• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrı ev istiyorum:(

bunu yazmk istemezdim aama benim karnım çok aç şuan.....cnm tost çekti....ky kp içerlerde mutfakta falan utanıyorum yemeye...eşimede diemiom konuşmuyoz::(::(:(

Cnm kusura bakma ama bastan itibaren konunu takip ediyorum. Sen esinin anne babasindan cekinecegini evlenirken dusunemedin mi? Bence sende sorun var. Biraz daha girisken olsan kaynasmaya calissan kv kp ile. Hem birlikte oturmayi kabul ediyosun hemde ufacik seylerden maraza cikarmaya calisiyosun. Git tostunu yap ye bundan utaniyosan bence senin sosyal iliskilerinde bir problem var.

Eşinizi, bir şekilde ayrı eve cıkmak için ikna etmelisiniz ve de çalışmak için.Tepkilerinizi net,kesin ve kararlı bir şekilde göstermelisiniz ki ciddiyetinizin farkında olsun.Gerekirse evi terk edin..boşanmayı bile düşünebilirsiniz,böyle hayat gecmez...(hayatı beraber paylasıyorsunuz ve ortak kararlar alın)Çünkü taviz tavizi doğuruyor,onun için bir sorun olmaz ailesinin dizinin dibinde,yıpranan hep sen olursun....

Kendin de demişsin en büyük hatayı başta evlenirken aynı evde yaşamayı kabul ederek yapmışsın.Ev alırmısınız almazmızmısınız bilemiyorum ama kira da olsa uzaklasın hayatta en önemlisi huzur....Çalışmaya ikna ederseniz bile aynı evde yaşamayı kabul etmeyin,kredi çekin eşinize kefil bulun aylık taksıdını en azından sızın maaşınızdan ödersiniz hemde kira vermemiş olursunuz.Eşinizin maaşı da size rahat rahat yeter...Çocuk konusunda da kesınlıkle korunmalısınız,aksı halde bir kaza sonucu hamile kalmanız size daha zor şartlarıda yanında getirmesi demektir.

bunu yazmk istemezdim aama benim karnım çok aç şuan.....cnm tost çekti....ky kp içerlerde mutfakta falan utanıyorum yemeye...eşimede diemiom konuşmuyoz::(::(:(

arkadaşım sen yazdıkça bana fenalık geliyor şu mıy mıy hallerinden ilk önce kurtul
aç mısın git mutfağa hazırla ye yemeğini neden utanıyorsun ki

herşeye evet deyip te ölüyorum bitiyorum modunda dolaşma lütfen
evlenmişsin aynı eve gelin gitmişsin eşinle aynı odada yatmada sorun yok yemek yemende mi sorun olacak

sen kendi değerini bilmezsen kimse bilmez lütfen bundan sonra mantıklı davran ve korun

yok artık :53:

nazi kapı mı odası arkadaşım? nerde yaşıyorsun sen? kalkıp yapsan ne yapacaklar,öldürecekler mi? şok oldum ya..

anneleriniz babalarınız sizi el üstünde tutuyor,saçınızın teline kıyamıyor ama siz evliliği birşey sanıp daha ayrı ev açamayan bi ardamla evlenip zindan hayatı yaşıyorsunuz..off çok gerildim ya..

açsın ve mutfağa gedimiyorsun..neyleyim ben böyle kocayı da evliliği de!

memleket olarak nerelisin, bnence istediklerin olmuyorsa ana evine geri dön ve olana kadarda şartlarını kabul ettirip dön , yoksa depresyona girmen an meselesi

arkadaşım sen yazdıkça bana fenalık geliyor şu mıy mıy hallerinden ilk önce kurtul

evlenmişsin aynı eve gelin gitmişsin eşinle aynı odada yatmada sorun yok yemek yemende mi sorun olacak

sen kendi değerini bilmezsen kimse bilmez lütfen bundan sonra mantıklı davran ve korun

al benden de o kadar
içim şişti

Daral geldi bana valla :41:

Aç kal o zaman.Tövbe tövbee.

Orada yaşıyorsan kendi evin gibi benimseyeceksin orayı.

Utanacak ne var Allah aşkına.

Sen böyle pısırık olursan o adam tabi yola gelmez :20:

kızlar tamam belki çekinmek saçma ama yapamıyorum işte tamam kimse bana aa niye yiyon demez de bunu da yenemiyorum sanki birisi geline bak bu saatte yemek yiyo diye içinden geçirecek sanıyom..keşke çekinmesem..zaten utangaç biri olmasaydım bukadar zorlamazdım:(ama dün gece tostumu yedim:) eşim sayesinde...konnuşmuyorduk ..içimden tost yemek geçiyordu ya hani aynı şey eşimin de içinden geçiyormuş..birden tost yaparmısın ikimize dedi ...gülümsedim o şekilde barıştık:)
evde kimse olmasa keni evim olsa kimseden çekinmeden doyasıya yesem içsem keyif yapsam bunlar bana şuan okadar lüks geliyorki inanamıyorum kendime şuanda...sizin okurken içiniz şişiyor bense yaşıyorum....kimse yok gibi davranmak mümkün değil yaa inanın ki ...zaten herkeze batıyorum özellikle kaynanama..bunu hissediyorum ...hareketlerden bakışlardan...

