- 1 Mart 2008
- 2.988
- 19
ayyy ne güsel iki defa gelinlik giymek..saç modelleri arasında kararsız kalmakta yok..bi akşam biri dier düününde biri :)) anaam iki defa gerdek ehehehee :kedi:
:jeyyar:ben bunu düşünmemmiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy ne güsel iki defa gelinlik giymek..saç modelleri arasında kararsız kalmakta yok..bi akşam biri dier düününde biri :)) anaam iki defa gerdek ehehehee :kedi:
cnm benimde aynen öyle ayrı sehirdeyiz :kedi:
kına bizim burda sazlı sözlü olcak dügün salonum ise eşimin yasadıgı sehirde tutuldu opuyorumnanaktan
[ı]benim ailem amasyada,eşiminki manisada..1000 km war arada..amasyada kınam yapıldı eşimin yakın akrabaları geldi..ama ewden de gelinlikle çıktım ben..hani baba ewinden gelinliksiz çıkmıyım diye..kına salonuna gidince kısa bi takı merasimi oldu damat da yanımdayken..soora damadı we bütüün erkekleri kına salonunun bahçesine postaladık..onlar orda yediler içtiler..ben gelinliğimi ççıkardım önce bindallımı giydim kınam oldu..accık öyle oynadım..soora da tuwaletimi giydim kudurmaya dewamhihoyyyt ertesi sabah yola çıktık manisaya..oraya da bizim yakın akrabalar filan geldi..kınamdan 2 gün sonra nikahım,düğünüm oldu..allah kolaylık wersin tatlı telaşe...[/ı]