Ayrı anne baba- düğün

EVet senede 2 kez gelip görmesi dışında pek bir paylaşımımız olmadı . Yaptığı maddi desteği dahi ölü yatırım olarak görüyor gibi hislerim var hatta . herşeye rağmen içten içe seviyorum sanırım yinede onu . Küçükken o kadar uysal olurdum ki geldiğinde , kızarsa bidaha gelmez diye korkardım . Onunla hiç doğru düzgün tartışmaya girmedim çata çat kavga etmedim ama şuan yukarıda yazdığınız cümleler bana hiç uzak değil . Konu tekrar açıldığında buna benzer bir konuşma da yapabilirim . Arada kalmaktan çok yoruldum çünkü

Şöyle söyleyeyim babamın eşi inanılmaz kıskanç bir kadın nispet yaparcasına kalkar eğlenir dans eder öper sarılır biliyorum tavırlarını çünkü ve aklım hep annemde kalacak . Gönlüm istiyorki tek gelsin , iki medeni insan gibi el sıkışsınlar merhabalaşsınlar gerginlik olmadan bitsin gitsin .
Ama bu mümkün olmazsa babam ve eşine misafir muamelesi yapmak fikri hoşuma gitti :)

EVet sanırım öyle olacak bu tavrını sürdürürse . Keşke güzellikle hallolabilse bazı şeyler

Babamın eşi inanılmaz kıskanç biri . Annemle boşanalı 16 sene olmasına rağmen annemi düşman bellemiş durumda . Sanki her an elinden alacakmış gibi . Bu durumda ne kendi gelir zaten gelmesin , ne babamı gönderir . İşleri çıkmaza sokan onun bu tavrı ve babamın basiretsiz oluşu aslında ..

Baban o sekilde tepki vermeseydi, esi ile beraber ilimli olsaydi evet, eside dügüne gelebirdi. Ancak bana sadece tatillerde babalik yapmis birinin, tutupta annem icin "gelmesin söze" gibi cirkin laflar ediyorsa, bende dislerimi gösteririm.

Sakin anneni üzme. Isteme sizin evde, annenden istesinler. Mecburmu ille bir erkekten istenilcek? Seni büyüten annen. Babaninda pasa gönlü bilir, gelip gelmeyecegini. Esi icin, kizini ezen biri ile ben olsam fazla iletisimde kurmazdim artik bu saatten sonra.

Birakin babaniz dert etsin bu konuyu. Tabikide soz annenin evinde olacak size yillarca bakan buyuten o olduguna gore o evin icinde omrunuz gectigine gore. Babaniz kabul ediyorsa gelsin etmiyorsa gelmesin. Kusura bakmayinda oyle bir baba icin dert ettiginize degmez inanin siz mesut olmaya bakin yeriniz belli yurdunuz belli gelmek isteyen buyursun gelsin.

Sadece 1 akşam 2 medeni insan gibi merhabalaşıp durumu sorunsuz götürmelerini istiyorum aslında bir evlat olarak . Ama bu anlayış sıfır maalesef . 9 yaşımdan beri ikilemlerle uğraşıyorum ama yaş büyüyünce dertler de büyür derler ya bu durum çok canımı sıktı . Bakın size bir örnek anlatayım . Bu yaz babam ve eşi izne geldiğinde , astım hastası olmamdan dolayı babamla hastaneye gitmek durumunda kaldık . Eşi de geldi . Ve hastanede kavga çıkardı. Sebep babamın benimle muaneye girip onu bekleme salonunda yalnız bırakması . Bu tıynette biri olduğundan birazda istemiyorum gelmesini . Bir kerede haddini bilsin istiyorum .. annemin gözüne sokmasın kendini istiyorum .. doğru mu düşünüyorum bilmiyorm

Benim de annem babam ayrı. Ve taraflar arasında benzerlik var ama benim babam da annem de anlayışlı insanlar. Sizin yerinizde olsam annemi seçerim tabi ki babanızın ağzından zehir akıyor. Siz gerekli olan her şeyi yapın annenizi dislamadan. Canı isteyen katılsın istemeyen kendi bilir

İçten içe üzüldüğünü biliyorum annemin . Birdaha evlenmedi çünkü ve rahat davranamayacak kesinlikle . Benimde aklımı bu kurcalıyor

