• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıldığım kız arkadaşım yakın çevremden arkadaşımla sevgili olmuş

Bence konu sahibinin eski kız arkadaşı kadınlar kulübüne takılan biriydi, o da kıza bir nevi mesaj vermek için buraya konu açtı.
Bir de uyeligi 2011 senesinden kalma. Ama ilk yorumunu bugun yazmis.Bir insan bir siteyi kullanmayacaksa neden uyelik alir? Rahat rahat cinsellik konularini okumak icin mi acaba?

Guzel kardesim, ben burda iki olasilik goruyorum . Ya seni bu Ali icin terk etmis, ya da ayrilir ayrilmaz en yakininda bulunanlardan birine gitmis.

Lakin sana soylemesini cozemedim, bu ne piskinlik? Bu ne bicim bir insan, ne bicim bir hanim? Klasik olacak ama yol yakinken kurtulmussun, sukret gec.

Ali dedigin gibi bir insansa, meraak etme zaten mutlu olamaz, ahin cikar. S..tir et gec gitsin derim bu kizi, zaten bulustugunuzda lafi yeterince koymussun, okurken eglendim. Iyi yapmissin.

Lakin sen de kendini uzme, antidepresan, sigara vs bunlar kendine zarar, bu kiza inat mutlu ol lutfen. Uzul, ask acini cek ama ondan sonra hayatina devam et, baskasini sev. Kalp bu uzulur tabi ama yeri gelecek baskasini da seveceksin, daha duzgun kisilikli birini.

Guzel kardesim, ben burda iki olasilik goruyorum . Ya seni bu Ali icin terk etmis, ya da ayrilir ayrilmaz en yakininda bulunanlardan birine gitmis.

Lakin sana soylemesini cozemedim, bu ne piskinlik? Bu ne bicim bir insan, ne bicim bir hanim? Klasik olacak ama yol yakinken kurtulmussun, sukret gec.

Ali dedigin gibi bir insansa, meraak etme zaten mutlu olamaz, ahin cikar.

Lakin sen de kendini uzme, antidepresan, sigara vs bunlar kendine zarar, bu kiza inat mutlu ol lutfen. Uzul, ask acini cek ama ondan sonra hayatina devam et, baskasini sev. Kalp bu uzulur tabi ama yeri gelecek baskasini da seveceksin, daha duzgun kisilikli birini.
Çok haklısınız.Bana göre insanlar yaşayışına göre ikiye ayrılır.
-İnsan gibi yaşayan insanlar
-Domuz gibi yaşayan insanlar
Bu insanları hangi kategoride değerlendiririm belli

Bir de uyeligi 2011 senesinden kalma. Ama ilk yorumunu bugun yazmis.Bir insan bir siteyi kullanmayacaksa neden uyelik alir? Rahat rahat cinsellik konularini okumak icin mi acaba?
önyargılı davranmadığınız için ve mantıklı bir yorum yaptığınız için çok tşk ederim.

Konu kapanmadan ben de yazayım :)
Kız arkadaşınız "sevgilimden ayrılıp en yakın arkadaşıyla ilişkiye başladım" dese çok daha ilgi çekici olurdu.
Belki içinizi rahatlatır malum klişeyi yazayım SANA BAŞKA KIZ MI YOOK
bir erkek olsa böyle mi derdi bilemedim :KK70:

son paragrafı okuyunca şunu düşündüm bu kız size inat olsun diye mi arkadaşınızla çıkıyor acaba tınlamayınca sinirlendiğine göre:confused:

Back