ayrı ev istiyorum:(

şimdi bana saldırırlar ay yangına korukle gidiosun dıe isteyen ıstedıgını desin..... sana tek tavsiyem çocugun yokken hemen boşan .. ne o ev alınır ,ne eşin ailesinin kıçından çıkar, nede aile oldugunuzun bilincine varır ayrı eve cıksanda sureklı kv nin evinde gecıcek zamanın arada kendı evıme cekılıyım dedıgındede kv cıkmıycak evınden sakın bnm yaptıgım salaklıgı yapma !! o ''herşey güzel olacak'' repliklerini bende çoook duydum. zamanını harcama hayatını yakma çocugun olmadan boşan .

bir ev almak için kaç sene beklemeniz gerekir. bir hesap yapalm. 1100 ytl. ayda. harcasın bir ksmını. 900 kalsın desek. eh 10 yılda 90 kusur milyar..
artık o evi 10 yıl sonra alabilirmisiniz onunda bilemem.ama kafadan bir 10 yılı gözden çıkarın. kredide alsa ödemek için kalır eşiniz ailesiyle..
Allah yardımcınız olsun.
ha o maaşla (kira ,mutfak elektrik,mutfak,su vs. .) çıksanızda geçinmeniz zor. siz en iyisi eşinizi çalşmanız için ikna edin.

ya benım ust katımda oturdukları halde çileden cıkıyodum
coook zor Allah sabır versın gercekten buyuk hata
ınsan nısanlıyken gözü görmüyo ask herseyi örter sanıyoruz ama malesef gercek hayat oyle degıl

Şu durumda çocuk yapma. Çocuk sırf canımın sıkıntısı geçsin oyalanayım diye yapılacak bir araç değil. Önce kendi evinize çıkmaya bakın. Madem ayrı eve çıkana kadar diyor, bunun için seninde çalışman gerekiyor eşini ikna etmeye bak. Hem çalışırsan asıl evden uzaklaşmış olursun, kafan rahatlar...

Biraz kaba olacak kus.bakma cnım ama kaynanangil "ölme eşşeğim ölme yaz gelsin yonca bitsin de ye" yapmışlar size.

çok merak ediyorum sen beraber oturmaya kabul etmesen neye güvenip evlendiriyolardı oğullarını neyle açacaklardı evi.

seni tabi bırakmazlar ütü yapılıyor bulaşık yıkanıyor ev siliniyor yemekte yapıyosan ohh ne ala.

sana yanlış akıl vermek gibi olmasın ama benim tanıdığım bi ailede aynen böyle yaptı kız bi gitti annesine 20 gün gelmedi

ayrı ev olmazsa gelmicem dedi de ev açtılar..

sakın çocuk yapma şuan hayatının hatası olur..

nerde oturuyorsunuz kiralar ne kadar oralarda?

içinde bulunduğun zorluğunu anlamaya çalışıyorum zormu zor fakat diğer taraftanda seni eleştirmektende geri duramıyorum nedenmi?
-eger sen bu şartlarda evlenmeyi kabul etmeseydin eşinde kabul edecek başka bir kız bakmaya devam ederdi
-senin içinde bulunduğun mutsuzluk girdabı içerisine eşinin ailesinide ortak etmezdin
-birgün sende anne olacaksın düşünsene bir ya sende aynı durumda olsan ne olur
-1100 tl ile krediden bahsediyorsun 3000tl gelirle kredi çekmeye cesaret edemeyen onlarca tanıdığım var sen bu kredinin altından kalkamassın
-hee kirada geçinemezmisin?geçinirsin tabi amanasıl
en az hesaplama çercevesinde
-500kira+30elektrik+30su=560
_1100-560=540 tabi doğalgaz kullanırsan hiç yakmassan kışın gene 150 yakarsın ki oda donarak
540-150=390. kalan bu paraylada yapabileceğin tek şey mutfak ve evin diğer harcamaları geçinmek ne kadarda zor geliyor
ben senin bir ablan olarak şunu sana tavsiye ederim rahatla ve kendi kendine şunu söyle evlenene kadar nasıl annemle babamla yaşıyorsam eşimin anne ve babasıylada yaşarım ve yaşayabilirsinde
inanki kirada herşey dahada zor olur.görüme gelince koyarsın kotayı olu biter o çıktı ev artık senin

nasıl yani 1100 tl alıp da sadece 200mü harcayacak imkansız bir muhahasebeci olarak buna aylık mizan bile çıkaramam

tabi oğullarını alıncaya kadar canım annecim sonra kaynana dimi
valla kaynanalarda bence oldukça şanssız sizin gibi gelinlere sahip oldukları için
onlarda oğullarını evlendirirken nice ümitlerle alıyorlar o gelinleri
HİÇ DÜŞÜNMÜYORLAR BU SEVDİĞİM ADAMI ONLAR BÜYÜTÜP YETİŞTİRMİŞLER
YANLIŞ ANLAMA OLMASIN SİZE DEĞİL YAZDIKLARIM GIYABINDA ÜST KATTAKİLERE BİLE TAHAMÜLÜ OLMAYANLARA

nasıl yani 1100 tl alıp da sadece 200mü harcayacak imkansız bir muhahasebeci olarak buna aylık mizan bile çıkaramam
yok. annesinde kalıyorlar ya. o parayı biriktiriyormuş eşi..ev almak için.
hadi 200 ünü harcasınlar dedim ....900 kalır.
yani,ayrı ev için demedim bunu..

