Ayrıldıktan sonra erkekler

denklem basit, ayrılmak istemişsiniz adam da mis gibi efendice kabul etmiş işte, siz ne olsun istiyorsunuz tam olarak
Her ilişkife ayrıldıktan sonra geri dönüşü olmuyor mu anlamıyorum ortada bir hata yok sadece yanlış anlaşılma ikimizin de yarım kaldığını düşünüyorum tabiki hayatımı ona bağlamıyorum yoluma devam ediyorum akışına bırakıyorum sadece merak ediyorum

alışmışsınız toksik ilişkilere. ne demek canım sinirle ağıza gelen her şeyi söyleyip sonra özür dilemek. her ilişki böyle değildir. bu normal değildir. bu huyunu değiştir. daha medeni ve sakin bir iletişim dili geliştir. kendin ayrılıp bir de peşinde dolanma. gurur denen bir şey var. hem kendin burda yazıyorsun hem de ayrıldım bitti umudum beklentim yok tarzı konuşuyorsun ama belli ki köpek gibi pişman olup sana yalvarmasını bekledin ama her erkek öyle değil.

çoğu normal ilişkide olmuyor inanın ne kadar toksikseniz o kadar ayrıl barış ilişkiniz olur,
yanlış yok dediğiniz de adama ağır sözler söylemişsiniz o da mis gibi koymuş tavrını üstüne ayrılmışsınız adamdan daha ne olacak
neyin yanlış olup olmadığına bırakın da muhatabınız karar versin, ki vermişte çocuk gitmiş efendice, merak etmeye de sorgulamaya da hakkınız yok kusura bakmayın.
ister sizden sonra 3 gün sonra ilişki yapar isterse 3 yıl sonra, isterse değil profilini .ötünü açar gezer sizene shsdfhdhfdg

Ayrıl barış devam eden ilişkilerin düzgün gittiğini görmedim ben. Eninde sonunda bitiyorlar.
Benim kırmızı çizgilerimden biridir mesela, sinirle öfkeyle ayrılalım, bitsin gibi şeyler söylemem bana da söylenmesini kabul etmem. Sinirle ayrıldım kabul etmeyen insanlar var yani.

Peşinde dolandığımı nerden çıkarıyorsunuz? Yazdıklarımı tam okumadınız galiba. Ben ona da kendime de haklılık payı vermiyorum ama düzgünce konuşmayı bitirp devam edeceğimizi teklif ettim o da kabul etmedi bende geri çekildim hergün defalarxa kez aramıyorum yazmıyorum dertte edinmiyorum bu durumu sonuç olarak hayatım ona bağlı değil ve kaldığı yerden sağlıklı bir şekilde devam edebiliyorum. Böyle bir bitişi hak etmediğimizi düşündüm bunda anormal olan şey nedir tam olarak? Defalarca kez ayrılığ barışmadık normalfe konuşarak çözeriz ama bu sefer saçma bir şekilde bitti düzeltmekte yolumuza devam etmekte benim elimde duygularım olduğu için tabiki merak ederim düşüncelerime de siz karışamazsınız.

M merimeri0202_ ben sizi anladım okudukça. Şimdi adam profilini temizleyerek;

1. Size karşı hayatımda kimse yok da demiş olabilir ( hasta toksik bir ilişkiniz varsa)

2. Herşeyi boş vermiş ve hayatına yeni bir sayfa açmış olabilir. Hayatına yeni birini bu haftada alır on yıl sonra da. Şeffaf yaşıyorum hayatı anlamı da olabilir.

Bana sorarsanız ikinci düşünceyim. Ama ısrarla ben tanıyorum diyorsunuz. Sizce peki size bunu kanıt olarak mı yapıyor? Kanıt diyelim hadi. Size niye seni istemiyorum bitti diyor. İlişkiniz biraz gitgelli miydi de siz böyle düşünmek istiyorsunuz?

Hayır gayet güzel bir ilişkimiz vardı tartışma olduğunda da güzel bir iekilde Çözüyorduk toksik bir ilişki denilemezdi o gün ikimizde çok gergindik ve patladık birbirimize ilk defa ayrıldık. Ama kıskanç bir karaktere sahip olduğumu bilir ben çok müdahale etmezdim ama takipçilerine vs dikkat ettiğim şeyler dediğim gibi müdahele etmem ama nelere dikkat edip etmediğimi bilen bir insandı. Benim sorma nedenim de şu temizlemeden hesabını açmış olsa evet birilerini hayatına alıyor yeni arayışta olarak düşünebilirdim veya gizlideylem temizleseydi hayatında birisi var diye de düşünebilirdim ama tezatlık var o yüzden anlamadım ve sormak istedim yorumdaki pek çok insan olayı farklı anlamış

Dana yeni ayrilmissiniz size sinirli olabilir. Siniri gecmemis olabilir hala. 2 hafta daha bekle sessizce.

Bence dikkat çekmeye çalışıyor, Bu kız amacımın ne olduğunu düşünsün ilgilensin diye bu hareketleri ya da yeni talip peşinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…