- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
İyide annenle yasamıyormusun yani senin evin annenin yanı değil mi ?Babam buna bile yanaşmıyor annemle aynı ortamda ne kadar az bulunsalar iyi ona göre . Babam diyor benden istesinler . Annem diyor en çok benim hakkımken ben mürüvvetini göremeyecek miyim baban gelsin bizde istesinler . Arada kalıyorum anlayacağınız . Sonuç olarak kaçarak evlenebilirim :)
Hiç gocunma. Problem sen kaynaklı değil ki!NEyden gocunuyorum biliyor musunuz babam henüz sağ ve düğünümde olmayacak? Nasipse gelin olacağım aileye karşı bile daha en baştan mahçup hissediyorum bu ihtimalde kendimi . Ama böylr diretirse sen bilirsin diyeceğim sanırım sadece
İletişimimizde bir problem yok fakat babamı arada bırakmamak adına alttan alıp sorun çıkarmayan taraf hep ben olduğumdan mütevellit bu böyle . Misal astım atağı geçirdiğimde babam benimle muayeneye girdi onu bekleme odasında yalnız bıraktı diye hastanede kavga çıkardı . Yada babamla biraz konuşmaya daldık diye onu sallamamakla suçladı kavga çıkardı . Böyle bir ton örnek sayabilirim . O yüzden bu kadar fesat bir insanı istemiyorum o gecedeBabanın eşinin gelip gelmemesi senin onunla iletişimine bağlı. İyi bir iletişiminiz varsa ve annenle babanın ayrılmasına neden o kadın değilse bence gelmesi son derece normal.
Velayet dediğiniz gibi annede idi . Annem yıllardır çok düşük bir maaşla resmen bir sömürü düzeninde çalışıyor . Çeyizim için ufak tefek ihtiyaçlarıma gücü yetebiliyor anca ki ben asla ondan birşey beklemiyorum . Canım benim bu yaşıma kadar yanımda olduğu yeter . Düğün giderleri babaya ait olacak ama inanın bu bile külfet geliyor ona . Herşeyin en ucuzuna kaç fazla masrafa girme diye diye içimi yedi resmen . Bu durum böyle devam ederse kendi yaptığı düğüne kendi gelmeyecek gibi duruyor
Haklısınız o zaman. Ben olsam ben de gelmesini istemezdim. En mutlu olmam gereken bir günde gerginlik yaşamak istemezdim.İletişimimizde bir problem yok fakat babamı arada bırakmamak adına alttan alıp sorun çıkarmayan taraf hep ben olduğumdan mütevellit bu böyle . Misal astım atağı geçirdiğimde babam benimle muayeneye girdi onu bekleme odasında yalnız bıraktı diye hastanede kavga çıkardı . Yada babamla biraz konuşmaya daldık diye onu sallamamakla suçladı kavga çıkardı . Böyle bir ton örnek sayabilirim . O yüzden bu kadar fesat bir insanı istemiyorum o gecede
YENi eşin tavırlarından üstteki yorumlarımda epey bahsettim . Ortamı germesinden endişeleniyorum tavırlarıyla . Bugüne kadar babamın hatırı için tolere ettim çoğu şeyi . Ama en mutlu günümde kendim için ve annem için biraz anlayış bekliyorum . Ayrıca babamdan istediğim para ve yeni eşin kazancı olayının konuyla ne alakası var anlayamadım . Her ebeveynin görevidir evladının ihtiyaçlarını gidermek . Yeni eşin kazancı beni bağlamaz yani .hay allah razı olsun şu yorumunuzdan.. Yeni eşin ne suçu günahı varki böyle özel günlerde eşinin yanında olamıyor da dışlanıyor.. Ama babadan para isterken yeni eşinde o kazançta hakkı olduğu unutulur ya.
en doğrusu arkadaşınızda olduğu gibi isteme için uygun bir yer seçilir evli olan ebeveyn eşi ile gelir. düğünde de aynı şekilde .
Ağzınıza sağlık diyorum sadeceKiz astim ataga gecirirken, babasi biraz ilgi verdi diye kiskanan bir kadin. Daha 3 yillik evlilermis. Ne hak ile o kadin gelecek ortaligi bulandiracak? Eger evli ve cocuklu bir adam ile evleniliyorsa, o rizkin daima adamin evladi ile paylasmasina razi gelinmeli. Yok bu istenilmiyorsa cocuksuz bir erkek ile evlenilmeli.
Kadının suçu günahı ne sorusunun cevabı aşağıdadır.
Kiz astim ataga gecirirken, babasi biraz ilgi verdi diye kiskanan bir kadin. Daha 3 yillik evlilermis. Ne hak ile o kadin gelecek ortaligi bulandiracak? Eger evli ve cocuklu bir adam ile evleniliyorsa, o rizkin daima adamin evladi ile paylasmasina razi gelinmeli. Yok bu istenilmiyorsa cocuksuz bir erkek ile evlenilmeli.
