ayrılmak üzereyiz yardim edin

Evet gerçekten bu konularda çok fazla duygusalim. Önüne geçemiyorum. Herkesle konuşmam şans vermem ama şans verincede çok severim şimdi mesaj atiyo Napiyosun diyo ev sıcak hala usuyorum diyo ilgi mi istiyo anlamiyorum

Dışardan bi göz olarak dediklerine saygım var ben bunları bu 10 gün zarfında ona çok sordum ilgisizsin dedim senle ilgisi olmadığını biliyosun sorunları biliyosun bana yardımcı ol demeye getirdi lafı hatta sebeklikler yaptı sinirimi alıp yatıştırdı ama asla sinirlenipte ayrılığa gelmedi lafi

Evet gerçekten bu konularda çok fazla duygusalim. Önüne geçemiyorum. Herkesle konuşmam şans vermem ama şans verincede çok severim şimdi mesaj atiyo Napiyosun diyo ev sıcak hala usuyorum diyo ilgi mi istiyo anlamiyorum
Yemeğini ye lütfen ve sağlığına çok dikkat et .. Gerisi hallolur .. Artık önceliğin kendin olsun .. Çok güzel bir laf vardır; su yolunu bulur derler .. Yani biz ne yaparsak yapalım kendimizide parçalasak anlımıza ne yazıldıysa o .. Srn bu çocukla evleniceksen kimse ayıramaz be olursa olsun bu iş olur ama kısmetinde başkası varsa ne yaparsan yap olmaz.. O yüzden biraz ama biraz soğuk kanlı olmaya çalış gene değer ver sev tabiki ama dünyanın merkezi yapma olur mu

Cok teşekkür ederim tavsiyelerin ve ilgin için dediklerini uygulamaya calisicam

O biraz tuhaftır serttir.sinirlendigi zaman geri dönüşü olmayan laflar eder.
Bu kısmı söyledım ben zaten ..Ayrılmak ıstemıyorsan yalvarma..Defolsun gıtsın severse döner sevmezse dönmez.

ona net paketi mi yaptırdınız? nasıl yani?

ona net paketi mi yaptırdınız? nasıl yani?
Aynen uzun zamandır kontor bile yükleyemiyo parası yok kredi oluyoduyo babası ev aldı. Hesaptan cekmeye çalıştı olmadi ben teklif ettim kabul etmedi eve gelirken yoluma turkcell çıktı artirdim net paketi benim davet ettiğim fuar parasinida o ödemişti sonuçta

Üstüne sorumluluk bindi borç ödüyor sanırım köle gibide çalışıyor malum özel şirketler acımasız iştende ayrılamıyor , işle özel hayatında dengeyi kuramıyor, bir sorun bakalım ana derdi neymiş , sen kendi derdine düşmüş gibisin sanırım kazandığınıda harcayamadığından depresif durumda

hmm tamam şimdi anladım.. olur o kadar tabi, o da fuar paranızı ödemiş..

Soruyorum herşeyi anlatmıyor parayla ilgili kredi dışında bi şey daha var ağzından kaçırdı ama anlatmiyo dediklerinde hakkin var işten çıkamıyorum elim kolum bağlı deyip duruyo ne biliyim bende napicami sasirdim

Kardesi askerde ondan yapiyor desek yinede hakki yok seni kirmaya.
Keyifli olunca super keyifsiz olunca alttan alicaz yani.
Ne yani bu beyin pasa keyfi icinmi dua edicez biz?

Daha 3 ayda.

ayyyyyyyyyyyyyyyy içim daraldı su erkeklere yalvarıp totolarını kaldırmaktan ne anlıyorsunuz yaaa

Hangi kız çıktığı adama boş gözle bakarki her kız o adamla evleneceği günün hayalini kurar

Her erkekle olmuyor ama o dediğin is tatlim. Kime o gözle baktigina dikkat etmelisin. Evlilik çocuk oyuncagi değil ne yazikki..

Neymiş derdi,kaosu.Bunlar mı dert.Elin psikopatlarına,saygısızlarına,karşısındaki insana insan değeri vermeyenlere bi değer veriyorsunuz onları dünyanın merkezine koyuyor şımartıyorsunuz.Neyine güveniyorsun bunun.Sana ayrılalım diyor,sana kırıcı konuşuyor sana saygısı yok.Neyine güveniyorsun gerçekten.3 ay yaaa 3 ay.Yani 90 gün.Bu nasıl bir erkeğe bağlanma erkeksiz yapamama durumudur.Elin herifi 90 günlük bir ilişkide sana GERİ DÖNÜŞÜ OLMAYAN lafları nasıl eder.Nasıl bulur bu cesareti.Geri dönüşü olmuş ki devam ediyorsun.Senin kendine saygın yok mu ya.Hayat erkekten mi ibaret.Bu kadar aciz,bu kadar kaybetme korkusu taşıyorsunuz yazık üzülüyorum bu genç kızlara.Allah ölüm acısı vermesin Allah sağlıktan etmesin.Paşamızın keyfi yokmuş mutsuzmuş.Ay sevsinler.Çok kızıyorum ben böyle gururnu hiçe sayan genç kızlarımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…