Ayrı anne baba- düğün

Ben bir konuya takıldım. Anneniz babanıza karşı halen bir şeyler hissediyor sevgi besliyormu. Cevap evet ise ne babanız nede babanızın eşi gelmesin. Yok annenizin babanıza karşı herhangi bir sevgi ilgi vb. durumu yoksa babanız ve eşi annenizin yanında ne yaparsa yapsın bu annenizi kırmaz.

Isteme konusunda baban kesinlikle haksız. Ama düğüne cici anneyle gelme konusunda sen daha ılımlı olabilirsin. Ondan kardeşlerin yok mu? Onlar gelmeyecek mi?

BAbamla gönlümden geçen ne varsa konuşup seçimi ona bırakma kararı aldım gelmemeyi göze alıyorsa kendi bilecek çok teşekkür ederim güzel dileğiniz içinde

Annemi belki kırmaz ama kendinizi benim yerime koyun bu konularda o kadar yıpranığım ki birde en özel günümde bu tarz saçmalıkları hiç çekesim yok . Hem kendi açımdan hem annem açısından . Duygusal olarak kırılmaz belki babama hisleri olmadığı için ama size inat kasten birşeyler yapılsa çevrenizde bir rahatsız olursunuz ya mesela . Bu durumu yaşamak istemiyorum sadece

Isteme konusunda baban kesinlikle haksız. Ama düğüne cici anneyle gelme konusunda sen daha ılımlı olabilirsin. Ondan kardeşlerin yok mu? Onlar gelmeyecek mi?
daha 3 yıllık evliler babamın 3. Evliliği , benden başka çocuğu yok . Tüm yorumları okudunuz mu bilmiyorum ama okursanız inanın gereksiz ılımlı olduğumu göreceksiniz :) zira aşırı kıskanç ve olay çıkarmaya meyilli bir eşi var

Özür dileyerek söylüyorum babanız çok büyük terbiyesizlik etmiş .böyle bir anneyi asla cignemeyin sakın. İsteme tabiki en munasip şekliyle sizin şu an yaşadığınız ev neresiyse orda olmalı .dugunede kesinlikle babanız eşiyle gelmesin annenizi incitecek bir davranışta bulunacaksa eğer ki belli bulunacak. Babanıza net olun kesinlikle

bizde babam bu şekilde saçmalamadığı için tabi ki yaşadığım eve gelip istediler yani annemden.
düğün eşimin memleketinde oldu babam ve eşi gelmedi ama yakın şehirde oturan halamlar kuzenlerim ve bazı akrabaları geldi babamın. nikahım ist da oldu düğünden 3 gün sonra ona babam eşiyle geldi annemde geldi.
ben en büyük sıkıntıyı davetiyede yaşamıştım anne baba adı tamam ama soyadı? o sebeple davetiyelere eşimin de benim de sadece anne baba isimleri yazıldı. bunu da fikir olsun diye yazdım.

Yorumları okumadım. Baban da tek evladının muruvvetini görmek istiyorsa gelsin, istemiyorsa gelmesin.

Siz bütün planlarınızı nasıl mutlu oluyorsanız öyle yapın. Detaylarını da babanıza iletin. ‘Mutluluğumda yanımda olmak istiyorsan böyle olacak. Sen benim yanımda mı olmak istiyorsun yoksa anneme nispet yapmak mı?’ diyin. Anneniz bu kadar ılımlıyken babanızın resti çok saçma.
Sizin hala üstünüze gelmeye devam ederse kendisi bilir. Gelmezse gelmesin onun ayıbı.
Böyle bi durumda annenizi kırmayın.

davetiye meselesini dedüşünmüştüm nasıl olur acaba diye çok teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştığınız için işe yarar bir bilgi oldu

Evet babamla konuşacağım gelip gelmemeye kendi karar verir artık teşekkür ederim yorumunuz için

Teşekkür ederim aynı şekilde düşünüyorum bende ona göre bir konuşma yapacağım

Yazık annene çok üzüldüm. Hala onu ezmeye çalısan bir baban var.. ne demek annen gelmesin.. terbiyesizlik yaptigi kusura bakma.. buncayil annenle yasamissin.. baban evlenip bir hayat kurmus kendisine.. simdi anneni hice sayıp babaannenin evinde kız isteme ya da kacarak evlenme annene cok ama cok buyuk haksizlik..
Babana beni su tarihte istemeye geliyorlar nerde yasıyorsam oraya gelin buyrun. Tabi ki esiyle gelmek onunda hakki bu arada.. dugunde aynı sekilde..

Kaçarak evlenme işin esprisiydi zaten :) aynen dediğiniz gbi yapacağım babamla konusacağım . Gerisi onun tepkilerine göre şekillenecek artık
Eşiyle gelmesi konusunuda üstteki yorumlarımda belirtmiştim eşi sorun çıkaran bir tip . Kıskançlık krizlerine giriyor inanın neyi kıskandığını bile anlamazsınız . Bu sebepten annemle aynı ortamda olmasını istemiyorum. Ben senelerdir tolere ediyorum ama annem zorunda değil stres yaşamaya bana kalırsa

Benim ailemde ayrı. Benim isteme olayı abımın evinde oldu. Annem ve babam oraua geldi. Düğüne annenim eşi gelmedi. Çok ısrar ettim gel diye ama gelmedi babam huzursuzluk çıkarır diye. Haklıydı aslında babam huzursuzluk çıkarırdı. Kardeşimin isteme olayınıda benim evimde yaptık. Düğüne annemin eşi gene gelmedi

-Lavinya yakın zamanda ablamın bir çalışma arkadaşı evlendi .anne babası ayrılmış.babasinin ailesiyle kına yapmış.annesinin ailesiyle düğün.belki alternatif bir cozum olabilir sizin için.herseye rağmen babaniz da bu güzel güne dahil olsun istiyorsanız düşünün derim

AnneniZin eşi anlayışlı biriymiş . Gelseydi ve babanız huzursuzluk olsaydı olan size olacaktı en çok siz üzülecektiniz kendince doğru olanı yapmış . Keşke babamın eşi de o kadar anlayışlı olsa da bu sıkıntılara girmesek hiç

Güzel bir alternatif aslında fakat ben kınamda da düğünümde de annemi yanımda görmek isterim sanırım :) o yüzden güzele fikirlerimi anlatıp kararı ona bırakmak niyetim . Beni anlarsa ne ala

Anladım canım bence de anneni uzecek hicbir sey olmasın

Bence babanız gelmedın dugununuze.Lafları çok agır.Burda onemlı olan sensın.Senı en guzel sekılde evınden gondermelerı.Masallah baban laf koymamış konuşacak.Hıc bır olumlu taraf sunmamış.Boyle olmaz bu işler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…