldi aklıma
Ya yaşadığınız şeyden dolayı bi bıkkınlık gelmiş. Şimdi ne yaşadığınızı bilmediğim için sizi kırmamaya da çalışıyorum. Öyle olmadığını düşünsem de küçük bir olayı büyüttüğünüzü düşünüp bu konudan soğumuş olabilir.
Diğer güzel ihtimal ise doğum gününüzde sürpriz yapıp gelecek ve evlenme teklifi edecek 🤷‍♀️

Adam seni sevmiyor evet, çabada yok. Hatta adamin sifir çabasina ragemen, bak 1 yil önceden adamin dogum gününü planliyorsun. Herseyden önce sen kendine deger vermiyorsun ki, adam sana deger versin. Hiçbir insan için 1 yil öncesi dogum günü planlanmaz.

Kendine deger vermeyi ögren. Kendini hiç kimse için sifirlama. Bu sekilde herhangi bir iliskide davranirsan, o iliski ölür. Adam ile konus, rahatsizliklarini dile getir ve ayril bence.

Size vakit ayırmıyorsa ilişkide kendinizi yanlız hissediyorsanız bitirme sebebidir. Bu düşüncelerinizi karşı tarafa da iletin beraber çözebileceğiz bir şey. Ya yolları ayıracaksınız ya da düzeltmeye karar verip devam edeceksiniz

Gözden ırak olan gönülden de ırak olurmuş derler ikinizde başka yerlere dağılınca kopmuşsunuz seven insan ne yapar eder çareler bulurdu sizi görmek icin hatta bir an once evlenip kendisinin yanina sizi almak icin cabalardi bosver degmez sal gitsin herkes yoluna

2 seneye yakın bir ilişkim var. Meslektaşız, iyi mesleklerimiz, iyi sayılabilecek gelirlerimiz var. Yakın memleketlerdeniz. Aile ve kültür yapılarımız arasında bir farklılık yok.
Farklı ve çok uzak şehirlerde görev yapıyoruz. İlişkimizin ilk 6 ayı aynı şehirdeydik, her gün görüşmeli, çiçekli böcekli, bol komplimanlı bi ilişkiydi. Derken onun tayini çıktı.
covid dönemine kadar iki haftada bir haftasonları bir araya geliyorduk. Ancak marttan-haziran sonuna kadar haliyle görüşemedik. en son haziran sonunda bir haftasonu görüştük.
Bu arada görüşemediğimiz dönemde ben çok sıkıntılı bir süreç atlattım. başımdan çok talihsiz bir hadise geçti. Bu konumuzla alakalı değil ama mayıs ayında yaşadığım bu durumu hala atlatabilmiş de değilim. Hala her gün bi posta bu konu nedeniyle gözyaşı dökerim.
bu anlattığım hadise nedeniyle görev yerimde kalmak istemiyordum ancak tayinim mümkün de değildi. Psikolojim ciddi anlamda etkilendi, işe gitmek istemez oldum. O sırada o da bana elden geldiğince destek olmaya çalıştı. Sonrasında “takma”, “boşver”, “üzme kendini” demekle yetindi...
Sonra aklıma düştü, biz evlensek ben burdan kurtulurum. İlişkimizde hiçbir problem yok, seviyor ve seviliyorum, maddiyat, sosyo-kültürel elverişlilik, hiçbir engel yok. Tartışma bile olmamış aramızda. Hem yol da artık gözümde büyümeye başladı. evlilik ikimiz için de iyi olabilirdi.
ben bunları düşünürken bir gerçekle yüzleştim. Benim 2 senelik ilişkimde böyle bir mevzunun lafı bile geçmemişti. Geleceğe yönelik hiçbir plan yapmamıştık. Öyle yaşıyorduk. Ben evliliğe dair isteğimi usulunce ve göze sokmadan çıtlattım. Oralı olmadı.Daha net olup açık açık sorduğumda da yuvarlak cevaplar verdi.
Benim görev yerimde can güvenliğime dair kaygılarım vardı ve erkek arkadaşım beni burdan çekip alma ihtimali olmasına rağmen, huzursuz olduğumu, her gün ağladığımı bilmesine rağmen bu duruma göz yumdu. Ağladığımda bana kızıp artık kendini üzme dedi.
İlk kırgınlığımı burdan aldım. Sırf bu sebeple insan evlenmez, belki vakti vardır henüz dedim. Bekledim. Unuttum. Konusunu dahi açmadım.
Derken izin aldı, memleketine gitti. 2 hafta daha memleketinde. Ben de haftaya izne çıkacağım. Ancak iznimizi dahi birlikte planlayamadık.
Haftaya doğum günüm, ben onun doğum günü için bir sene önceden iznime kadar planlarken, o izinde olmasına rağmen en azından 2-3 gününü bana ayırmayı tercih etmedi.
3 hafta izne çıktı ve benimle ilgili hiçbir plan yapmadı. Muhtemelen görüşemeyeceğiz. Ben olsam sevgilimi görme umuduyla bir girişimde bulunurdum muhakkak. Yerinde olsam sevgilimle de bi planım olurdu. 3 haftanın 2 haftasını memlekette geçirsem bir haftasında yanına giderdim. Bunu hazmedemiyorum.
bu ilişkide kendimi yalnız bırakılmış hissediyorum . Bir erkek 2 aydır görmediği ve ilerde de maksimum 2 gün görebileceği sevgilisini görmek için neden çaba sarfetmez? Eylül sonrasında korona sebebiyle belki hiç görüşemeyeceğiz de üstelik.
benim aklıma sevgisizlik geliyor bir tek. Sevmiyorsa çaba da sarfetmez dolayısıyla. Öncelik de vermez.
Bugün ciddi ciddi ayrılığı düşündüm. Sizce bu ayrılık için neden midir? 2 senede geleceğe ve evliliğe yönelik bir konuşma gerçekleşmeyen bir ilişki zaten bitmeye mahkum mudur?
Neden mi diye sormuşşsunuz ya,
Çünkü sizi sevmiyor en azından evlenecek kadar sevmiyor. Bunun sizinle alakası yok ama bu adam sizi istemiyor.
İsteyen bir erkek niyeti olan erkek siz açmadan direk evlenelim derdi. Yıpratmayın kendinizi.

