• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıldığım sevgilime geri dönmek istiyorum

4 ay geçmiş aradan, kocaman bir dört ay. Kendine bir yol çizmiş 'eski' sevgiliniz, aralarına girmeyin. Salın şu insanları artık, yapışmayın.

Kendinize yakışanı yapın uzak durun. Ayrılırsa ozaman düşünürsünüz ki zaten o yazar size o durumda. Ama şuan diyelimki yazdınız o ilişkiye engel oldunuz emin olun dönse size saygısı kaybolur çünkü hem peşinden koşan kişi imajı sizde olacak hemde başka kadınla rekabete giren bir imajınız olur.

Nereye döneceksiniz ki? Bıraktığınız yerde değilmiş zaten. Ayrıca ilişkisi olan birini her ne sebeple olursa olsun sevgilisinden ayırma düşüncesinden utanmıyor musunuz? Aynısını erkek arkadaşınızın sevgilisi sizin için düşünse, bir de bunu uygulamaya dökse hoşunuza gider miydi?

Ben 4 ay önce 4 yıllık ilişkimi bitirdim gelecek sorunları vs. yüzünden barışalım çok dedi ben şimdi değerini anladim şimdi geri dönmek istiyorum ne sorunumuz olursa olsun. ailesi bir kızla tanıştırmış sevgili olmuşlar ama yazmak istiyorum belki bir şansımız olur tekrar. Yazmam doğru olur mu? Daha fazla geç kalmak istemiyorum.Mesaj veya karşısına cikiyim yakın oturuyoruz. Ne yapabilirim
Senin yeni bir sevgilin olsa ve eski kiz arkadasi ona "seni ozledim, barisalim" dese ne tepki verirdin?

Ya da dur yaz istersen, o yeni sevgili de KK uyesiyse burada "sevgilime eski sevgili musallat oluyor" diye konu acar

Bu kadar hızlı bir insanla bukadar kolay sevgili olması normal değil çünkü
Sizi aldatmamış ayrılmış hayatına başkasını almış , ihanet yok bisey yok herkesin yas süreci farklıdır. Kiminin hiç yoktur , aldatmadığı sürece bu durumun doğrusallığı da yoktur

Ailesi kızla zorla tanıştırmış olabilir.
Sevgili olurken de silah mı dayadılar acaba?

Bu kadar hızlı bir insanla bukadar kolay sevgili olması normal değil çünkü
Adam ilişkisini bitirmiş, sizden de barışma umudu görmemiş. Yeni bir ilişkiye başlaması normal. Başka biri hayatına girince mi kıymetli oldu bu adam?

Ben 4 ay önce 4 yıllık ilişkimi bitirdim gelecek sorunları vs. yüzünden barışalım çok dedi ben şimdi değerini anladim şimdi geri dönmek istiyorum ne sorunumuz olursa olsun. ailesi bir kızla tanıştırmış sevgili olmuşlar ama yazmak istiyorum belki bir şansımız olur tekrar. Yazmam doğru olur mu? Daha fazla geç kalmak istemiyorum.Mesaj veya karşısına cikiyim yakın oturuyoruz. Ne yapabilirim
Geç kalmışsın bile çiçeğim üzgünüm.

Bence yaz, adam da sana yazarsa yeni kızı kurtarmış olursun, araman sadece bu işe yarar !!

Sevgilisi var demişsiniz, sizce ne kadar doğru olur yazmanız? Kendinizi kızın yerine koyarak düşünün bu soruyu bence.

mesaj yaz elinden kaçırma sakın. Pişmanlıgını belli etmeden ayarı çek

Sen saçma sapan bahanelerle adamı bırak , sonra adam hayatını düzene sokunca rahatsız ol çomak sok.. oldu cınım yae

Onun artık hayatında başkası var, kendi yoluna bakmış. Sevgilisi olan birine yazmanız hiç etik değil. Siz de kendi yolunuza bakın.

Back