• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılığın üzerine hamile kalmak

Ozel bir hastane baba onayıda istedi cok cok eminim.. 8 yıl once. Belkı degısmıstır sımdı bilemiyorum ama
Dogrudur siz diyorsaniz :) ama brn hastaneden kaynakli oldugunu dusunuyorum , 3 sene once bi arkadasim aldirdi bekardi kimse sormadi birsey

Yillarca anne olamayanlarin sucu hamile kalabilenderde mi?
suç hamile kalabilenlerde değil.
bunun önlemini alamayanlarda
o cocugu aldırsan bir dert, aldırmadan dünyaya getirsen bir dert
ben de anne olamayanlardanım ve kahroluyorum böyle sacmasapan hamılelık haberlerınde
evli barklı dogru duzgun yoldan hamıle kalanlara lafımız yok tabıkı de
ama bu cocuk ya doğacak, ömür boyu çok afedersin babasız damgasını yıyecek, babaya hasret buyuyecek

ya da annesı doguracak sağa sola bırakacak

doğru düzgun bir yuvada buyuyemeyeceği için hamile kalamayanlar üzülüyor
yanlıs yere cekmeyin.

40 deve demis evet, dusun yeni zellandada yasiyorsun kurtaj olacaksin yer yer deve ariyorsun, deve yok hop anne oldun iyi mi :KK53: ya da banka kredisiyle gunahlardan arindin, zira 40 deve icin ciftlikbank part 2 yi kurmak gerek :KK53: arkadas ben bu kadar cahili bir arada gormedim Ilber Ortaylinin kulaklari cinlasin :KK53:

Zina yaptıgını kimse duymazsa gunahı yok diyen cahiller gıbı olmus

Bir çocuğu aldirdigin zaman 40deve keserseniz ALLAH affediyor bunlarında arastir

Ben dindar biriyim, en azından oyle olduğumu düşünüyorum. Konu sahibine yorum yapmamıştım inşallah onun için en doğrusu neyse oyle olsun, bu isten en az zararla çıksın diye dua ettim. Ama siz bunları dini hassasiyetinizden degil insanları dindarlardan ve dinlerinden uzaklaştırmak için yazmışsınız o kadar bariz ki.. yahu kız ne yapabilirim diye soruyor siz ne alaka 40 deve sokmussunuz araya. Niye bu kotulugu yapiyorsunuz?

Yaw abla ahlak bekciligini bile şaniyla becerebilen insan lazım bize.
Acaba ben el atsam mi bu duruma ?:)

Ne alaka yani 40 deve,nerde yazıyor arkadaşşvarmı bunun bir gideri..
Amannn sakın haaaa sen karışma güme gidersin yoksa:))

suç hamile kalabilenlerde değil.
bunun önlemini alamayanlarda
o cocugu aldırsan bir dert, aldırmadan dünyaya getirsen bir dert
ben de anne olamayanlardanım ve kahroluyorum böyle sacmasapan hamılelık haberlerınde
evli barklı dogru duzgun yoldan hamıle kalanlara lafımız yok tabıkı de
ama bu cocuk ya doğacak, ömür boyu çok afedersin babasız damgasını yıyecek, babaya hasret buyuyecek

ya da annesı doguracak sağa sola bırakacak

doğru düzgun bir yuvada buyuyemeyeceği için hamile kalamayanlar üzülüyor
yanlıs yere cekmeyin.

Dream bir yere cektigim yok, yazilan acik benim yazdigim da acik sizin yazdiginiz da acik. O yuzden daha fazla yazmak istemiyorum bu konuda.

40 deveyi nerden bulacaz kac para haberın var mı? Deve kesecek gucumuz yok o zaman affedılmıcez tüh.. Sapır sacma isler fetva vermeyin Allah askına cok bılıyo gıbı..
Oturur tövbe ederim kılarım namazımı ıcten duamı ederim o bile bı nebze garanti ama kesin mı Allah bilir. 40 deveymıs

Olmuşla ölmüşe çare yok .
Bebek varsa aldırmak sana kalmış .

Senle ve Allahla aranda.

Ben sana ne sevgiline söyle derim .
Ne çocugu aldır ve aldırma derim .

Sadece yazık dıyorum . Gençliğine yazık

Back