- 15 Ekim 2016
- 6.523
- 11.748
Amacınız ölmekmi resmen işin mokunu çıkarmaya ne meraklısınız ya ne uzatıyorsunuz kadın halinizle o erkegi dövebileceginizimi zannediyorsunuzdaha önceden konu açtığım kişiden dün gece ayrıldım. elimden geldiğince medeni bir şekilde bir mesaj attım. direk kendini savunmaya geçti ve beni suçlamaya başladı. hiçbir şekilde küfür etmedim saygısızlık yapmadım... ta ki bana S*** G (Defol) diyene kadar. o kadar sinirlendim ki başladım saydırmaya. o da bana saydırdı. ağza alınmayacak şeyler söyledik birbirimize... ama gerçekten gerçekten ona da söyledim, tartışmalı bitirmek istemiyorum diye. aradı sövdü sövdü, ben de ona sövdüm, en sonunda da yüzüne kapadım.bir süre sonra aradım ve dedim ki gel iki medeni insan gibi bitirelim bunu. ben bu hikayenin sonunu böyle hatırlamak istemiyorum. gel buluşalım. o da tamam dedi. ama aslında onu bu amaçla değil tokat atmak saçlarını yolmak istediğim için çağırdım. söylediği sözler çok ağırdı ne annemin o*pu olmadığı kaldı ne benim. şimdi dövsem başıma bela alır mıyım
çok sinirliyim
Dövsem başıma bela alır mıyım dediği yerde patladım ben çok özür dilerimSize bu kadar laf sayan Bi insanla ki saydığı laflar da hiç hoş değil. Kesinlikle buluşmayın. Herşey beklenir böyle adamlardan
Gerçekten kötü ve komik bir durum. Ben yıllarca dövüş klüplerinde kalmışım ben kocamı dövemiyorum hala ama bu bacı döverse eğer bende cesaretlenirim kocamı dövmeyeKaç senedir ilk defa bir konuya sesli gülüyorum
Adamı medeni ayrılmaya davet edip saçını başını yolma planı yapmakAy ölücem galiba
Ayy eloss yaDövsem başıma bela alır mıyım dediği yerde patladım ben çok özür dilerim
Gerçekten bak başta ciddi okudum sonunda kahkaha patladıAyy eloss ya
dayak yiyip gelmeyin yada kadın cinayeti davasıdaha önceden konu açtığım kişiden dün gece ayrıldım. elimden geldiğince medeni bir şekilde bir mesaj attım. direk kendini savunmaya geçti ve beni suçlamaya başladı. hiçbir şekilde küfür etmedim saygısızlık yapmadım... ta ki bana S*** G (Defol) diyene kadar. o kadar sinirlendim ki başladım saydırmaya. o da bana saydırdı. ağza alınmayacak şeyler söyledik birbirimize... ama gerçekten gerçekten ona da söyledim, tartışmalı bitirmek istemiyorum diye. aradı sövdü sövdü, ben de ona sövdüm, en sonunda da yüzüne kapadım.bir süre sonra aradım ve dedim ki gel iki medeni insan gibi bitirelim bunu. ben bu hikayenin sonunu böyle hatırlamak istemiyorum. gel buluşalım. o da tamam dedi. ama aslında onu bu amaçla değil tokat atmak saçlarını yolmak istediğim için çağırdım. söylediği sözler çok ağırdı ne annemin o*pu olmadığı kaldı ne benim. şimdi dövsem başıma bela alır mıyım
çok sinirliyim
Olabilr tabi insanlık haliGerçekten bak başta ciddi okudum sonunda kahkaha patladı
Yinede arkadaşa tavsiyede bulunalım, denemesin öyle birşey erkek gücü deli gücü gibi pestilimizi çıkarırlar mazallahOlabilr tabi insanlık hali
Tabi canım. Bide konuşma evresi kalmamış onlarda bitmiş yani herşeyYinede arkadaşa tavsiyede bulunalım, denemesin öyle birşey erkek gücü deli gücü gibi pestilimizi çıkarırlar mazallah
İş hakarete geldiğinde sonraki herşey çorap söküğü gibi daha beter ediyor. Gerek yok pisleşmeye. Ama adam tutup dövdürebilir bak kekolar 50 liraya güzel dövüyorlarTabi canım. Bide konuşma evresi kalmamış onlarda bitmiş yani herşey
Hangi keko onlarİş hakarete geldiğinde sonraki herşey çorap söküğü gibi daha beter ediyor. Gerek yok pisleşmeye. Ama adam tutup dövdürebilir bak kekolar 50 liraya güzel dövüyorlar
Bizim burda çok var kafam atarsa kocama seni dövdürürüm diyorumHangi keko onlar
Aman öyleleri de sonradan psikoloji bozarBizim burda çok var kafam atarsa kocama seni dövdürürüm diyorum
Yok kız eğlenceli olurr hayata renk katarAman öyleleri de sonradan psikoloji bozar
Yok ya. Öyle tiplerin para için yapmayacağı şey olmaz bide yapışır kalırlar falan sıkıntıYok kız eğlenceli olurr hayata renk katar
Ooo tencere kapak olmuşsunuz. Niye uğraşıyorsunuz ki?daha önceden konu açtığım kişiden dün gece ayrıldım. elimden geldiğince medeni bir şekilde bir mesaj attım. direk kendini savunmaya geçti ve beni suçlamaya başladı. hiçbir şekilde küfür etmedim saygısızlık yapmadım... ta ki bana S*** G (Defol) diyene kadar. o kadar sinirlendim ki başladım saydırmaya. o da bana saydırdı. ağza alınmayacak şeyler söyledik birbirimize... ama gerçekten gerçekten ona da söyledim, tartışmalı bitirmek istemiyorum diye. aradı sövdü sövdü, ben de ona sövdüm, en sonunda da yüzüne kapadım.bir süre sonra aradım ve dedim ki gel iki medeni insan gibi bitirelim bunu. ben bu hikayenin sonunu böyle hatırlamak istemiyorum. gel buluşalım. o da tamam dedi. ama aslında onu bu amaçla değil tokat atmak saçlarını yolmak istediğim için çağırdım. söylediği sözler çok ağırdı ne annemin o*pu olmadığı kaldı ne benim. şimdi dövsem başıma bela alır mıyım
çok sinirliyim