Bu yoruma % 100 katılıyorum.Ananda bir koca bulsaydı lafı çok ağır anneniz sizi sağlıklı bir şekilde el adamı bi ihtimal kötü gözle bakar diye evlenmemiş.Ama siz babanızla konuşurken bile annenizi ezdirmişsiniz.Emin olun anneniz evlenmesini de bilirdi koca da bulurdu.Tek gayesi sizin iyi bir şekilde büyütmekti.Lütfen annenizi üzmeyin.Babanıza da gerekli cevabı verin.Babanız hiç haklı değil daha fazlasını annenizin babanıza kötü söz soyletmeme konusundaki emeğine saygı duyduğum için yazmayacağım.
İstemeniz annenizin evinde olmalı.
Dugununuze "anan da bir koca bulsaydi......" Diyen babanız gelmesin.zira belki de sırf siz daha güvenli bir ortamda büyüyün başka bir el adamının olasi kötü davranışlarına maruz kalmayin diye evlenmeyen anneniz sizin dugununuzu görmeyi daha çok hakediyor
Şaka mısınız ya ? Her ikiside ebeveynim ve durumları el verdiğince tabiki de arkamda olacaklar . Ben asla güçlerini aşacak bir beklentiye girmedim bugüne kadar . Şu sitede evli olan kadınlara soralım dilerseniz düğünlerini her biri kendi mi yapmış ? Ha imkan durum olmaz o ayrı konu . Ama konumuz bu değil . Konumu baltalamaya çalışmayın bence . Sapla samanı birbirinden ayırmak lazım . Babamın bana yaptığı hiçbir harcama o kadını ilgilendirmez kusura bakmayın bu dünyaya gelmeyi ben seçmedim . Her ebeveyn layığıyla evladının sorumluluğunu almak zorunda . Size batan nedir burdababanıza neden düğün giderlerini yüklediniz? Evlenecek yaşa gelmişsiniz madem neden sizin düğününüz için babanız harcama yapıyor .. O kazançta babanız ve eşinin ortak hakkı olduğunu unutuyorsunuz galiba.
baba düğün masraflarını çeksin ama eşi ile gelemesin düğüne ne ala .. anneciğiniz üzülecekmiş babanız ve eşinin mutlu olduğunu görünce , niye anneniz üzülsün?
Konu düğün masrafı mı burada acaba ? Bizim masraftan yana sıkıntımız yok bu konuda . Tasası size mi düştü şuan ? Kadınında gram katkısı yok zaten o paraya . Konu üzerinden yorum yaparsanız sevinirim maddiyat değil burada söz konusu olanDiyelimki öyle kadın kıskanç kadın kötü bizim toplumumuz da üveylik zaten hep anneye mahsustur. Hiç çocuklar üvey gibi davranmaz .. Peki düğün masrafları neden sadece babadan karşılanıyor. o masraflar için harcanan kazançta yeni eşin hakkı yok mu?
ayrıca kadın evlendi diye nasıl diyorsanızki çocukları biliyordu , çocuklar neden babanın evlendiğini kabul etmek istemiyor?
AYnı şekilde düşünüyorum babama annem konusunda gerekli cevabı verdim ezdirmem asla zatenBu yoruma % 100 katılıyorum.Ananda bir koca bulsaydı lafı çok ağır anneniz sizi sağlıklı bir şekilde el adamı bi ihtimal kötü gözle bakar diye evlenmemiş.Ama siz babanızla konuşurken bile annenizi ezdirmişsiniz.Emin olun anneniz evlenmesini de bilirdi koca da bulurdu.Tek gayesi sizin iyi bir şekilde büyütmekti.Lütfen annenizi üzmeyin.Babanıza da gerekli cevabı verin.
Diyelimki öyle kadın kıskanç kadın kötü bizim toplumumuz da üveylik zaten hep anneye mahsustur. Hiç çocuklar üvey gibi davranmaz .. Peki düğün masrafları neden sadece babadan karşılanıyor. o masraflar için harcanan kazançta yeni eşin hakkı yok mu?
ayrıca kadın evlendi diye nasıl diyorsanızki çocukları biliyordu , çocuklar neden babanın evlendiğini kabul etmek istemiyor?
babanıza neden düğün giderlerini yüklediniz? Evlenecek yaşa gelmişsiniz madem neden sizin düğününüz için babanız harcama yapıyor .. O kazançta babanız ve eşinin ortak hakkı olduğunu unutuyorsunuz galiba.
baba düğün masraflarını çeksin ama eşi ile gelemesin düğüne ne ala .. anneciğiniz üzülecekmiş babanız ve eşinin mutlu olduğunu görünce , niye anneniz üzülsün?
Peki bu her zaman yanında olan annesine haksızlık değil mi?Ben sizin yerinizde olsam alırım adamı basarım nikahı oldu bitti bu kadar kolay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?