• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıldığım kız arkadaşım yakın çevremden arkadaşımla sevgili olmuş

2011 de uyelik alıp hala sıfresını unutmamıssa..demekki coktandır bizimle yusuf..
içtiğimiz su..
Yedıgımız yemek,soludugumuz hava olmuş o..

Gün olmuş cınsellıgı,gün gelmiş kaynanayı cekiştirmişiz..

Ev dekorasyonunda bılgıler vermış..örgüme ilmek atmış..

Ben sımdı ona nasıl gıt derim..

Gıtme yusuf gitmeeeeee

Bende ayrıldığım kız arkadaş diye okudum ben ne okudum öyle ya uyanamadım mı dedim tekrar tekrar okudum:)

waaaw geçmişte bir şeyler yaaşadık cevap biz ona vakit kaybı diyelim :KK53:
en iyisini yapmışsınız dediğiniz gibi nasip değil miş ve gerçek yüzünü görmüşünüz

erkekler kulubu diye bi site olsa kesinlikle aklıma üye olmak gelmezdi hayret iyi cesaret :KK45:

şimdi yusufcum en iyisini yapmışsın böyle durumlarda takmamak en iyisidir içi içini yiyodur şimdi kızın :KK50:

Erkek üyenin açtığı konuya donla geziyodum, memeler ortadaydı yazarsanız daha çok erkek üye gelir:KK12:
Bu insanlar yüzünden bizim adımız kötüleniyor.Ziyaretçi olarak gelen erkekleri geçtim, bir erkeğin açtığı konuya bu yorumu nasıl yazıyorlar ya:KK62:

Erkek misin?
Erkeksin?
Acikcasi kac yasindasin genç? 14 15?
Yaptığın davranışlar ne kadar da çocukça? :KK12:

Öyle bir kızdan kurtulmuşsun işte.. gerisini boş ver.. hayatını yaşamaya bak..!

Kız da erkek de birbirine uygunmuş bence ama son davranışız çok yerinde olmuş tınlamamış gibi göründüğünüz için kızın aklında hep olacaksınız ve ayrıldıktan sonra dönmek isteyecek büyük ihtimal ama bence artık onun hakkında düşünmeyi boşverin gitsin,onu düşünüp zaman harcamanıza bile değmez..

Acikcasi biz kizlar ilgi isteriz istemiyor gibi görünürüz.
Kiskanilmak isteriz istemiyormus gibi görünmek isteriz.
Yani acikcasi ..... Asagi kasımpaşa demiş olmuşsun .
Bu da oldukça unutulmaz olur bir kiz için :63:

Iyi yapmissin cok guzel olmus da o smileyler ne ya, cok itici olmus. Gerci o gun bulustugunuzda da tinlamiyorum derken suratinda :D ifadesi varsa kiz iyi ki kurtuldum da diyebilir. Bu arada yas kac, ergence hareketler yan cafede bekleyip kizi izleyen arkadas vs ?

resmen tiksindim erkek birinin açtığını bile bile ne biçim yorumlar yapmışsınız ya yok senin bilmem neyin var konu açmazsın yok üstümde şu var bu var:KK67:

Back