• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkamdan konuşmuş olmalarını sindiremiyorum

Yeni sevgililerinizin bu kişinin eski sevgiliniz olduğundan haberleri var mı? Haberleri olmadan mı tanışıyorlar?
Böyle bir durum hakkında konuşmayacak çok az insan vardır. Siz böyle bir düzen oturttuğunuzu düşünmüşsünüz ama arkadaşlarınız içten içe böyle düşünmüyorlar demek ki. Hayatınıza karışmamak adına yüzünüze söylemiyorlardır. Siz rahatsız değilsiniz sonuçta.
Hayır, aynı ortama sokmuyoruz. Hayatımıza biri girdiğinde diğerinin de, ortamda konuşulurken arkadaşlarımızın da haberi oluyor ama kalkıp tanıştırmıyoruz.

İlk mesaj olunca görmemişim kusura bakmayın. Eski sevgilim söyledi, böyle böyle diyorlar haberin olsun diye.
Ortalığı karıştırmış ona da güvenme. Ayrıca herkes dedikodu yapar emin ol. Üzücü bence de ama alıştım artık. Ben de yaparım ama sevdiklerimin yapmam :/

Eski sevgilin kendi rahatsız bence seni göndermeye çalışıyor. Gruba yeni sevgilisini sokacaktır muhtemelen

Edki sevgiliye yeni sevgili yükleniyor bu arada seni de yedekte tutuyor aklınca erkek beyni
Yeni sevgilisi var zaten.
Bana bunu soylerken bilakis haftasonu icin plan yapiyorduk.
Ki kendisi dan dun bir adamdir, cat diye artik gorusmeyelim derdi :D benim de ariza cikaran bir insan olmadigimi bilir.
O yuzden isin icinden cikamiyorum ama zamana bırakmak sanirim en iyisi. Ak koyun kara koyun belli olur 🤷🏻‍♀️ tesekkur ederim yorumlariniz icin.

Bizim toplumun şu indirektliğinden nefret ediyorum
Biri dedikodunuzu yapmış, kime yapmış ne zaman yapmış belli değil
Anlatan da saklıyor

Hiç mertçe değil
Şerefsizce

Hep beraber eğlenilecek bir ortama gidin
bu insanların hepsi olsun ama ortamda
Ve diyin ki; ben böyle bir dedikodu duydum, şimdi her birinizin fikirlerini almak istiyorum bu konuda, yanlış bulanlar kimler, kimsenin arkamdan konuşacak kadar adi olmadığını düşünmek istiyorum
Herkese tek tek söz verin

Kim delikanlı görelim

Takıldığım konu yaptıkları yorum veya bu konudaki görüşleri değil. Bu şekilde düşünebilirler tabii ki. Kimseye ne düşüneceğini söyleyemem.

Ama mesela benim bundan haberimin olmasının ertesi günü, bu lafları ettiğini en çok tahmin ettiğim arkadaşımız bana "lya akşam x bana gelecek, beraber yemek yiyelim" diyor.

Kendimi koyuyorum yerlerine, evet arkadaşımın yanlış yaptığını düşünüyorsam uyarırım ama bunun akabinde aynı ortamı ben sağlamam. Benim takıldığım nokta bu.

Ayrıca üçlü beşli çok ortamımız var ve bunu söylemekten çekinecek insanlar değiller. Onu da geçtim birebir de görüştüğümüz insanlar. Çok zor değil "x'e de söyledim sana da söylüyorum, görüşmeyin artık" demek. Birebir görüşürken bile yüzüme gülmeleri benim içime oturan konu. Yoksa onaylamıyor olabilirler tabii ki, ondan yana bir sıkıntım yok.

Varlığımdan rahatsız olmaları benim de aklıma geldi ama o zaman akşamın bir vakti arayıp "lya yarın pikniğe gidiyoruz hep beraber, hadi seni de bekliyoruz" diye niye arıyorlar deli mi bu insanlar :D

İlk mesaj olunca görmemişim kusura bakmayın. Eski sevgilim söyledi, böyle böyle diyorlar haberin olsun diye.

Maalesef bizim toplumun bir kesiminde, exle arkadaş kalmak ünlüyseniz medeni, değilseniz gereksiz bulunur.

Benim görüşüme göre, eski sevgiliyle saygıyı yitirmeden bitirilmişse, sizin ve onun hayatına giren insanları kötü etkilemeyen dozu ayarlanan bir arkadaşlık varsa, eski sevgiliyle arkadaşlık devam ettirilebilir.

Elbette kimsenin düşüncesine karışamayız ama arkadaşsak ve birbirimizin “iyiliğini” düşünüyorsak direkt arkadaşımızla konuşmalıyız, yüze gülüp arkadan konuşmak iyiliğini düşünmek olmuyor.

