Ayrı anne baba- düğün

Yok Babam annemi başka biriyle aldatmıştı . O kadın sayesinde yurtdışına yerleşti . Şuan bu 3. Eşi evleneli 3 sene oldu

İçimi mi okudunuz diye düşündüm bir an .
Dile dökmediklerimi öyle güzel dile getirmişsiniz ki . Şuan ne yapmam gerektiğini iyice anlamış durumdayım içim hafifledi sanki çok teşekkürler

Umarim cook mutlu olursun canim. Baska bir üyenin dedigi gibi, burda dügününüde anlat, iyiler kazandigini görelim :)

Ha bide dügünde bir kac göbek benim icin at olur mu? :)

Bu dönem evet stresli olur fakat kendini fazla kaptirma. Hepsi gecici seyler, tadini cikar.

direk gün al nihaka çağır iki tarafıda

hee gizliden oğlan tarafı seni annenden istesin ohhhh keyfini çıkarın

sana emek veren yanında olsun yeter

DUrum aynen bu şekilde oldu işte . O kadar çok isteyen oldu ki canım annem kızım büyümeden asla düşünmem dedi her seferinde . Hakkını ne yapsam ödeyemem . Ama bu konuda gerekeni yapacağım

Ben sizin yerinizde olsam alırım adamı basarım nikahı oldu bitti bu kadar kolay.

Annem babamnemlere gitmez onlarda boşanmadan sonra inanılmaz çirkefleştiler çünkü . İstemeyi bizde yapma konusunda netleştim buradaki yorumlarda çok yardımcı oldu bu konuda . Güzel dilekleriniz için teşekkür ederimmm

direk gün al nihaka çağır iki tarafıda

hee gizliden oğlan tarafı seni annenden istesin ohhhh keyfini çıkarın

sana emek veren yanında olsun yeter
Düşünmekten o raddeye gelmiştim zaten ciddi ciddi hiç merasimsiz sadece nikah yapmayı bile düşündüm ya :)

hay allah razı olsun şu yorumunuzdan.. Yeni eşin ne suçu günahı varki böyle özel günlerde eşinin yanında olamıyor da dışlanıyor.. Ama babadan para isterken yeni eşinde o kazançta hakkı olduğu unutulur ya.

en doğrusu arkadaşınızda olduğu gibi isteme için uygun bir yer seçilir evli olan ebeveyn eşi ile gelir. düğünde de aynı şekilde .

Düşünmekten o raddeye gelmiştim zaten ciddi ciddi hiç merasimsiz sadece nikah yapmayı bile düşündüm ya :)

bencede çok teferruata girmeden işi bitir

hem çok başın ağrımamış olur , nıkahtan sonra kım ne takacaksa takar sonra defolup gider
sende rahatlarsın

MAdemki bu konuyu açtım , derdimle dertlendirdim sizleri her ne olursa haber etmek boynumun borcu :) yazarım buraya inşallah yolunda gider herşey

onu büyüten hayatını feda eden annesi de görmesin yani düğününü öyle mi?
bir hoşsunuz

babasını kaymayacak annesiyle yapacak herşeyini
Hanımefendi annesi fedakarlık etse de karşı tarafın tutumu ortada, bence bu durum daha yıpratıcı kendılerı bılırler.
İş düüğünle bıtseydı ohooo

Hanımefendi annesi fedakarlık etse de karşı tarafın tutumu ortada, bence bu durum daha yıpratıcı kendılerı bılırler.
İş düüğünle bıtseydı ohooo
annesi üzülür
herşey usülünce olmalı babanın yaptıkları kafaya takılmadan

Kadının suçu günahı ne sorusunun cevabı aşağıdadır.
Kendisine pek sempati duyduğum söylenemez çünkü babamın bana gösterdiği 2 gram ilgiyi dahi kıskanan biri . Uyumlu içinde art niyet barındırmayan biri olsaydı bu şekilde düşünmezdim belki de

NEyden gocunuyorum biliyor musunuz babam henüz sağ ve düğünümde olmayacak? Nasipse gelin olacağım aileye karşı bile daha en baştan mahçup hissediyorum bu ihtimalde kendimi . Ama böylr diretirse sen bilirsin diyeceğim sanırım sadece

Kiz astim ataga gecirirken, babasi biraz ilgi verdi diye kiskanan bir kadin. Daha 3 yillik evlilermis. Ne hak ile o kadin gelecek ortaligi bulandiracak? Eger evli ve cocuklu bir adam ile evleniliyorsa, o rizkin daima adamin evladi ile paylasmasina razi gelinmeli. Yok bu istenilmiyorsa cocuksuz bir erkek ile evlenilmeli.

Babamın bana en son kurduğu cümle şu “ ananda bi koca bulsaydı da bizde rahatla gelseydik şu düğüne “ .
bu ne demek ya, canım annen boşanmakla ne kadar iyi yapmış öncelikle onu tebrik ediyorum
bu zihniyette bir adamla ömür geçmezdi, zaten muhtemelen baban anneni şimdiki eşi olan rus kadınla aldatmış galiba, sonrada annenden boşanıp onla mı evlendi, kadının size olan kıskançlığı da ordan kalmış olabilir,
kardeşim benim tavsiyem Annene sonuna kadar sahip çık ve asla onu ezdirme, herşey sizin evinizde olsun, baba kişisi çok isterse sonradan nişanlınla babaannenin evine gidersiniz el öpmeye, düğüne de baban yeni eşi olmadan katılmak istemiyorsa varsın o da gelmesin, zaten bunca yıl babalık yapmamış en mutlu gününde de yanında olmasın,
orda olmayı sonuna kadar hakeden kişi kesinlikle anneciğin, kadın sana sahip çıkmış evlenmemiş başkasıyla, babanın dediğine bak pes.
erkek arkadaşınla da 8 yıldır birlikteymişsiniz o zaten senin bu süreçte ne yaşadığını en iyi bilen kişidir, düğünde babanın olmamasını da yanlış anlayacağını sanmıyorum, oraya gelip huzursuzluk çıkaracağına gelmemesi en iyisi gibi
[/QUOTE]
Vallahi her birinizin yorum yapan parmaklarınızdan öpüyorum babam annemi alman bir kadınla aldatıp onunla evlenmişti . Bu 3. Eşi yani . O yüzden kadına karşı asla bir düşmanca tavrım yok . Sadece birazcık anlayış bekliyorum babamdan. Ama göstermezee kendi bilir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…