Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıldığım sevgilime geri dönmek istiyorum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Ocak 2023
- 466
- 845
- 23
- 32
Kendinize yakışanı yapın uzak durun. Ayrılırsa ozaman düşünürsünüz ki zaten o yazar size o durumda. Ama şuan diyelimki yazdınız o ilişkiye engel oldunuz emin olun dönse size saygısı kaybolur çünkü hem peşinden koşan kişi imajı sizde olacak hemde başka kadınla rekabete giren bir imajınız olur.
- 14 Ocak 2012
- 11.842
- 73.764
- 798
Nereye döneceksiniz ki? Bıraktığınız yerde değilmiş zaten. Ayrıca ilişkisi olan birini her ne sebeple olursa olsun sevgilisinden ayırma düşüncesinden utanmıyor musunuz? Aynısını erkek arkadaşınızın sevgilisi sizin için düşünse, bir de bunu uygulamaya dökse hoşunuza gider miydi?
- 11 Ağustos 2022
- 1.100
- 1.834
- 53
Senin yeni bir sevgilin olsa ve eski kiz arkadasi ona "seni ozledim, barisalim" dese ne tepki verirdin?Ben 4 ay önce 4 yıllık ilişkimi bitirdim gelecek sorunları vs. yüzünden barışalım çok dedi ben şimdi değerini anladim şimdi geri dönmek istiyorum ne sorunumuz olursa olsun. ailesi bir kızla tanıştırmış sevgili olmuşlar ama yazmak istiyorum belki bir şansımız olur tekrar. Yazmam doğru olur mu? Daha fazla geç kalmak istemiyorum.Mesaj veya karşısına cikiyim yakın oturuyoruz. Ne yapabilirim
Ya da dur yaz istersen, o yeni sevgili de KK uyesiyse burada "sevgilime eski sevgili musallat oluyor" diye konu acar
- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 38.016
- 598
Sizi aldatmamış ayrılmış hayatına başkasını almış , ihanet yok bisey yok herkesin yas süreci farklıdır. Kiminin hiç yoktur , aldatmadığı sürece bu durumun doğrusallığı da yokturBu kadar hızlı bir insanla bukadar kolay sevgili olması normal değil çünkü
- 18 Şubat 2018
- 12.162
- 2
- 54.510
- 598
- 44
Allah Allah hem adamı terk edin,hem de yeni sevgili edilmesine müdahale edin.Nasil bir dünya bu?Bu kadar hızlı bir insanla bukadar kolay sevgili olması normal değil çünkü
- 7 Nisan 2022
- 1.056
- 1.498
- 63
- 21
Adam ilişkisini bitirmiş, sizden de barışma umudu görmemiş. Yeni bir ilişkiye başlaması normal. Başka biri hayatına girince mi kıymetli oldu bu adam?Bu kadar hızlı bir insanla bukadar kolay sevgili olması normal değil çünkü
- 19 Mayıs 2020
- 46.548
- 208.626
- 548
Geç kalmışsın bile çiçeğim üzgünüm.Ben 4 ay önce 4 yıllık ilişkimi bitirdim gelecek sorunları vs. yüzünden barışalım çok dedi ben şimdi değerini anladim şimdi geri dönmek istiyorum ne sorunumuz olursa olsun. ailesi bir kızla tanıştırmış sevgili olmuşlar ama yazmak istiyorum belki bir şansımız olur tekrar. Yazmam doğru olur mu? Daha fazla geç kalmak istemiyorum.Mesaj veya karşısına cikiyim yakın oturuyoruz. Ne yapabilirim
- 22 Aralık 2021
- 2.033
- 2.705
- 83
Bence yaz, adam da sana yazarsa yeni kızı kurtarmış olursun, araman sadece bu işe yarar !!Ben 4 ay önce 4 yıllık ilişkimi bitirdim gelecek sorunları vs. yüzünden barışalım çok dedi ben şimdi değerini anladim şimdi geri dönmek istiyorum ne sorunumuz olursa olsun. ailesi bir kızla tanıştırmış sevgili olmuşlar ama yazmak istiyorum belki bir şansımız olur tekrar. Yazmam doğru olur mu? Daha fazla geç kalmak istemiyorum.Mesaj veya karşısına cikiyim yakın oturuyoruz. Ne yapabilirim
- 17 Ağustos 2022
- 506
- 1.777
- 33
- 3 Şubat 2018
- 25.503
- 109.840
- 598
Bu kadar hızlı bir insanla bukadar kolay sevgili olması normal değil çünkü
Esim tanistiktan 6 ay sonra evlenme teklif etti. 4 ay ciddi niyetle tanisanlar icin o kadar da kisa bir süre degil. Hele ki her gün görüsüyorlarsa
- 29 Ocak 2023
- 328
- 551
- 23
- 26
- 4 Kasım 2022
- 2.435
- 3.843
- 53
- 30
mesaj yaz elinden kaçırma sakın. Pişmanlıgını belli etmeden ayarı çekBen 4 ay önce 4 yıllık ilişkimi bitirdim gelecek sorunları vs. yüzünden barışalım çok dedi ben şimdi değerini anladim şimdi geri dönmek istiyorum ne sorunumuz olursa olsun. ailesi bir kızla tanıştırmış sevgili olmuşlar ama yazmak istiyorum belki bir şansımız olur tekrar. Yazmam doğru olur mu? Daha fazla geç kalmak istemiyorum.Mesaj veya karşısına cikiyim yakın oturuyoruz. Ne yapabilirim
- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.571
- 108