Kuzulu eltilerde olduğu gibi eski kız arkadaşı da başlık açmasın sonraBence konu sahibinin eski kız arkadaşı kadınlar kulübüne takılan biriydi, o da kıza bir nevi mesaj vermek için buraya konu açtı.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıldığım kız arkadaşım yakın çevremden arkadaşımla sevgili olmuş
- Konu Sahibi bigshow
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.537
- 168
Bir de uyeligi 2011 senesinden kalma. Ama ilk yorumunu bugun yazmis.Bir insan bir siteyi kullanmayacaksa neden uyelik alir? Rahat rahat cinsellik konularini okumak icin mi acaba?Bence konu sahibinin eski kız arkadaşı kadınlar kulübüne takılan biriydi, o da kıza bir nevi mesaj vermek için buraya konu açtı.
- 23 Ağustos 2012
- 49.918
- 1
- 231.742
- 798
Guzel kardesim, ben burda iki olasilik goruyorum . Ya seni bu Ali icin terk etmis, ya da ayrilir ayrilmaz en yakininda bulunanlardan birine gitmis.
Lakin sana soylemesini cozemedim, bu ne piskinlik? Bu ne bicim bir insan, ne bicim bir hanim? Klasik olacak ama yol yakinken kurtulmussun, sukret gec.
Ali dedigin gibi bir insansa, meraak etme zaten mutlu olamaz, ahin cikar. S..tir et gec gitsin derim bu kizi, zaten bulustugunuzda lafi yeterince koymussun, okurken eglendim. Iyi yapmissin.
Lakin sen de kendini uzme, antidepresan, sigara vs bunlar kendine zarar, bu kiza inat mutlu ol lutfen. Uzul, ask acini cek ama ondan sonra hayatina devam et, baskasini sev. Kalp bu uzulur tabi ama yeri gelecek baskasini da seveceksin, daha duzgun kisilikli birini.
Lakin sana soylemesini cozemedim, bu ne piskinlik? Bu ne bicim bir insan, ne bicim bir hanim? Klasik olacak ama yol yakinken kurtulmussun, sukret gec.
Ali dedigin gibi bir insansa, meraak etme zaten mutlu olamaz, ahin cikar. S..tir et gec gitsin derim bu kizi, zaten bulustugunuzda lafi yeterince koymussun, okurken eglendim. Iyi yapmissin.
Lakin sen de kendini uzme, antidepresan, sigara vs bunlar kendine zarar, bu kiza inat mutlu ol lutfen. Uzul, ask acini cek ama ondan sonra hayatina devam et, baskasini sev. Kalp bu uzulur tabi ama yeri gelecek baskasini da seveceksin, daha duzgun kisilikli birini.
Çok haklısınız.Bana göre insanlar yaşayışına göre ikiye ayrılır.Guzel kardesim, ben burda iki olasilik goruyorum . Ya seni bu Ali icin terk etmis, ya da ayrilir ayrilmaz en yakininda bulunanlardan birine gitmis.
Ali dedigin gibi bir insansa, meraak etme zaten mutlu olamaz, ahin cikar.
-İnsan gibi yaşayan insanlar
-Domuz gibi yaşayan insanlar
Bu insanları hangi kategoride değerlendiririm belli
önyargılı davranmadığınız için ve mantıklı bir yorum yaptığınız için çok tşk ederim.Bir de uyeligi 2011 senesinden kalma. Ama ilk yorumunu bugun yazmis.Bir insan bir siteyi kullanmayacaksa neden uyelik alir? Rahat rahat cinsellik konularini okumak icin mi acaba?
- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.537
- 168
Ironi mi yaptin yoksa dedigim lafi mi anlamadin?önyargılı davranmadığınız için ve mantıklı bir yorum yaptığınız için çok tşk ederim.
- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- 26 Temmuz 2010
- 1.614
- 560
- 198
- 26 Temmuz 2010
- 1.614
- 560
- 198
Ayrıldığım kız arkadaşım mı ya erkek üye yada lez
adı yusufmuş
- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
- 158
- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
yusufcum çok yanlış yere gelmişsin
öyle deme aslında çok doğru yere gelmiş kız arkadaşının yaptığı tavırlardan anlasak anlasak biz kadınlar anlarız
- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
- 158
öyle de burda onu harcarlaröyle deme aslında çok doğru yere gelmiş kız arkadaşının yaptığı tavırlardan anlasak anlasak biz kadınlar anlarız
- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198