Ayrılığın üzerine hamile kalmak

En ucu deve 8000 teleymiş.
40 -8=320.000 WAWWW iyi para

Olmayacak bi ilişki de bebek niye ki korunma diye bi şey var bazı durumlar hariç çocuk aldırmaya karşıyım buna hakkınız da yok 21 yaş 35 yaş olacak var olmayacak var adamın bilmek hakkı maşallah gümbür gümbür yeni nesil geliyor

Sahibinden de varmış Tanesı 8000 tl

Ezmeyin kızı ya, olan olmuş, vay niye öyle böyle :) korunma yöntemi öğren evet o biraz cahilligin ve aldırıp aldırmamak ona kalmış, dini boyutu da Allah ile onun arasında kimseyi de ilgilendirmiyor,maşallah bu zamanda Allah in soracağı soruyu kul soruyor, size ne be.

Belki de düşündüğün gibi olmaz sevgilin bebek fikrine senin sandığından daha sıcak bakar. Kişisel fikrim olarak bebek aldırmaya pek sıcak bakmam. Ama hazır olmadığını söylüyorsun. Bu senin kararın. İyi düşün derim ve bence sevgilinle paylaş. Aldıracaksan bile bilmesi gerekir bence.

Ay sonunda biri dedi , optum seni kocaman kocaman

Bu kırk deve mevzusu hangi dönemden
Ha birde neden kırk nedir bu kırkın gizemi:)

Ben sizin yerinizde olsam anne olmayi ne kadar istedigime karar verirdim. Su sartlarda aldirmak en mantiklisi ama kurtajin da kendince riskleri var, olumsuz bir durumda bir daha hic anne olamamayi goze alabilecek misiniz? Bu acidan cok onemli bir karar. Ayrica mutlaka babanin da haberi olmali. Cocuk buyutme secimi babaya da verilmeli. Bizim ulkemiz erkekleri icin cok gecerli olmasa da dunyada cocugunu yalniz buyutmeyi secmis erkekler de mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…