Ayrılığın üzerine hamile kalmak

kelepce emojisi varmis onun icin:)))) begenmezsen dort duvar isareti de var
satıcı değil içiciyim desemde atıyolar mı ya hapse üzgünüm keş olmak çok zor bu hayatta

konuya da yorum yapmam gerekirse ; en ücra köylerde bile artık milletin doğum kontrol yöntemlerinden haberi var şarkı bile yaptı ya o şimdi askeri söyleyen kız

evli değilsin
çocuk istemiyorsun
evlenmeyi düşünmüyorsın
21 yasında ,35 yasında bir adamla sevgilisin
öğrencisin
ilişkin de rayında değil
ama sen
korunmasın sevişiyorsun.......

cahilliğin böylesi.

Hayır evli değil bosandı

evli değil.
sadece biz evlenme kararı alacak seviyeye hic gelemedik zaten onun da hevesi yoktu ve suanda ayrıyız 1 haftadır görüsmedik ayrılık yoluna girmistik
hevesi olmaz tabi adam basına neden iş alsın
21 yasındakı coluk cocugu ne yapsın o adam
gununu gun edıyordur
sinir oluyorum sizin gibilere........

Ikidir bandan yirtiyorum bunu deseydim alnimin ortasina yapistirirlar bani
Yani insan daha ne desin be ofis.
Ahlaksiz bekçi olsam konuda kabul görür mü bilmem.
Ahlak bekçileri de garip ama 40 deve kesince Allah'in affettigini yazmış birisi.
Haykırasim var.
Neyse işin özü yanlışa yanlış demek evladır.
Bekçi olmaya lüzum yok.

nasil versinler egitimi:))) sinifta muza prezervatif takmislar anlatmak icin bizim evde " olur mu oyle sey. this is so wrong so worng" diye muhabbetler donuyordu en son

yapman gereken belli. ailene söylicen mi. erkek arkadaşından haberleri var mıydı

Aldırılmıyor cok ıyı biliyorum ozel bir hastane imza istemişti. Yada biz imzasız almayan hastaneye denk geldik

Aranızdakı problem olarak sayacagınız seyler nedir? Rayında gitmemesine sebep olan ?
Karsı tarafın bu konudakı gorusunu mutlaka almanız gerekli oldugunu dusunenlerdenim.

40 deve demis evet, dusun yeni zellandada yasiyorsun kurtaj olacaksin yer yer deve ariyorsun, deve yok hop anne oldun iyi mi ya da banka kredisiyle gunahlardan arindin, zira 40 deve icin ciftlikbank part 2 yi kurmak gerek arkadas ben bu kadar cahili bir arada gormedim Ilber Ortaylinin kulaklari cinlasin

Kizim ben ona yazmayayim dedim ama orada bile zengine torpil var

Romanov koyunu ile manisa tavuğu kessek sanaldan kabul oliy mi ecebag ?

Bu bebek hayatını etkileyecek sanirim bi konun vardı sevgilinle alakalı olan ayrılmıstın 1 ay kadar once. Bebek sorumluluk ister omur boyu bu adamla yapabılecekmısın peki

o öyle değil 40 devenin en az 35 'ini hendekten atlatıyosan günah pointsleri sıfırlanıyoooor

Gerçekten bu kadar mı keyfi bu durumlar. Korunmayayım geleceği olmayan ilgili olmayan zaten kendini ilişkiye hiç adamayan biriyle birlikte olayım sonra çocuk olunca da hoop aldırayım ne kadar kolay değil mi? siz bu adamla bir haftadır ayrıymışsınız hadi 2-3 hafta önce beraber olmuşsunuzdur neden yani bu kadar size bir ümit vermeyen değer vermeyen biriyle. Yazık günah değil mi o yavruya geri çekilme bir yöntem değildir siz bilmiyorsunuz o insanda mı bilmiyor korunmak çok mu zor yazık gerçekten biraz bilinçli olun ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…