Yani canım ilk kez evleniyorsun ve tabi ki istediğin eşyaları alabilmelisin.Buraya kadar kesinlikle hak veriyorum sana.Fakat inan bana evlendikten sonra o alınan eşyaların çok da bir önemli olmayacak.Huzur her şeyden önemli gibi geliyor bana.Keşke bu kadar net konuşmasaydın.Bu durumu ona güzellikle anlatmaya çalışsaydın çünkü çok büyük ihtimalle evi sorun edip ayrıldığını düşünecektir.
İnsanlar 1 göz odamız olsun yeterki kirada oturmayayım ister siz evin küçüklüğünden yakınıp istediğim eşyaları alamadığın için evlenmekten vazgeçtim diyorsunuz. Eşyaya göre ev yerine eve göre eşya alırdınız . İstedikten sonra olurdu herşey ama vazgeçmeniz yerinde bir karar olmuş . Ailesine gelince kendi halinde bir annesi var diye bahsetmişsiniz eee öyleyse kime ne zararı olur. Hayat sizin düşündüğünüz gibi ilerlemez bunu unutmayın. Herkes bir kere evlenmek için evleniyor ama evlilik fedakarlık hoşgörü saygı gerektirir.
Kızlar lütfen birşeyler söyleyin
Yorum isteyen siz degil misiniz " evet bence de ayrilman gerekiyor" seklinde yorum istedigini de belirtseydin keske ona gore yapardikm yorumumu ama gercekten kendi yazdiklarinizi tekrar okursaniz "ev kucuk ve istedigim esyalari alamiyorum o yuzden ayrildim" sonucuna kendinde varicaksin hadi eyvallah
Siz isterseniz önce bir kendi yazdığınıza bakın isterseniz, şaka gibi ahahah filan nedir yani.. Herkes fikrini beyan debilir evet, ama düzgün bir uslup ile.. Eyvallah mı dediniz? Güle güle..
Altlı üstlü oturmaya eyvallah edip de eve eşya sığdıramayacağım diye bitirdiysen cidden ayıp etmişsin. Bunlara bu kadar önem vermemek lazım bence, seni mutlu etsin yeterli. Eşyayla değil o adamla mutlu olacaksın.
Saka gibi dedigime degilde bence Allah kurtarmis dedigime bozuldunuz galiba ama gercekten oyle dusunuyorum ya buda benim hadsiz fikirlerim iste neyse cok uzatmayacagim size basarilar gule gule
valla canm başka sıkıntınız yoksa..ne diyim yani..ailesiyle altlı üstlü oturmaktan kaçmışsın sen..idare edemem yapamam falan diye düşünmüşsün bak kendinde söylüyosun ztn ailesi yüzündendi eşyalar tuz biber oldu diye..böyle tuza bibere ekmek banıp yerler..şimdiye kdr nasıl bi hayatın vardı?çok mu rahat büyüdün onu merak ettim?
yorumlar brz sertvari olabilir kbakma ama herkese garip gelir bu..
Rahatlıkla alakalı değil ama evlilik her iki aileden de bağımsız olmak değil midir? Ne bileyim sürekli kasılıcaz ailesinin yanında, bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?