- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.251
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Guzel kizim bence sen bi doktora gorun. Samimi diyorum. Bu anlattiklarin normal insan hareketleri degil. Gecmisinde bir travma var mi? Anne baban yaninda mi?daha önceden konu açtığım kişiden dün gece ayrıldım. elimden geldiğince medeni bir şekilde bir mesaj attım. direk kendini savunmaya geçti ve beni suçlamaya başladı. hiçbir şekilde küfür etmedim saygısızlık yapmadım... ta ki bana S*** G (Defol) diyene kadar. o kadar sinirlendim ki başladım saydırmaya. o da bana saydırdı. ağza alınmayacak şeyler söyledik birbirimize... ama gerçekten gerçekten ona da söyledim, tartışmalı bitirmek istemiyorum diye. aradı sövdü sövdü, ben de ona sövdüm, en sonunda da yüzüne kapadım.bir süre sonra aradım ve dedim ki gel iki medeni insan gibi bitirelim bunu. ben bu hikayenin sonunu böyle hatırlamak istemiyorum. gel buluşalım. o da tamam dedi. ama aslında onu bu amaçla değil tokat atmak saçlarını yolmak istediğim için çağırdım. söylediği sözler çok ağırdı ne annemin o*pu olmadığı kaldı ne benim. şimdi dövsem başıma bela alır mıyım
çok sinirliyim
O da seni dövmek için geliyor olmasındaha önceden konu açtığım kişiden dün gece ayrıldım. elimden geldiğince medeni bir şekilde bir mesaj attım. direk kendini savunmaya geçti ve beni suçlamaya başladı. hiçbir şekilde küfür etmedim saygısızlık yapmadım... ta ki bana S*** G (Defol) diyene kadar. o kadar sinirlendim ki başladım saydırmaya. o da bana saydırdı. ağza alınmayacak şeyler söyledik birbirimize... ama gerçekten gerçekten ona da söyledim, tartışmalı bitirmek istemiyorum diye. aradı sövdü sövdü, ben de ona sövdüm, en sonunda da yüzüne kapadım.bir süre sonra aradım ve dedim ki gel iki medeni insan gibi bitirelim bunu. ben bu hikayenin sonunu böyle hatırlamak istemiyorum. gel buluşalım. o da tamam dedi. ama aslında onu bu amaçla değil tokat atmak saçlarını yolmak istediğim için çağırdım. söylediği sözler çok ağırdı ne annemin o*pu olmadığı kaldı ne benim. şimdi dövsem başıma bela alır mıyım
çok sinirliyim
Niye karşınızdakine kızıyorsunuz ki sadece sizde çirkinleşmişsiniz size ettiği ilk küfürde engelleseydiniz böyle davranan birinden medeniyet beklemek saçma. Sizde uzatmışsınız iyice sonra da korkuyorsunuz.daha önceden konu açtığım kişiden dün gece ayrıldım. elimden geldiğince medeni bir şekilde bir mesaj attım. direk kendini savunmaya geçti ve beni suçlamaya başladı. hiçbir şekilde küfür etmedim saygısızlık yapmadım... ta ki bana S*** G (Defol) diyene kadar. o kadar sinirlendim ki başladım saydırmaya. o da bana saydırdı. ağza alınmayacak şeyler söyledik birbirimize... ama gerçekten gerçekten ona da söyledim, tartışmalı bitirmek istemiyorum diye. aradı sövdü sövdü, ben de ona sövdüm, en sonunda da yüzüne kapadım.bir süre sonra aradım ve dedim ki gel iki medeni insan gibi bitirelim bunu. ben bu hikayenin sonunu böyle hatırlamak istemiyorum. gel buluşalım. o da tamam dedi. ama aslında onu bu amaçla değil tokat atmak saçlarını yolmak istediğim için çağırdım. söylediği sözler çok ağırdı ne annemin o*pu olmadığı kaldı ne benim. şimdi dövsem başıma bela alır mıyım
çok sinirliyim
