Ayrı anne baba- düğün

Elbette olur niye olmasın sevgiline de birşey demek isterlerse onlarda adetmiş anne 2 kere istenirmiş desin :)

öyle cahil hayatınızda hiçbir etkisi olmamış fesat nifak tohumları saçan bir babayla merasim yapana kadar anneciğimle yapardım tüm istemeyi düğünü ..böyle babanın eksikliğini hissetmezsiniz adamın ağzından hayırlı bir söz çıkmamış maşallah.

Babanız olmasa olmaz mı? İstemede anne olmaması ne demek. Tamam babaannede olsun. Annenizde gitsin. Düğüne de tek gelsin. Karımsız gitmem ne demek. Ne işi var düğünde. Evlenince sizin evinize gelir karısıyla.

Babamın bana en son kurduğu cümle şu “ ananda bi koca bulsaydı da bizde rahatla gelseydik şu düğüne “ .
[/QUOTE]
bu ne demek ya, canım annen boşanmakla ne kadar iyi yapmış öncelikle onu tebrik ediyorum
bu zihniyette bir adamla ömür geçmezdi, zaten muhtemelen baban anneni şimdiki eşi olan rus kadınla aldatmış galiba, sonrada annenden boşanıp onla mı evlendi, kadının size olan kıskançlığı da ordan kalmış olabilir,
kardeşim benim tavsiyem Annene sonuna kadar sahip çık ve asla onu ezdirme, herşey sizin evinizde olsun, baba kişisi çok isterse sonradan nişanlınla babaannenin evine gidersiniz el öpmeye, düğüne de baban yeni eşi olmadan katılmak istemiyorsa varsın o da gelmesin, zaten bunca yıl babalık yapmamış en mutlu gününde de yanında olmasın,
orda olmayı sonuna kadar hakeden kişi kesinlikle anneciğin, kadın sana sahip çıkmış evlenmemiş başkasıyla, babanın dediğine bak pes.
erkek arkadaşınla da 8 yıldır birlikteymişsiniz o zaten senin bu süreçte ne yaşadığını en iyi bilen kişidir, düğünde babanın olmamasını da yanlış anlayacağını sanmıyorum, oraya gelip huzursuzluk çıkaracağına gelmemesi en iyisi gibi

Bugüne kadar hep babam diye iletişimimi sürdürdüm , densizliklerine sabrettim . Senede 2 kez görüyorsun zaten sabret diye telkin ettim çoğu konuda kendimi. Ama konu seçim yapmaya gelirse her daim annemi seçerim . İnanın konuyu düşüne düşüne kendime eziyet etmeye başladım. Medeniyetsizce mi düşünüyorum düğüne gelmesini istememekle acaba diye falan . Ama yok yani . Kadın doğru düzgün davranan iyi niyetli biri olsa yine bi nebze ama hepimiz huzursuz olacağız öyle bir ortamda . Buraya yazdıkça kafamda netleşti çoğu şey zaten

Ayni sorunu ileride belki oglum da yasayacak. Sanirim anne babaniz bosandiginda velayet annede idi ve sizin tum sorumlulugunuz da. Bu durumda sizi es adayiniz anneden ister, baba ister gelsin ister gelmesin. Dugunu de muhtemelen anne rek basina yapacak. Ben babanin bir katkisi olacagini dusunmuyorum. Babaniz davetiye ile gelir dugune muhteneken. Dugun icin de davetiyeyi verirsiniz, kiminle gelirse gelsin.

Haklısınız şuan yorumlarla beraber yavaştan bir aydınlanma geliyor bana da çok teşekkürler her birinize

yerinde ben olsam baba figüründeki o kişiyi yalnızca misafir gibi bir davetiyeyle sadece düğüne karısı olmadan davet ederdim.gelirse gelsin gelmezse keyfi bilir.

Elbette olur niye olmasın sevgiline de birşey demek isterlerse onlarda adetmiş anne 2 kere istenirmiş desin :)
Babadan ve anneden ayrı ayrı istenebilir gayet mantıklı. Erkek tarafı garipseyecektir ama durum izah edilir. Peki iki ayrı düğün mü olacak?

