Ayrı uyuyan eş

Eğer çiftlerin uyku ritimleri birbirine uymuyorsa zor. Bazı kişiler tavuk olur (erken yatar erken kalkar) bazı kişiler de baykuş olur (geç yatar geç kalkar). Bu bir efsane değil gerçek; herkesin kendi biyolojik uyku uyanıklık döngüsü var, ve bu kolay kolay da değişmez. Bizde de ben tavuk eşim baykuştur mesela. Ben ona ayak uydurmaya çalıştım bir müddet ama olmuyor. Kabullendik yani biz böyleyiz :)

Acaba diş problemi, ağız kokusu gibi bir durumunuz mu var? Belki size söyleyemediği öyle bir durum vardır

Niye nefes alamıyor yahu. Camı falan açın havalandırın

Cami az acio uyuyun olmaz mi? Cocugunuzda cok kucuk degilmis desemki herifi uyutmuyo.. koysun cocugu yatagina yatsin yanina.. bence rahat edemiyor demekki

Aynı saatte uyumamak farklı yatak tercih etmeye bir neden olduğunu düşünmüyorum.

Bu yaptiklarinizda istikrarlı olun ikinizde. Sadece sevişmek için bir araya gelmek yetmez malesef

Acaba diş problemi, ağız kokusu gibi bir durumunuz mu var? Belki size söyleyemediği öyle bir durum

Acaba diş problemi, ağız kokusu gibi bir durumunuz mu var? Belki size söyleyemediği öyle bir durum vardır
Hayir yani arada soylerdi nefes ile ilgili ama eskiden ve uyumadan once muhakkak dislerimi fircalarim hatta esim sigara icen biri ben cok rahatsiz olurum sigara kokusundan

Bu yaptiklarinizda istikrarlı olun ikinizde. Sadece sevişmek için bir araya gelmek yetmez malesef
Evet asil derdim bu. Sadece ihtiyacini karsilamak istediginde mi gelecek? Normal zamanlarimiz olmayacak mi sarilip uyuma ya da sadece birlikte uyuma. Bazen beni kullaniyor mu acaba diyorum ona da kendime de kiziyorum

Sürekli ayrı uyumak soğumaya sebep oluyor bence. Gece uyurken insanın elinin ayağının değmesi , nefes alışverişini duymak insanın merhametini artırıyor eşe karşı. Oturup ciddi bir konuşma yapın bence.

Sizinle tamamen ayni fikirdeyim. Eskiden evliligimzde sıkıntılar vardi cok şükür büyük oranda çözdük. Eskiden tartismadan ufak tefek seylerden cezalandirma gibi ayri yataklarda uyurduk ama nadirdi hep degildi. Simdi sureklilik kazandi ve sebep tartisma degil. Ha olursa onun icin daha iyi bir bahanesi daha olmus olur

O arada sırada yapılan ayrı yatma cezası cesaretini artırmış büyük ihtimal. Alışmış yani.

O arada sırada yapılan ayrı yatma cezası cesaretini artırmış büyük ihtimal. Alışmış yani.
Evet alıştı tek uyumayi seviyor daha dinc uyandigini söylüyor temiz kesintisiz uyku cekiyorum diyor. Sabah surat asiyorum bir sekilde gönlümü aliyor espri yapiyor ama aksam yine ayni manzara

Cami az acio uyuyun olmaz mi? Cocugunuzda cok kucuk degilmis desemki herifi uyutmuyo.. koysun cocugu yatagina yatsin yanina.. bence rahat edemiyor demekki
Aciyorum ama hava serinleyince kapatiyorum yazin zaten yatak odasi en sicak oda hayatta uyumaz

Yazın ben de ayrı uyuyorum. Eşim klimaya uyumuyor. Hiç bunu da dert etmedik. Ama yaz sonunda beraber uyumaya başlıyoruz. Yatak odanızda pencere yok mu nsl havasız oluyor. Kışın zaten soğuk her yer. Esun ayrı yatmaya alışmış gibi. Ama kafaya takacak bisey deği. Ayrı yatınca evlilik bittiği bozulmaz merak etme

Az önce gelmis bisey olmamış gibi günaydın canimlar sarilmalar biliyor çünkü hatasını dun kizip artik yanimda uyumana musade etmeyecegim ben istemiyorum seni dedim. Simdi gayet keyifli dun gece hic yasanmamis gibi

Az önce gelmis bisey olmamış gibi günaydın canimlar sarilmalar biliyor çünkü hatasını dun kizip artik yanimda uyumana musade etmeyecegim ben istemiyorum seni dedim. Simdi gayet keyifli dun gece hic yasanmamis gibi
Size karşı soğukluk falan yok sadece yalnız uyumak istiyor bence. Bakın günaydın canımlar, sarılmalar havada uçuşuyor. Ben olsam gün içinde ilgi alaka hissediyorsam nerde uyuduğunu sorun etmem.

Sanırım çocukla seni ayırmak istemiyor. Oda havasız mı havalandırın nefes alamama sebebi nedir siz nasıl nefes alıyorsunuz

Süper :) inşallah hep böyle gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…