ayrıldım ama çok sinirliyim

Bu ne,ne okudum ben şimdi?

Kesinlikle buluşmayın daha neler En olmadı uzun bir mesaj yollayıp engelleyin gitsin. Telefonda bunları söyleyenin yüz yüze ne dengesizlikler yapabileceğini tahmin edemeyiz. İnanın kimse bunu göze alıp gidin demez size, gitmemelisiniz de zaten.

Yazmayın yorum şuna, cevap bile vermiyor ne ayıp yahu. Yaz yaz geç köşeye oku.

Yasalara göre reşitsiniz ama şu hale bak. Hepimiz 18 yaşında saçmaladık ama bu öyle bir şey değil. Biraz gururunuz olsun. Gerektiğinde kesip atmayı bilin.

Kendinize sayginiz olsun. Daha beter rezilligin içine girmeyin ve o adamla ilişiginizi kesin. Sizin ona attiginiz tokat annenizin unvanina daha beter kufurler olarak geri doner. Onun da sizi darp etmesi de cabasi. Başiniza bela ariyorsunuz. Aslinda tüm bunlarin arkasinda ne intikam var ne de hirs. Sadece iyi kötü o adamla ilişiğinizi koparamiyorsunuz. Sovmesine ragmen

Siz ne sac bas yolarsiniz nede bisey sove sove seversiniz birbirinizi... iyi hatirlasaniz iyi bitse nolur bitirdiniz iste niye uzatiyosunuz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…