çocuktn vaazgeçtim birden eşimle konuşucam yoksa bu evden çıkamam......
çok yorgunum gizli yazıyrm

yahu köle izaura misin sen o evde
gizli yaziyorumda ne demek
hem niye bütün isleri bitiricem diye kendini harap ediyorsun, tin tin yapsana kendini yormadan
birsey diyen olursa misal kaygana, deki: benim adim hidir elimden gelen budur
hanfendi kaygana hazretleride az gezsinde isin bi ucundanda o tutsun

valla canım yapabileceğin her şeyi yapmışsın çok üzüldüm haline, şöyle böyle yap diyemiyorum çünkü eşin maşallah bütün kapıları kapamış..alah sabır versin diyorum...
ama sana tek verebileceğim tavsiye, mutlaka ama mutlaka bi işe gir...dua et allah bi kapı açacaktır..unutma sabredenler feraha erenlerdir....
allah yar ve yardımcın olsun...kendine dikkat et ilaçla falan ayakta duruyorum demişsin çok üzüldüm daha şimdiden ilaçlar falan bu işin sonu gelmez...
mutlaka bi işe gir yoksa krizlerden ölürsün o evde...

i ay
canim birde onlar köyde oturuyor ve bn köy isi bilmem hic bn merkezde yetistim bna köy isi bbiliyor musun dedi sevglmin ablasi hayir dedim o da ev isi yaparsin sende dedı yani hic bilmiyorum nasil olacak

Canim bak ben koy kiziyim orda buyudum yani koy isi ne olur bilirim eger hic bisey bilmiyorsan koyle ilgili coook zor olur oyle sen ev isini yap bende disari isini yaparim derler sonrada gelin sicak evde oturuyo kaynana da sogukta disarda derler kisacasi cook zor canim

durumuna çok üzüldm. senin şuanda yapacağın en doğru hareket korunmak. ayrı bir eve çıkman 10 senenide alsa 10 sene çocuk yapmamaya çalış. çünkü sonunuz belli olmaz çocuk yokken rest çekmek kolay olur ama çocuk varken bağımlılığın şimdikinden 10 tabaka fazla olur canım.. işin zor ALLAH yardımcın olsun.. ve bi iş bulup çalışman hep maddi hem manevi çok yararına olur kanattindeyim..

evt cnm köle gibiyim hizmet etmekten başka yaptığım bişe yok ki
eşim yanıma ders çalışıo bende gizlice yazıyorum haberi yk üyeliğimden özel hayatıma el koydu yazıkki

Son düzenleme:
valla sen hakkaten sabr et eşinin ailesiyle gecinmeye calış nasıl olsa kendi evinize cıkacaksınız sonucta .belki eşin kira da ödeyip ev için parada biriktirim nebilim masraflarınız falanda var hepsini üstelenemiyor göze almıyor .agır geliyordur .kendi eviniz olunca unutulur bunlar hepsi .anlamıyorum kaynanayla yaşamayı neden insanlar rezillikmiş gibi görüyorlarki .benim ablam 10 senedir kayınvalideyle yaşıyor hepde yaşayacak anne babayı sokaga atacak degiller sonucta .onlarında bisürü sorunları olmuştur zamanında .bugunde oluyodur muhakkak .önemli olan sabr göstermek ve gönülleri kazanmak .biram temkinli davran sinir krizlerine girmemeye çalş sen iyi ol onlar da olurlar en de sonda

İşlerden kaçmak için bebek mi yapılır yahu
Kayınvaliden diyemez mi sanıyorsun "ver çocuğu bana sen git yemek yap vs yap" diye...
Tek akıllı sen misin güzelim

Olmaz kadesa
Konu sahibinin işlerden yırtması lazım

işlerden kaçmmak için ne arkadaşım ya
anlamak istediğiniz kelimeleri yorumlamayın lütfen
sırf oyüzden çock istesem daha çk meseleler var o neki..
pko olduğum için zatn olmaz kolaylıkla düşüncesiyle korunmadım ki yanılmadım olmadı da ama artık koruncam belli olmaz.

cnm evet geçinen var ama eşim onlardan biri asla olamaz ben güveniyrm kendime ama o resmeen yapaamm diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…