Eşimin soguk umursamaz ilgisiz davranislari :(

Bende gorumcemin sessizliginden yakiniyorum bazen hic sohbeti yoktur evde bir heykel düsün ayni oyle. Bugun gittim baram kutladim oturdu ben kalkana kadar hic kimildamadan film seyretti. Nasilsin napiosun hic sohbeti yok iyice yanliz kaldim arkadassiz. Ama bazende diyorumki boylesi daha iyi cekistiren laf getirip goturen bi gorumceden iyidir
Ah ah kesinlikle tatlım, sessiz ise zararı dokunmaz, mesafeyi korursun , süper. Benim ki abisinin aile oldugunu kabullenemedi hala. Sehrine ziyarete gittiğimizde el ele falan dolasıyorlardı kocamla evliliğimizn ilk senesi. Dusun ne garip gorunceler var ( yanında da kocası) şimdi ise herşeyi ben bilirim havasıyla takılan, evimize gelip pasaklı dühavlularını, pamuklarını bırakan bi cocuk annesi görümcemsi....düşman başına.

Hanilelikte oldukça hassas oluyoruz, eşimizin en ufak bi garip cevabı büveya ilgisiz tavrı bizi karalara bağlıyor. Bunun farkında olup belki o şekilde onlem almamız gerekir. Cevremde hamile olsun olmasın 2-3 sene sonra eşine delicesine bağlı koca görmedim ben zaten... Zamanla aşk başka bir forma dönüşüyor, bu da güzel bişi bence. Her anın keyfini çıkaralım. Mutlu bayramlar.

Kizlar 6 aylik hamileyim esim nerdeyse butun gun uyuyor. Is yerinden izinli 1 hafta bende cok sevinmistim ne guzel evde olucaz basbasa diye. Calistigi zamanlari anlayabiliyorum yorgun geliyor uyumak hakki. Ama suanda izinli ve gene uyuyor uyaninca baska seylerle ilgileniyor. Kac defa soyledim ilgisizligini beni umursamadigini ama tek kelime etmiyor sanki ben duvara konusuyorum 2 gundur ayri yatakta yatiyorum ayri odada oturuyorum butun gun ve ayri yataga gitmeden ona dedimki bunu yapmayi sen zorladin ilgisizligin yuzunden sonra bana ne demesin iyi o zaman git :KK57: bana karsi tavirlarini yuzune soyledigimde duzelteyim yada karimin gonlunu alayim yanina gideyim demiyorda hic bisey olmamis gibi yatip uyuyor. Ben agladigimda beni hic teselli etmiyor. Ben gelip oksamiyorsun bile aglamama nasil dayanabiliyorsun onceden boylemiydin hani bana kiyamazdin dedigimde aglicak ne var diyor. Ve ben soyleyince teselli etmeye geliyor oda bazen. Sizce esim beni artik eskisi kadar sevmiyormu benden sogudumu :KK61:
Benim ki de ilgisiz üstelik daha nikah oldu düğün bile olmadı.Akşamları ilgilen derim yorgunum uykum var der.Sorunlarımı anlatırım kavga etmek istemiyorum der konuyu kapatır.Zamanı yoktur ama dün sabah 4 e kadar arkadaşı ile oturdu sohbet etti.Lafa gelince çok seviyordur ama lafta.Sadece işi düştüğünde arar nasılsın iyi misin demek yok.Benim de canım çok sıkkın

X