Senin yeni bir sevgilin olsa ve eski kiz arkadasi ona "seni ozledim, barisalim" dese ne tepki verirdin?Ben 4 ay önce 4 yıllık ilişkimi bitirdim gelecek sorunları vs. yüzünden barışalım çok dedi ben şimdi değerini anladim şimdi geri dönmek istiyorum ne sorunumuz olursa olsun. ailesi bir kızla tanıştırmış sevgili olmuşlar ama yazmak istiyorum belki bir şansımız olur tekrar. Yazmam doğru olur mu? Daha fazla geç kalmak istemiyorum.Mesaj veya karşısına cikiyim yakın oturuyoruz. Ne yapabilirim
Sizi aldatmamış ayrılmış hayatına başkasını almış , ihanet yok bisey yok herkesin yas süreci farklıdır. Kiminin hiç yoktur , aldatmadığı sürece bu durumun doğrusallığı da yokturBu kadar hızlı bir insanla bukadar kolay sevgili olması normal değil çünkü
Allah Allah hem adamı terk edin,hem de yeni sevgili edilmesine müdahale edin.Nasil bir dünya bu?Bu kadar hızlı bir insanla bukadar kolay sevgili olması normal değil çünkü
Adam ilişkisini bitirmiş, sizden de barışma umudu görmemiş. Yeni bir ilişkiye başlaması normal. Başka biri hayatına girince mi kıymetli oldu bu adam?Bu kadar hızlı bir insanla bukadar kolay sevgili olması normal değil çünkü
Geç kalmışsın bile çiçeğim üzgünüm.Ben 4 ay önce 4 yıllık ilişkimi bitirdim gelecek sorunları vs. yüzünden barışalım çok dedi ben şimdi değerini anladim şimdi geri dönmek istiyorum ne sorunumuz olursa olsun. ailesi bir kızla tanıştırmış sevgili olmuşlar ama yazmak istiyorum belki bir şansımız olur tekrar. Yazmam doğru olur mu? Daha fazla geç kalmak istemiyorum.Mesaj veya karşısına cikiyim yakın oturuyoruz. Ne yapabilirim
Bence yaz, adam da sana yazarsa yeni kızı kurtarmış olursun, araman sadece bu işe yarar !!Ben 4 ay önce 4 yıllık ilişkimi bitirdim gelecek sorunları vs. yüzünden barışalım çok dedi ben şimdi değerini anladim şimdi geri dönmek istiyorum ne sorunumuz olursa olsun. ailesi bir kızla tanıştırmış sevgili olmuşlar ama yazmak istiyorum belki bir şansımız olur tekrar. Yazmam doğru olur mu? Daha fazla geç kalmak istemiyorum.Mesaj veya karşısına cikiyim yakın oturuyoruz. Ne yapabilirim
Bu kadar hızlı bir insanla bukadar kolay sevgili olması normal değil çünkü
mesaj yaz elinden kaçırma sakın. Pişmanlıgını belli etmeden ayarı çekBen 4 ay önce 4 yıllık ilişkimi bitirdim gelecek sorunları vs. yüzünden barışalım çok dedi ben şimdi değerini anladim şimdi geri dönmek istiyorum ne sorunumuz olursa olsun. ailesi bir kızla tanıştırmış sevgili olmuşlar ama yazmak istiyorum belki bir şansımız olur tekrar. Yazmam doğru olur mu? Daha fazla geç kalmak istemiyorum.Mesaj veya karşısına cikiyim yakın oturuyoruz. Ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?