- 24 Şubat 2023
- 39
- 7
- 16
- 22
- Konu Sahibi merimeri0202_
-
Sadece instagram üzerinden mi konuştunuz ilişki boyuncaMerhaba kızlar 4 5 gün önce sevgilimle ayrıldık. Bi anlık sinirle ben ayrıldım ne demek istediğimi anlamadı ve bende anlık sinirle bitirdim sonrasında adım attım fakat istemediğini söyledi çünkü ağır sözler söyledim beni her yerden engelledi sadece instagramdan engellemedi son konuşmayı da oradan yapmıştık. Biz aylarca takipleşiyorduk onunla instagram üzerinden konuşup sevgili olduk ve hep hesabını gizli tutar çokta kız yoktur hesabında sayılı. Bugün fark ettim hesabını temizlemiş ve gizliden çıkarmış herkese açık profili. Diğer yerlerden engeli kaldırdı mı anlamıyorum çünkü numara sildiğinde de profili gidiyor. Hiçbir şekilde adım atmadım ama ne düşünmem gerekir bir erkek neden böyle bir şey yapar?
anlık sinirle bitirdim sonrasında adım attım fakat istemediğini söyledi çünkü ağır sözler söyledim beni her yerden engelledi
Hayır wp üzerinden konuşuyorduk tabiki ayrıldıktan sonra ben kaba davrandığım için özür niyetinde instagramdan yazmıştım çünkü diğer platformlardan engellemişti ama dediklerimin ağır olduğunu ve istemediğini söyledi bir kaç gün geçtikten sonra da böyle bir şey yaptıSadece instagram üzerinden mi konuştunuz ilişki boyunca
Üstelemek değil merak ediyorum bende anlık sinirimle istemediğimi söyleyip bitirdim ilişkilerde olabilir böyle bir şey. Üstelemiş olsaydım tekrar tekrar mesaj atardım. Sadece normalde böyle yapmaz o yüzden bir dış gözle sebebi nedir bunu sormak istemiştim.Seni istemediğini söylemiş bacım niye usteliyorsun herkese açık hesabı?
Demek istediğim sanal ilişki miydi. Yüz yüze görüştünüz müHayır wp üzerinden konuşuyorduk tabiki ayrıldıktan sonra ben kaba davrandığım için özür niyetinde instagramdan yazmıştım çünkü diğer platformlardan engellemişti ama dediklerimin ağır olduğunu ve istemediğini söyledi bir kaç gün geçtikten sonra da böyle bir şey yaptı
Tabiki de öyle yüzsüz gibi tekrar tekrar mesaj atmadım ama insanlık hali merak ediyor erkekler adım atmadan önce bazı davranışlarda bulunabilir normalde yapmadığı şey ve ilk ayrılışımız sadece neden hiç yapmadığı bir şeyi yaptığını merak etmiştim :/Bitirmişsiniz işte o da istemediğini söylemiş nedeni budur
Görüştük defalarca kez sanal bir ilişkimiz değildiDemek istediğim sanal ilişki miydi. Yüz yüze görüştünüz mü
Ben size katılmıyorum sinirim yatıştığında daha kolay ifade edebiliriz kendimizi diye düşünüp güzel bir şekilde adım atmak istedim belli ki söylediklerim ona ağır gelmiş ve kabul etmedi bende geri çekildim. Aynı şeyi o yapsaydı tabii ki bende ondan böyle bir davranış beklerdim.Adamla ayrılmak istemişsiniz okeylemiş sonra nie salça oluyorsunuz . böyle istemıyorum seni denilince sessizce giden adam olunca mı böyle hissettiniz ? pisliğin teki olup başınıza bela da olabilirdi . Naptıgıyla ilgilenmeyin artık çünkü istemediğini söylemiş bitti .
Şunu erkek yapsa sapık muamelesi yaparız
Siniriniz yatıştı die sarf edilen sözler gecersiz sayılmıyor ama insan doğruları sinirliyken söylermiş belli ki karşı tarafta gurur meselesi yapmışBen size katılmıyorum sinirim yatıştığında daha kolay ifade edebiliriz kendimizi diye düşünüp güzel bir şekilde adım atmak istedim belli ki söylediklerim ona ağır gelmiş ve kabul etmedi bende geri çekildim. Aynı şeyi o yapsaydı tabii ki bende ondan böyle bir davranış beklerdim.
Başkasını bulmuş olsa neden profilini açar? Benim kıskanç bir insan olduğumu biliyor temizleyip profilini açması bana bir şeyler kanıtlama hissiyatı gibi geldi yanlış düşünüyor da olabilirim. Ama tanıdığım için böyle düşünüyorumBaşkasını bulmuştur
Engellemek istemedim çünkü engellemesi bana çocukça geliyor yarın öbür gün kendimi savunabileceğim bi nokta olması gerekiyordu. En büyük karşılık sessiz kalmak değil mi zaten?Bir erkek sizi elden tutup keyfine de bakabilmek için böyle yapar. O engellememişse siz engelleyin ve hayatınıza bakın. Sinirle ayrılalım demişsiniz, onun da işine gelmiş.
Evet tabiki öyle.Siniriniz yatıştı die sarf edilen sözler gecersiz sayılmıyor ama insan doğruları sinirliyken söylermiş belli ki karşı tarafta gurur meselesi yapmış
Adım atmadan önce böyle davranıs yapanı görmedim. Keske sinirle ayrılmasaydınız. Zaten özür dileyip konusmaya calısmıssınız ama size kapıyı kapatmıs. Yapacak bir sey yok zamana bırakın belki kendisi gelir.Tabiki de öyle yüzsüz gibi tekrar tekrar mesaj atmadım ama insanlık hali merak ediyor erkekler adım atmadan önce bazı davranışlarda bulunabilir normalde yapmadığı şey ve ilk ayrılışımız sadece neden hiç yapmadığı bir şeyi yaptığını merak etmiştim :/
Kime karşı savunacaksınız kendinizi? Ayrılmışsınız ya. Siz daha da yazsın barışasınız diye Ümit ediyorsunuz, gerek yok. Sessiz Kalıp beklemek değil, en iyisi o kişiyi silip yoluna bakmak.Engellemek istemedim çünkü engellemesi bana çocukça geliyor yarın öbür gün kendimi savunabileceğim bi nokta olması gerekiyordu. En büyük karşılık sessiz kalmak değil mi zaten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?