Sizin olayiniza benzer bir durumu yaşadım, şiddet yanlısı değilim ama gerçekten suratının ortasına yumruğu hak eden biriydi, dışarı çıkıp konuşalım son kez diyerek çağırdım, hasbam ağzının suları aka aka geldi (farklı amaçla çağırdığımı sanmış hadsiz) yüzüne okkalı bir tokat attım ve "defol çık git hayatımdan pislik" dedim, aradan 6 ay geçti sosyal medyadan yazdı " naber, nasılsın" diye ordan da " sen kimsin ki beni merak ediyorsun dangalak" yazıp engelledim.daha önceden konu açtığım kişiden dün gece ayrıldım. elimden geldiğince medeni bir şekilde bir mesaj attım. direk kendini savunmaya geçti ve beni suçlamaya başladı. hiçbir şekilde küfür etmedim saygısızlık yapmadım... ta ki bana S*** G (Defol) diyene kadar. o kadar sinirlendim ki başladım saydırmaya. o da bana saydırdı. ağza alınmayacak şeyler söyledik birbirimize... ama gerçekten gerçekten ona da söyledim, tartışmalı bitirmek istemiyorum diye. aradı sövdü sövdü, ben de ona sövdüm, en sonunda da yüzüne kapadım.bir süre sonra aradım ve dedim ki gel iki medeni insan gibi bitirelim bunu. ben bu hikayenin sonunu böyle hatırlamak istemiyorum. gel buluşalım. o da tamam dedi. ama aslında onu bu amaçla değil tokat atmak saçlarını yolmak istediğim için çağırdım. söylediği sözler çok ağırdı ne annemin o*pu olmadığı kaldı ne benim. şimdi dövsem başıma bela alır mıyım
çok sinirliyim
7 mahallenin dedikodusunu yaptiktan sonra,neyse simdi dedikodu yapmis olmayalim da diyen teyzeler gibi,o kadar sovdukten sonra gel medeni ayrilalim demeniz cok iyi olmus evetdaha önceden konu açtığım kişiden dün gece ayrıldım. elimden geldiğince medeni bir şekilde bir mesaj attım. direk kendini savunmaya geçti ve beni suçlamaya başladı. hiçbir şekilde küfür etmedim saygısızlık yapmadım... ta ki bana S*** G (Defol) diyene kadar. o kadar sinirlendim ki başladım saydırmaya. o da bana saydırdı. ağza alınmayacak şeyler söyledik birbirimize... ama gerçekten gerçekten ona da söyledim, tartışmalı bitirmek istemiyorum diye. aradı sövdü sövdü, ben de ona sövdüm, en sonunda da yüzüne kapadım.bir süre sonra aradım ve dedim ki gel iki medeni insan gibi bitirelim bunu. ben bu hikayenin sonunu böyle hatırlamak istemiyorum. gel buluşalım. o da tamam dedi. ama aslında onu bu amaçla değil tokat atmak saçlarını yolmak istediğim için çağırdım. söylediği sözler çok ağırdı ne annemin o*pu olmadığı kaldı ne benim. şimdi dövsem başıma bela alır mıyım
çok sinirliyim
Geçen konunuzda en son zamana bırakmak istediğinizi yazmışsınız. Gençliğin hızına yetişilmiyor vay canına ya.daha önceden konu açtığım kişiden dün gece ayrıldım. elimden geldiğince medeni bir şekilde bir mesaj attım. direk kendini savunmaya geçti ve beni suçlamaya başladı. hiçbir şekilde küfür etmedim saygısızlık yapmadım... ta ki bana S*** G (Defol) diyene kadar. o kadar sinirlendim ki başladım saydırmaya. o da bana saydırdı. ağza alınmayacak şeyler söyledik birbirimize... ama gerçekten gerçekten ona da söyledim, tartışmalı bitirmek istemiyorum diye. aradı sövdü sövdü, ben de ona sövdüm, en sonunda da yüzüne kapadım.bir süre sonra aradım ve dedim ki gel iki medeni insan gibi bitirelim bunu. ben bu hikayenin sonunu böyle hatırlamak istemiyorum. gel buluşalım. o da tamam dedi. ama aslında onu bu amaçla değil tokat atmak saçlarını yolmak istediğim için çağırdım. söylediği sözler çok ağırdı ne annemin o*pu olmadığı kaldı ne benim. şimdi dövsem başıma bela alır mıyım
çok sinirliyim
Geçenki konuyu biliyor musun, resmen red flagın adamı var . Bilemiyorum.Dua et de dayak yeme.
Ayrıca oraya buraya küfür eden , ağzı leş adam sana da küfür etmis. Bir buçuk yıllık sevgilinin küfürbaz olduğunu kk biliyor sen mi bilmiyordun da şok oldun?
Böyle agzibozuk , salak adamları hayatınıza alırsanız böyle laflar duyarsınız . Hiç sasirma,sana ders olsun.
Engelle geç, bu adamdaki hareketler de red flag olsun,sonraki ilişkilerinde görürsen benzerlerini aramız iyi falan deme,topukla
Evet , muhtemelen şu videodaki gibi bir ilişkileri vardıGeçenki konuyu biliyor musun, resmen red flagın adamı var . Bilemiyorum.