- 9 Nisan 2021
- 1.781
- 1.808
- 83
- Konu Sahibi rakirockks
Ufak bir date im oldu adam bir anda bana seni eve götürüyüm dedi benı haftalarca aramadı mesleği polisdi ben çok saçma seyler dusundum ama alaksı yokmus sonra görevlendirmesi çıktı görüştük de
biliyor musun bir date im oldu polisdi burada ortada birşey yoktu aynı durumu yasadım . İlişkide arama sorma olayı olmak zorunda ilgisizlik kabul edilemez aramıyorsa önemsemiyordur bunu sorun etmekte haksız değilsin seni çok iyi anlıyorum . Bende nedensiz yere aranmadım sorulmadım sonra ben aradım gorustuk neden aramadın diyorum eh işte sana laf anlatamadım seni kırmak istemedim peki suan benımle neden görüştün diyorum cunku o esnada daha beterdim hiç söz hakkı vermedim ve cok ofkeliydim ama üstüme kapaklanıyordu sakinleştirmek için . Bu arada ilk sevgilim polisti . Liseden tanısıyorduk bende bekledim polis okulu zamanını vs . Beni anıalrıma götürdün ama ne kadar üzülürsen üzül sakın sunun bi yanını kaldırma fıstığım .İste benim de sorunum bu zaten ya. Her insan kavga eder her iliski bitme noktasina gelebilir bi kere daha gelmisti o zaman ikimiz de ugrasmistik ama ben bu sefer o kadar pohpohladim ki cok yukselttim onu. Abla bilmiyorum ya canim cok yaniyo gercekten. Anneme sarilip agladim bagira bagira en son ama hala atamiyorum icimden