Haklısınız şuan yorumlarla beraber yavaştan bir aydınlanma geliyor bana da çok teşekkürler her birinize
Düğününüzün nasıl geçtiğini de yazarsanız,her zaman kötülerin kazanmadığını bir kez daha görmek isteriz.
Özel ricamdır.

Babanın eşinin gelip gelmemesi senin onunla iletişimine bağlı. İyi bir iletişiminiz varsa ve annenle babanın ayrılmasına neden o kadın değilse bence gelmesi son derece normal.

Son düzenleme:
Velayet dediğiniz gibi annede idi . Annem yıllardır çok düşük bir maaşla resmen bir sömürü düzeninde çalışıyor . Çeyizim için ufak tefek ihtiyaçlarıma gücü yetebiliyor anca ki ben asla ondan birşey beklemiyorum . Canım benim bu yaşıma kadar yanımda olduğu yeter . Düğün giderleri babaya ait olacak ama inanın bu bile külfet geliyor ona . Herşeyin en ucuzuna kaç fazla masrafa girme diye diye içimi yedi resmen . Bu durum böyle devam ederse kendi yaptığı düğüne kendi gelmeyecek gibi duruyor

O sevgi degil, tam tersi, ortada sevgi olmadigindan baba sevgisine acligindan dolayi geliyor. O kadar cok bir baba istiyorsun ki, en absürd taleplerine bile razi geliyorsun. Baban senin mutlulugunu paylasmamaya göze aliyor, sirf esi icin. O halde kusura bakma, sana karsida fazla sevgisi yok. Resti sana cekebiliyorda, niye esine degil?

Bir kac arkadas yazmis "baban esi ile gelebilir, aradan kac yil gecti" diye. Evet karsinda normal bir baba olsa dogru. Senin astim ataginda bile kiskanan es, dügün gününü mahv eder. Sakin taviz verme. Babandan dolayi babaanne felanda gelmezse, gelmesinler. Sen kendi mutluluguna bak. Yemin ederim anneni hak etmiyorlar. Kadin yine iyi niyeti ile "baban buraya gelsin ondan istesinler" diyor. Ki en cok senin üzerinde annenin emegi varken!

Artik büyüdün ve resti cekmenin, anneni korumanin zamani geldi. Babanda ögrensin seni kukla gibi oynatamadigini.

bir insanın o fesatlığı altında yatan sebep nedir biliyor musun sen 9 yaşındayken ayrılan anne baba 16 yıllık evli baba ve sen 25 yaşındasın ,bu kadın annenle babanın yuvasını yıktı ise zatejn o adamın güvenilir biri olmadığını biliyor saldırganlığı bu yüzden.

BEnde içten içe isterdim bazı konularda babamın önceliğinde olmayı işte ama bazısından olmayınca olmuyor

Baba ağır CAHİL!

Allah annenize sabır versin bu süreçte. İnşallah herşey gönlünüzce olur, annenizin ve sizin talepleriniz çok makul. Doğru düşündüğünüzden şaşmayın.
Çok teşekkür ediyorum umarım herşey sorunsuz ilerler de dert ettiğimle kalırım :)

Arada kalcak durum mu var ortada? Tabiki de annenizin evinde olcak isteme ya babanız resmen annenizi dışlayin istiyor olabilir mi böyle bir şey. Umarım annenizin evinde olur isteme
Şuan yorumlardan anladığım kadarıyla yanlış düşünmüyorum .o yüzden bu minvalde bir konuşma yapmayı düşünüyorum baba hazretleriyle .

Baban eşiyle bittabi düğüne gelmek isteyebilir çok normal..
Annen hiç ezilmesin Mahsun olmasın.. Haklı belli ki babandan çok çekmiş demene göre..
Ama kız isteme mevzusunda saçmalamış nerde yaşıyorsan o evde istesinler eğer babaannenin evinde yapılırsa kız isteme anenn o zaman ezilmiş olur

Ben o babayı hiç bir şeyime çağırmazdım net.
İçimi mi okudunuz diye düşündüm bir an .
Dile dökmediklerimi öyle güzel dile getirmişsiniz ki . Şuan ne yapmam gerektiğini iyice anlamış durumdayım içim hafifledi sanki çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…