Hem böyle düşünüp hem eski sevgilinizin de dahil olduğu etkinliklere sizi çağırıyorlarsa o zaman kendilerine dedikodu malzemesi çıkarmak için yapıyorlardır, bana göre bunun başka bir açıklaması yok çünkü.

Eski sevgilinizin de laf taşıyor olması🙄 bilemedim 🤷‍♀️ arkanızdan konuşanlara eski sevgiliniz ne demiş peki?
Bizim arkadaşlığımız sizi alakadar etmez lakin rahatsız oluyorsanız, Lyanna’yı grupta istemiyorsanız bunu onun yüzüne söylemelisiniz, arkasından konuşuyorsanız da bari bunu benim yanımda yapmayın gibi bir şey demiştir umarım, zira ex de diğerleri gibi arkadaşınız şu an ve arkadaşlık bence bunu gerektirir.

Yerinizde olsam herkesin toplandığı bir etkinliğe yarım saatliğine dahi olsa gidip bu grupta arkamdan böyle bir konuşma yapılmış söyleyen de ex, sizler veya ex bundan rahatsızsa arkadan değil yüzüme söylenmesini beklerdim deyip yüzleşirdim.

Konu sahibi yanlış anlamayın ama saf mısınız? Yok eski sevgili çok dan dunmuş falan. O gruba sevgilisini falan sokacak ya da rahatsız oldu sevgilisi sizden. Sinsi sinsi sizi gruptan atıyor. Erkeklerin sinsiliği fenadır, normalde düz her şeyi söylemesine bakmayın.
ciddi ilişkiye başlayınca o modernliklerden açık görüşlülükten eser kalmaz zaten. yolunu bulan gider yani o açıdan eski sevgiliyle arkadaş kalmayı anlamsız bulurum hep

Hayır, aynı ortama sokmuyoruz. Hayatımıza biri girdiğinde diğerinin de, ortamda konuşulurken arkadaşlarımızın da haberi oluyor ama kalkıp tanıştırmıyoruz.
Bu ne şimdi siz şeffaf bir insan oldugunuzu mu düşünüyorsunuz? Sizin eski sevgilinizle olan arkadaşlığınız, sadece hayatinizda birileri yokken peydah oluyor yani. E böyle istemem yan cebime koy kafalarinin herkes dedikodusunu yapar ki. Tuhaf çünkü.

hem o eski sevgiliyle hem de onun arkadaş grubuyla görüşmeyi keser ve bana ulaşmalarına izin vermezdim çünkü en sağlıklı olan ve kafamı huzurlu tutacak şey bu. görüşmeye devam edeceksen herkesi topla ve yüzleş diyenlere katılıyorum fakat kafandan bu ilişkileri devam ettirmeyi sildiğin takdirde kim ne söylemiş, ne yapmış hiç önemi bile kalmıyor. bu kişiler sizin enerjinizi geçmişe bağlı tutuyorlar ama artık öyle bir zaman dilimi yok, insanlar değişir ve yolları ayrılır. bence önünüze bakın, yeni deneyimlere, yeni insanlara tamamıyla kendinizi nasıl vereceksiniz? daha da önemlisi bu ilişkiden ve onun hayatınıza getirdiği kişilerden (enerjilerden) aldığınız dersleri görebilmek için kendinize nasıl odaklanacaksınız böyle? dönüştüğünüz yeni versiyonunuzu bir görün. bence bu olay isabet ve işaret olmuş. arkadaşlığı kestiğiniz takdirde o adamın bir zaman sonra tekrar sizinle ilişki yaşamayı denemesi bile söz konusu olabilir ama sevgisinden değil. bir sırt çevirin bakalım eski sevgiliniz dahil olmak üzere o arkadaş grubunda da sizin kötülenmeniz çok mümkün, anca 1 kişi falan çıkar iyi insandı o da ya diyen. kararlı bir eylem koysanız ortaya kimin ne olduğu görünür olur. insanlara kötü gözle bakarak fitneci gibi konuşmuyorum, doğal insan tepkileri bunlar. birilerini suçlamak da yersiz ama sizin için iyi bir ortam ve şahıs (ex) olarak görmedim. hayır gelmeyen yerden uzaklaşmak iyidir, tebdil i mekanda ferahlık vardır derler ya.

Son düzenleme:
Acayip bir dedikodu ağının ortasında yaşıyorum. İş yerinde, kendi akrabalarımızda, eşimin akrabalarında herkes birbirinin arkasından konuşuyor. Kesinlikle çok can sıkıcı ama bence de eski sevgilinizle görüşmeyin

Valla gayet yorum yapılacak bir konu. Sizin yüzünüze söyleyememiş olabilirler. Her şey herkese söylenmiyor malesef. Belki kirilirsiniz, belki kizarsiniz diye düşünmüş olabilirler. Hala planlara da davet edebilirler sonuçta sizin için bir sorun yok ki. Onlar davet etmezse dışlamış gibi olacaklar bu seferde.

Back
X