Adam bildiğimiz öküz bence

Beni çağır ablacım boşver bu davaroğlanı
Valla gelin siz bile derdimle daha çok ilgilenirsiniz

Kesinlikle.Eğer başka biri olmasaydı konu sahibini bu kadar ihmal etmezdi şimdi muhtemelen yeni kişiyle ilgileniyor ve konu sahibini yedekte tututuyor
o ihtimal yok ya, sevgi konusunda eksik ama başka birinin olmadığına eminim

Ben en olumlu yorumu yapacağım sanırım.Belki sürpriz yapar?Bence doğum gününüze dek bekleyin,bir aksiyon almazsanız bitirirsiniz.
Ah keşke, geçenlerde görüştüğümüzde kutlayalım doğum gününü dedi, geleceğini hiç sanmıyorum ama inşallah

Ayy benide benide lütfen 🤗🤗🤗
Sizin bile gelesiniz geldi, adam gelmiyor:)

Tek diyeceğim 'benim için en uygun kişi' demeyi bırak. Dışarı da neler neler var 😀 gereksiz duygusal davranıyorsun, muhtemelen yaşadığın olayın etkisidir.

Gerçekten bu zamana kadar tanıdığım en bana uygun insandı, daha iyisi elbet vardır tabi

İki ihtimal geldi aklıma
Ya yaşadığınız şeyden dolayı bi bıkkınlık gelmiş. Şimdi ne yaşadığınızı bilmediğim için sizi kırmamaya da çalışıyorum. Öyle olmadığını düşünsem de küçük bir olayı büyüttüğünüzü düşünüp bu konudan soğumuş olabilir.
Diğer güzel ihtimal ise doğum gününüzde sürpriz yapıp gelecek ve evlenme teklifi edecek 🤷‍♀️
Keşke ama sanmıyorum
Adam seni sevmiyor evet, çabada yok. Hatta adamin sifir çabasina ragemen, bak 1 yil önceden adamin dogum gününü planliyorsun. Herseyden önce sen kendine deger vermiyorsun ki, adam sana deger versin. Hiçbir insan için 1 yil öncesi dogum günü planlanmaz.

Kendine deger vermeyi ögren. Kendini hiç kimse için sifirlama. Bu sekilde herhangi bir iliskide davranirsan, o iliski ölür. Adam ile konus, rahatsizliklarini dile getir ve ayril bence.
Doğum günü planı derken organizasyon vs değil, o tarihe iş bırakmamalıyım ki o hafta izin alabileyim

Size vakit ayırmıyorsa ilişkide kendinizi yanlız hissediyorsanız bitirme sebebidir. Bu düşüncelerinizi karşı tarafa da iletin beraber çözebileceğiz bir şey. Ya yolları ayıracaksınız ya da düzeltmeye karar verip devam edeceksiniz
Dilencilik gibi geliyor bu ilgi dilenmek. Kendisi idrak etsin isterim.

