- 20 Mart 2008
- 141.502
- 212.932
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi karkedisi35
-
40 deveyi nerden bulacaz kac para haberın var mı? Deve kesecek gucumuz yok o zaman affedılmıcez tüh.. Sapır sacma isler fetva vermeyin Allah askına cok bılıyo gıbı..
Oturur tövbe ederim kılarım namazımı ıcten duamı ederim o bile bı nebze garanti ama kesin mı Allah bilir. 40 deveymıs
En ucu deve 8000 teleymiş.
40 -8=320.000 WAWWW iyi para
Afedersin abla o zaman ben mıctım 320 bın demek ne demek öldüm
Sahibinden de varmış Tanesı 8000 tl40 deveyi nerden bulacaz kac para haberın var mı? Deve kesecek gucumuz yok o zaman affedılmıcez tüh.. Sapır sacma isler fetva vermeyin Allah askına cok bılıyo gıbı..
Oturur tövbe ederim kılarım namazımı ıcten duamı ederim o bile bı nebze garanti ama kesin mı Allah bilir. 40 deveymıs
Deveyi tavuk sanıyo zaar bunu diyen. Ben danaya bıle 7 ortak giriyorum deveyi nasıl keseyimKeseye çok zarar vermesin diye piyasanın en alt fiatını buldum..
Bunu diyen acaba o parayı verebilirmi..
Sahibinden de varmış Tanesı 8000 tl
Ezmeyin kızı ya, olan olmuş, vay niye öyle böyle :) korunma yöntemi öğren evet o biraz cahilligin ve aldırıp aldırmamak ona kalmış, dini boyutu da Allah ile onun arasında kimseyi de ilgilendirmiyor,maşallah bu zamanda Allah in soracağı soruyu kul soruyor, size ne be.
Sahibinden de varmış Tanesı 8000 tl
Deveyi tavuk sanıyo zaar bunu diyen. Ben danaya bıle 7 ortak giriyorum deveyi nasıl keseyim
Bide en ucuz fiatı 320.000 ederkendimi keserimn daha iyi sevabına dağıtırlar
Bu kırk deve mevzusu hangi dönemden
Ha birde neden kırk nedir bu kırkın gizemi:)
Sen kabul olmazsın ablaa kıyma kendine :))
Bide gezen tavuk olursa tadından yenmez
Bu kırk deve mevzusu hangi dönemden
Ha birde neden kırk nedir bu kırkın gizemi:)
Kayınvalıdemın var gidince kümese dalayım barı napayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?