- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.507
- 1.123
- Konu Sahibi karkedisi35
Kizim ben ona yazmayayim dedim ama orada bile zengine torpil var
Ya zengin olacaksin ya da coluk-cocuk, torun- torba hobbaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizim ben ona yazmayayim dedim ama orada bile zengine torpil var
Yaw abla ahlak bekciligini bile şaniyla becerebilen insan lazım bize.40 deve denmişte,40 tavuk olmazmı,malum hayat şartları ezer geçer.
Dogrudur siz diyorsaniz :) ama brn hastaneden kaynakli oldugunu dusunuyorum , 3 sene once bi arkadasim aldirdi bekardi kimse sormadi birseyOzel bir hastane baba onayıda istedi cok cok eminim.. 8 yıl once. Belkı degısmıstır sımdı bilemiyorum ama
suç hamile kalabilenlerde değil.Yillarca anne olamayanlarin sucu hamile kalabilenderde mi?
Romanov koyunu ile manisa tavuğu kessek sanaldan kabul oliy mi ecebag ?
40 deve demis evet, dusun yeni zellandada yasiyorsun kurtaj olacaksin yer yer deve ariyorsun, deve yok hop anne oldun iyi mi ya da banka kredisiyle gunahlardan arindin, zira 40 deve icin ciftlikbank part 2 yi kurmak gerek arkadas ben bu kadar cahili bir arada gormedim Ilber Ortaylinin kulaklari cinlasin
o öyle değil 40 devenin en az 35 'ini hendekten atlatıyosan günah pointsleri sıfırlanıyoooor
Ya zengin olacaksin ya da coluk-cocuk, torun- torba hobbaaaa
Bir çocuğu aldirdigin zaman 40deve keserseniz ALLAH affediyor bunlarında arastir
Gi niye sanaldan hayvan besleyip gece uyumadan yemleyen magdurlardan neyimiz eksik ?Sanal olmaz caiz deel, reel de de 40 deve kac tavuk eder daktirim? Kus gribi salgini gibi itlaf mi edecegiz yeryuzundeki tavuklari
Yaw abla ahlak bekciligini bile şaniyla becerebilen insan lazım bize.
Acaba ben el atsam mi bu duruma ?:)
suç hamile kalabilenlerde değil.
bunun önlemini alamayanlarda
o cocugu aldırsan bir dert, aldırmadan dünyaya getirsen bir dert
ben de anne olamayanlardanım ve kahroluyorum böyle sacmasapan hamılelık haberlerınde
evli barklı dogru duzgun yoldan hamıle kalanlara lafımız yok tabıkı de
ama bu cocuk ya doğacak, ömür boyu çok afedersin babasız damgasını yıyecek, babaya hasret buyuyecek
ya da annesı doguracak sağa sola bırakacak
doğru düzgun bir yuvada buyuyemeyeceği için hamile kalamayanlar üzülüyor
yanlıs yere cekmeyin.
Gi niye sanaldan hayvan besleyip gece uyumadan yemleyen magdurlardan neyimiz eksik ?
Öf gidip sahip olduğumuz şu eşsiz zekavetin tadını 2 şekerli çay içip yumurta yiyerek yaşiyim bari.Eksik yok eksik yok fazla var zaten basimiza ne geliyorsa o fazlaliktan
Öf gidip sahip olduğumuz şu eşsiz zekavetin tadını 2 şekerli çay içip yumurta yiyerek yaşiyim bari.
Akıl akıl gel g.... takıl demişler ofisim.Bu gidisle ramazanda aklimizin zekatini da verecekmisiz gibi bir his doguyor icime gunes gibin