Gözden ırak olan gönülden de ırak olurmuş derler ikinizde başka yerlere dağılınca kopmuşsunuz seven insan ne yapar eder çareler bulurdu sizi görmek icin hatta bir an once evlenip kendisinin yanina sizi almak icin cabalardi bosver degmez sal gitsin herkes yoluna
Haklısınız belki öyle oldu, ilk anlardaki motivasyonu kalmadı. Ben de farkındayım

:) yapın lütfen
Bak bende hukukçuyum eşimin çok samimi müzmin bekar hakim savcı arkadaşları var. Yaşımız 35-36 düşün, bu adamlar 10 yılı geçkin meslekteler, en az 4 -5 tane görev yeri değiştirmişler. Her gittikleri yerde oradaki bekar bir meslektaş ya da adliyede çalışan güzel bayan personelle güya ciddi ilişki yaşıyorlar, görev süresi bitiyor, yeni bir yere gidiyorlar, orada birini bulana kadar ilişki devam ediyor, sonra oradan birini buluyorlar, öbürüne tekme, hepsinde de aynı laf bu sefer ciddi, bu meslek grubunda çok ciddi olarak bekar meslektaşlara potansiyel eş olarak bakma durumu var, daha akademiden gazlamaya başlıyorlar, adliye ortamında da çöpçatma çok oluyormuş, meslekten olunca orada başsavcı ve komisyon başkanıda ciddi olduğunu düşündüğü için laf edemiyormuş, sonuçta karşısındaki heri iki insanda meslekten, adamlar böyle böyle gittiği her yerde bir sevgili bıraktılar resmen. Bakın bu meslek grubunda bir erkek size 6 ay içinde ciddi bir adım atmazsa sizle ciddi düşünmüyordur emin olun, onun gittiği yerde ya bulunduğu adliyede ya da çevre adliyelerde potansiyel bir adayı vardır. Bence biran evvel önünüze bakın. Hatta eşimin samimi bir arkadaşına kızmıştım şaka ile karışık, neden kızları böyle yarı yolda bırakıyorsun diye, oda bunu birçok meslektaşın yaptığını, sadece seçenekleri değerlendirdiğini söylüyordu, ama kıza davranışları görsen mecnun zannedersin. Genelde de ilk görev yeri olan gözü açılmamış bayan hakim savcıları seçiyorlar. Bizim meslek grubu en rahat yalan söyleyen gruptur, dikkatli olun.

Doğum günü planı derken organizasyon vs değil, o tarihe iş bırakmamalıyım ki o hafta izin alabileyim

E evet, bu bile fazla. Sani 1-2 ay öncesi izin alamazmisin? Bunu 1 yil öncesi düsünmen saçma. Hatta izin alman bile gerekmez ki. Isten sonra gayet beraber kutlayabilirsiniz. Yada bir cumartesi günü istedigin sekilde kutlama yapabilirsin.

Demem o ki, herseyin en ince detayina kadar düsünme. Bu hem seni, hem iliskiyi bogar. Ha bagimsiz olarak bu adamin yaptigi öküzlük. Insan sevdigi birinin yanina hep gitmek ister zaten, yasgünü olsun olmasin önemli degil. Ancak senin davranislarinda pek saglikli degil.

Hatta bu kadar çok degersizlige karsi, halen adam ile beraber olman, daha yeni yeni acabalarin olmasi bile davranisin sagliksiz oldugunu gösteriyor.

Bak bende hukukçuyum eşimin çok samimi müzmin bekar hakim savcı arkadaşları var. Yaşımız 35-36 düşün, bu adamlar 10 yılı geçkin meslekteler, en az 4 -5 tane görev yeri değiştirmişler. Her gittikleri yerde oradaki bekar bir meslektaş ya da adliyede çalışan güzel bayan personelle güya ciddi ilişki yaşıyorlar, görev süresi bitiyor, yeni bir yere gidiyorlar, orada birini bulana kadar ilişki devam ediyor, sonra oradan birini buluyorlar, öbürüne tekme, hepsinde de aynı laf bu sefer ciddi, bu meslek grubunda çok ciddi olarak bekar meslektaşlara potansiyel eş olarak bakma durumu var, daha akademiden gazlamaya başlıyorlar, adliye ortamında da çöpçatma çok oluyormuş, meslekten olunca orada başsavcı ve komisyon başkanıda ciddi olduğunu düşündüğü için laf edemiyormuş, sonuçta karşısındaki heri iki insanda meslekten, adamlar böyle böyle gittiği her yerde bir sevgili bıraktılar resmen. Bakın bu meslek grubunda bir erkek size 6 ay içinde ciddi bir adım atmazsa sizle ciddi düşünmüyordur emin olun, onun gittiği yerde ya bulunduğu adliyede ya da çevre adliyelerde potansiyel bir adayı vardır. Bence biran evvel önünüze bakın. Hatta eşimin samimi bir arkadaşına kızmıştım şaka ile karışık, neden kızları böyle yarı yolda bırakıyorsun diye, oda bunu birçok meslektaşın yaptığını, sadece seçenekleri değerlendirdiğini söylüyordu, ama kıza davranışları görsen mecnun zannedersin. Genelde de ilk görev yeri olan gözü açılmamış bayan hakim savcıları seçiyorlar. Bizim meslek grubu en rahat yalan söyleyen gruptur, dikkatli olun.
Bir de doktorları taşlıyorlardı 😂
Hukukçular da az değilmiş 😂

Abooooooo, neler okuyorum. 😱😱😱😱😱😱😱😱

X