Evet yanaşmıyor canım tedaviye normalde, ben de bana olan zaafından faydalanarak tedaviye mi yönlendirsem diyorum. Ama herşeyin daha da kötü olmasından korkuyorum. Şimdilik ortak tanıdıklara danışıp tedaviye yönlendireyim diyorum, ikna olmazsa kendim götüreceğim artık. Diğer türlü lovelina nin yaşadıklarını yaşayacağım gibi. Ben de bundan korkuyorum.
yaşadıklarımı anlatmışsın resmen 6 aylık evliyim ve 3 sene oldu onla ayrılalı hala arkadaslarına düğün bu yaz fln diomus ayrıldıgımızı bile söylememiş ruh hastası oluyor bu tipler sakın yardıma kalkısma ağlar sızlar sensiz yapamıyorum der ama hayatınıda mahveder kesinlikle yaklaşma bile bırak ne hali varsa görsün ki emin ol senle iletişime geçmediği zamanlarda çokta iyidir ay ben neler yasadım aklıma gelioda ünv bitti memlekete geldim gece yarısı evi aramalar bi tesadüf eseri numarayı bulup işyerimi aramalar sensiz ölürüm demeler aman kurtuldum şükür sakın sakın yardım fln edeyim demecanım anlattıklarının bir benzerini hatta aslında çok daha fazlasını ben yaşadım...
kesinlikle eski sevgiline destek olmaya filan kalkma; seni kaybettiğini gördüğü anda tekrar aynı hale gelcek ve hayatını kabusa çevirmeye çalışacak...
kesinlikle görüşme konuşma...
eğer ki rahatsız ederse de savcılığa hemen bir dilekçe ver....
yoksa inan kurtulamazsın bu beladan....
önce kendilerini acındırmaya çalışırlar;
sonra bakarlar ikna olmuyorsun korkutmaya çalışırlar;
ve yine değişmiyorsan bulabildikleri her türlü yola başvururlar...
ben yaşadıklarımı anlatmaya kalksam burda kitap olur...
çok şükür şimdi büyük bi kısmı geçti ama evlendiğim bebek beklediğim halde uzaktan uzağa hala hayatımı aklı sıra kabusa çevirmeye çalışır...
ha becerebiliyor mu hayır tabi ki;
ama ben çok mücadeleler verdim ve sen de kesinlikle çok dik durmalısın o yüzden....
yaşadıklarımı anlatmışsın resmen 6 aylık evliyim ve 3 sene oldu onla ayrılalı hala arkadaslarına düğün bu yaz fln diomus ayrıldıgımızı bile söylememiş ruh hastası oluyor bu tipler sakın yardıma kalkısma ağlar sızlar sensiz yapamıyorum der ama hayatınıda mahveder kesinlikle yaklaşma bile bırak ne hali varsa görsün ki emin ol senle iletişime geçmediği zamanlarda çokta iyidir ay ben neler yasadım aklıma gelioda ünv bitti memlekete geldim gece yarısı evi aramalar bi tesadüf eseri numarayı bulup işyerimi aramalar sensiz ölürüm demeler aman kurtuldum şükür sakın sakın yardım fln edeyim deme
Evet canım ben de obsesyon olduğunu öğrendim bir arkadaşımdan. Biraz şu rahatsızlığı araştırayım bari. Görüşmeyeyim mi diyorsunuz yani :S Yine çok kafam karıştı.