Yazmam doğru olur mu çok ilginç bir soru olmuş. Sizce sevgilisi olan bir insanı sevgilisinden ayırmaya çalışmanız doğru olabilir mi?Ben 4 ay önce 4 yıllık ilişkimi bitirdim gelecek sorunları vs. yüzünden barışalım çok dedi ben şimdi değerini anladim şimdi geri dönmek istiyorum ne sorunumuz olursa olsun. ailesi bir kızla tanıştırmış sevgili olmuşlar ama yazmak istiyorum belki bir şansımız olur tekrar. Yazmam doğru olur mu? Daha fazla geç kalmak istemiyorum.Mesaj veya karşısına cikiyim yakın oturuyoruz. Ne yapabilirim
Bu kadar hızlı bir insanla bukadar kolay sevgili olması normal değil çünküYazmam doğru olur mu çok ilginç bir soru. Sizce sevgilisi olan bir insanı sevgilisinden ayırmaya çalışmanız etik olabilir mi?
Ee size ne bundan? Kısa sürede sevgili olması başkasının ilişkisine üçüncü kişi olarak girme hakkını vermiyor size.Bu kadar hızlı bir insanla bukadar kolay sevgili olması normal değil çünkü
Geleceğimin iyi olucağını düşünmüyorum hâlâKaçan kovalanır dedikleri bu olsa gerekkaybedince mi kıymete bindi ? başkasıyla sevgili olunca falan mı geleceginizin iyi olacağını düşündünüz?
O sizin gibi düşünmüyordur. Ki, 4 ay kısa bir süre değil. Belki çok iyi anlaşıyorlar, neden çomak sokmak istiyorsunuz?Bu kadar hızlı bir insanla bukadar kolay sevgili olması normal değil çünkü
Ne diye yazacaksın o zaman ? Çocuğun duygularıyla daha fazla oynama benceGeleceğimin iyi olucağını düşünmüyorum hâlâ
Yooo gayet normal. 4 ay diyorsun, bu devirde kim kimin 4 ay yasını tutacak? Siz bunu bırakınca erkekler peşinizde kosacak sandınız belli ki. Öyle olmadigi için eskiye döndünüz. Eğer birileri peşinizden kossaydi, eski sevgiliniz hala sizinle olmak isteseydi o zamssn siz çoktan yeni ile mutlu bir birlikteliğe kanat cirpacaktiniz.Bu kadar hızlı bir insanla bukadar kolay sevgili olması normal değil çünkü
Ailesi tanıştırmış zorla4 yılın 4 yılı da dolu dolu bir ilişki değilmiş sanırım, bittiği gibi birini hayatına alması bunu gösteriyor olabilir.
İstemese hiçbir erkek bı kızla tanışmazAilesi tanıştırmış zorla
Bu kadar hızlı bir insanla bukadar kolay sevgili olması normal değil çünkü
Ayrılınca hemen flört bulmuşsunuz siz yapınca normal de o yapınca mı anormal?Flörtümle iddiaya girdik kaybedersem o benden daha atik olarak ilk adım gibi bir şey bekliyor,ne yapabilirim?
Ve ben ne isteyebilirim bulamıyorum bir türlü farklı bir şey olsun istiyorum onu zorlayan
Tanışıp üç gün sonra evlilik teklifi alıp bir ay içinde evlenip çoluk çocuğa karışıp musmutlu evlilikleri olan tanıdıklarım var uzun yıllar geçti 10 yıllık yıldonumlerini kutluyorlar .Bu kadar hızlı bir insanla bukadar kolay sevgili olması normal değil çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?