- 20 Kasım 2018
- 11.524
- 41.269
- 598
- 35
- Konu Sahibi Lyanna Mormont
İlk mesaj olunca görmemişim kusura bakmayın. Eski sevgilim söyledi, böyle böyle diyorlar haberin olsun diye.Nereden öğrendin neden söylemedin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk mesaj olunca görmemişim kusura bakmayın. Eski sevgilim söyledi, böyle böyle diyorlar haberin olsun diye.Nereden öğrendin neden söylemedin?
Hayır, aynı ortama sokmuyoruz. Hayatımıza biri girdiğinde diğerinin de, ortamda konuşulurken arkadaşlarımızın da haberi oluyor ama kalkıp tanıştırmıyoruz.Yeni sevgililerinizin bu kişinin eski sevgiliniz olduğundan haberleri var mı? Haberleri olmadan mı tanışıyorlar?
Böyle bir durum hakkında konuşmayacak çok az insan vardır. Siz böyle bir düzen oturttuğunuzu düşünmüşsünüz ama arkadaşlarınız içten içe böyle düşünmüyorlar demek ki. Hayatınıza karışmamak adına yüzünüze söylemiyorlardır. Siz rahatsız değilsiniz sonuçta.
Eski sevgilin kendi rahatsız bence seni göndermeye çalışıyor. Gruba yeni sevgilisini sokacaktır muhtemelenİlk mesaj olunca görmemişim kusura bakmayın. Eski sevgilim söyledi, böyle böyle diyorlar haberin olsun diye.
Ortalığı karıştırmış ona da güvenme. Ayrıca herkes dedikodu yapar emin ol. Üzücü bence de ama alıştım artık. Ben de yaparım ama sevdiklerimin yapmam :/İlk mesaj olunca görmemişim kusura bakmayın. Eski sevgilim söyledi, böyle böyle diyorlar haberin olsun diye.
Eski sevgilin kendi rahatsız bence seni göndermeye çalışıyor. Gruba yeni sevgilisini sokacaktır muhtemelen
Yeni sevgilisi var zaten.Edki sevgiliye yeni sevgili yükleniyor bu arada seni de yedekte tutuyor aklınca erkek beyni
Takıldığım konu yaptıkları yorum veya bu konudaki görüşleri değil. Bu şekilde düşünebilirler tabii ki. Kimseye ne düşüneceğini söyleyemem.
Ama mesela benim bundan haberimin olmasının ertesi günü, bu lafları ettiğini en çok tahmin ettiğim arkadaşımız bana "lya akşam x bana gelecek, beraber yemek yiyelim" diyor.
Kendimi koyuyorum yerlerine, evet arkadaşımın yanlış yaptığını düşünüyorsam uyarırım ama bunun akabinde aynı ortamı ben sağlamam. Benim takıldığım nokta bu.
Ayrıca üçlü beşli çok ortamımız var ve bunu söylemekten çekinecek insanlar değiller. Onu da geçtim birebir de görüştüğümüz insanlar. Çok zor değil "x'e de söyledim sana da söylüyorum, görüşmeyin artık" demek. Birebir görüşürken bile yüzüme gülmeleri benim içime oturan konu. Yoksa onaylamıyor olabilirler tabii ki, ondan yana bir sıkıntım yok.
Varlığımdan rahatsız olmaları benim de aklıma geldi ama o zaman akşamın bir vakti arayıp "lya yarın pikniğe gidiyoruz hep beraber, hadi seni de bekliyoruz" diye niye arıyorlar deli mi bu insanlar![]()
İlk mesaj olunca görmemişim kusura bakmayın. Eski sevgilim söyledi, böyle böyle diyorlar haberin olsun diye.
ciddi ilişkiye başlayınca o modernliklerden açık görüşlülükten eser kalmaz zaten. yolunu bulan gider yani o açıdan eski sevgiliyle arkadaş kalmayı anlamsız bulurum hepKonu sahibi yanlış anlamayın ama saf mısınız? Yok eski sevgili çok dan dunmuş falan. O gruba sevgilisini falan sokacak ya da rahatsız oldu sevgilisi sizden. Sinsi sinsi sizi gruptan atıyor. Erkeklerin sinsiliği fenadır, normalde düz her şeyi söylemesine bakmayın.
Bu ne şimdi siz şeffaf bir insan oldugunuzu mu düşünüyorsunuz? Sizin eski sevgilinizle olan arkadaşlığınız, sadece hayatinizda birileri yokken peydah oluyor yani. E böyle istemem yan cebime koy kafalarinin herkes dedikodusunu yapar ki. Tuhaf çünkü.Hayır, aynı ortama sokmuyoruz. Hayatımıza biri girdiğinde diğerinin de, ortamda konuşulurken arkadaşlarımızın da haberi oluyor ama kalkıp tanıştırmıyoruz.
Dur burdan da zorbalayayımSinirlendiğim kısım bunu benim yüzüme veya hep beraberken söyleyecek samimiyetleri varken gidip arkamdan konuşuyor olmaları. Ya ben bunu nasıl sindireceğim?