Ayrıldığım sevgilime geri dönmek istiyorum

Sebiyy

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2022
42
3
6
26
Ben 4 ay önce 4 yıllık ilişkimi bitirdim gelecek sorunları vs. yüzünden barışalım çok dedi ben şimdi değerini anladim şimdi geri dönmek istiyorum ne sorunumuz olursa olsun. ailesi bir kızla tanıştırmış sevgili olmuşlar ama yazmak istiyorum belki bir şansımız olur tekrar. Yazmam doğru olur mu? Daha fazla geç kalmak istemiyorum.Mesaj veya karşısına cikiyim yakın oturuyoruz. Ne yapabilirim

Yazmam doğru olur mu çok ilginç bir soru olmuş. Sizce sevgilisi olan bir insanı sevgilisinden ayırmaya çalışmanız doğru olabilir mi?

4 yılın 4 yılı da dolu dolu bir ilişki değilmiş sanırım, bittiği gibi birini hayatına alması bunu gösteriyor olabilir.

Bu kadar hızlı bir insanla bukadar kolay sevgili olması normal değil çünkü
Yooo gayet normal. 4 ay diyorsun, bu devirde kim kimin 4 ay yasını tutacak? Siz bunu bırakınca erkekler peşinizde kosacak sandınız belli ki. Öyle olmadigi için eskiye döndünüz. Eğer birileri peşinizden kossaydi, eski sevgiliniz hala sizinle olmak isteseydi o zamssn siz çoktan yeni ile mutlu bir birlikteliğe kanat cirpacaktiniz.
Ne diyeyim, çarsınız pazar olsun, adamı bir salın

O başkasını bulunca gelecek sorunlarınız ortadan kalktı mı? Hayatına devam edince kıymete binmiş. O kıza yazık değil mi? Bir erkeğin bir kızla zorla tanıştırılacağına inanacak yaşta ve çağda mısınız kadınları bile zorla cermiyorlar artık kandırmayın kimseyi

Zorla falan bunlar hikaye , sende gelecek düşünmüyorsan adamın mutlu olmasına izin ver hayatına karışma

Flörtümle iddiaya girdik kaybedersem o benden daha atik olarak ilk adım gibi bir şey bekliyor,ne yapabilirim?
Ve ben ne isteyebilirim bulamıyorum bir türlü farklı bir şey olsun istiyorum onu zorlayan
Ayrılınca hemen flört bulmuşsunuz siz yapınca normal de o yapınca mı anormal?

Tanışıp üç gün sonra evlilik teklifi alıp bir ay içinde evlenip çoluk çocuğa karışıp musmutlu evlilikleri olan tanıdıklarım var uzun yıllar geçti 10 yıllık yıldonumlerini kutluyorlar .
Ha bu her zaman böyle olur mu tabiki hayır,şans işi. Ama jet hızıyla oluşan duygularda var.
Ayrılmışsınız belli ki sebebiniz vardı (ne olursa olsun) barışmak istemiyecek kadar onarılmayan sorunlarınız vardı.
Şimdi hayatına biri girince kıymete binmiş belli ki. Salın gitsin. Hayatınıza bakın,bugünü yaşayın yarını yaşayın. Geçmişte kalmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…