Senin evin annenin evi. İstemede kızın evinde olur. Daha önceki yorumlardada belirtildiği üzere babana yanımda olmak istersen gelirsin istemezsen sen bilirsin. Ben istemenin KENDİ EVİMDE yapılmasını istiyorum diye belirtirsin.Yıllarca annemin arkasından kötü konuşan bir baba ve sülalesine karşı asla eyvallahım olmaz bu saatten sonra. Siz sakin bile kalmışsınız babanızın isteklerine..
Düğüne bişi diyemem eşidir gelir. Annenizin kadının öpüp sarılmalarına alınacağını sanmam. Öyle olsaydı babanızı yıllar önce boşamazdı değil mi?? Koskoca adamın 16 yıl sonra halen kin gütmesi bana ayrı itici geldi belirtmeden geçemeyeceğim kusura bakmayın.Annen gelmesin falan ne kadar basit ve ayıp cümleler

Böylelerine biz baba demiyoruz;dış kapının dış mandalı diyoruz.Çok hadsiz buldum babanızı. Çok da sinir oldum. Gelmeyiversin yahu.Hangi bir talebi mantıklı sizce?Tek bir amacı var. Annenizi yok saymanız!!!Fırsat vermeyin!

Kendisine pek sempati duyduğum söylenemez çünkü babamın bana gösterdiği 2 gram ilgiyi dahi kıskanan biri . Uyumlu içinde art niyet barındırmayan biri olsaydı bu şekilde düşünmezdim belki de

Arada falan kalmayın. Babanız kızını düşünüyorsa, kendisinden istenmenizi istiyorsa annenizin evine gelir. Yok gelmiyorsa da keyfi bilir, o zaman yaptığı babalık değil inat uğruna kızının istenmesine gelmemek olur. Bu da sizi bağlamaz.

Anneniz orta yolu bulmaya çalışıyor babanız devamlı zorluk çıkarıyor. Bu durumda keyfin bilir baba der geçerdim, şu durumda aslolan anneniz, babanız kusura bakmasın.

Haklı olabilirsiniz bu konuyu düşüne düşüne içinden çıkılmaz hale getiren ben olabiliri sanırım

Kadın bence babanı ailesinden yani sizlerden kıskanıyor. İleri derecede ruh hastası. Emin ol düğününde de bir rezalet çıkarmak için elinden geleni yapacaktır. Ya babanla kavga eder, ya boşboğazlık eder, ya anneni fişekler kesinlikle boş durmaz. Eğer baban evladı için yeni eşine sen gelme diyemiyorsa bence baban da gelmesin . Babana yeni eşinin gelmesini istemediğini söyle , o zaman bende gelemem derse sende o da senin tercihin dersin. Gelmezse de gelmesin zaten . Senin için kayıp olmaz, annenı evladının düğününde huzursuz etmelerine izin verme. Baban kaçmış gitmiş evlenmiş nasılsa çocuklara anneler bakıyor, evlenip ayrılmak erkek için ne ki boşandıkları anda bekâr oluyorlar. Anneler ne yapsın, evlatlarıyla hayat mücadelesi verirken evlenemiyorlar maalesef. Baban kadar rahatca çocuğunu görmezden gelip evlenememiş kadın ne yapsın şimdi suçlu mu oldu. Babanı çok bencil biri olarak gördüm canım oturduğum yerde benı bile sinirlendirdi.

Babanız sorun çıkarmak için uğraşıyor. Ben öyle algıladım. Hatta anneniz babayı sallamıyor baba da bundan rahatsız. İsteme anne evinde olsun ben yok sayardım açıkçası. Hatta mümkünse düğünede gelmesin

İnanın hiçbir fikrim yok çok değişik biri çünkü. Kaostan beslenen tipler olur ya . Kendisi bayrak tutanı . Benimde çekincelerim bunlar zaten . Hani bilsem ki hanım hanımcık oturacak nispek yapmalara kalkışmayacak . Buyursun gelsin . Ama ihtimaller canımı sıkıyor . BAbam benimle kalkıp dans etse kızar mesela . Bana karşı bile bir hazımsızlığı kıskançlığı söz konusu . Böyle olunca da haliyle dışlayası geliyor insanın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…