buakşam kaynanamın köyüne gidiyorz yılbaşı kutlamaya
nekadar saçma dimi
eşime diyorum gidiyorlar işte peşlerine takılmak zorundamıyız diyorum başbaşa kalınca nolcak dio okadar sinirliyimki istemeye istemeye gidiyorm köye zorla götürüo beni annelere bırak beni diyorum geleceksin diyor..halbuki başbaşa kalıpta çok güzel olurdu herşey gezerdik evde güzel vakit geçirirdik
herkez gülüo bize yılbaşında barı yalnız kalın diolar kavga ettik milletin içinde

kızlar tamam belki çekinmek saçma ama yapamıyorum işte tamam kimse bana aa niye yiyon demez de bunu da yenemiyorum sanki birisi geline bak bu saatte yemek yiyo diye içinden geçirecek sanıyom..keşke çekinmesem..zaten utangaç biri olmasaydım bukadar zorlamazdım:(ama dün gece tostumu yedim:) eşim sayesinde...konnuşmuyorduk ..içimden tost yemek geçiyordu ya hani aynı şey eşimin de içinden geçiyormuş..birden tost yaparmısın ikimize dedi ...gülümsedim o şekilde barıştık:)
evde kimse olmasa keni evim olsa kimseden çekinmeden doyasıya yesem içsem keyif yapsam bunlar bana şuan okadar lüks geliyorki inanamıyorum kendime şuanda...sizin okurken içiniz şişiyor bense yaşıyorum....kimse yok gibi davranmak mümkün değil yaa inanın ki ...zaten herkeze batıyorum özellikle kaynanama..bunu hissediyorum ...hareketlerden bakışlardan...

Çok kasıyorsun... Kasma...
:ssz:

Bence sorun sizde de var anladığım kadarıyla hep eşinizin sözünü dinliyorsunuz,çok yumuşak başlısınız.''Vur kafasına al ekmeğini ''gibi...
İstedikleriniz konusunda isteğiniz var ama kararlı değilsininiz,amacınıza ulaşmak için diretemiyorsunuz.Eşiniz de sizi tanıyor benim sözüm geçer diyor ve sizi umursamıyor...
Bu kafayla giderseniz hiçbir yol katedemezsiniz..

canim benim ya okuyunca nasil uzuldum haline bi cikmaza girmissin insallah hersey gonlune gore olur benimde baya uzun bi iliskim var devam eden o da bana diyor ailemle oturalim bnm annem cok uysaldir kizi gibi gorur seni diyor ama senin durumunu gorunce kabul edesim gelmedi :( aslinda kabul etmeyi dusunuyordum

sakın böyle bir hataya düşme.... Ben bırak aynı evde oturmayı aynı apartmanda oturdum orda bile huzur kalmamıştı allahtan eşimin taini çıktıda o zor günlerden kurtuldum benimde eşim bana söyledi annem çok iyi karışmaz melek gibi dedi evet başta öyleydi ama evlenince 360 derece değişti asla olmuyor asla isterse dünyanın en iyi insanı olsun olmuyor çünkü kv ler oğullarını gelinlerinden kıskanıyor ve yapmadıkları eziyet kalmıyor

Cnm kusura bakma ama bastan itibaren konunu takip ediyorum. Sen esinin anne babasindan cekinecegini evlenirken dusunemedin mi? Bence sende sorun var. Biraz daha girisken olsan kaynasmaya calissan kv kp ile. Hem birlikte oturmayi kabul ediyosun hemde ufacik seylerden maraza cikarmaya calisiyosun. Git tostunu yap ye bundan utaniyosan bence senin sosyal iliskilerinde bir problem var.
düşünmedim cnm işte sornda bu zaten..benim düşüncesizklerim....
Eşinizi, bir şekilde ayrı eve cıkmak için ikna etmelisiniz ve de çalışmak için.Tepkilerinizi net,kesin ve kararlı bir şekilde göstermelisiniz ki ciddiyetinizin farkında olsun.Gerekirse evi terk edin..boşanmayı bile düşünebilirsiniz,böyle hayat gecmez...(hayatı beraber paylasıyorsunuz ve ortak kararlar alın)Çünkü taviz tavizi doğuruyor,onun için bir sorun olmaz ailesinin dizinin dibinde,yıpranan hep sen olursun....
evi terketmeye falan cesaretim yok şuanda bikere yaptım onu daha gücüm yok sanki çok kötü günlerdi...babamda mahfoldu ..sırf onun için katlanıyorum zaten bunlara..

Kendin de demişsin en büyük hatayı başta evlenirken aynı evde yaşamayı kabul ederek yapmışsın.Ev alırmısınız almazmızmısınız bilemiyorum ama kira da olsa uzaklasın hayatta en önemlisi huzur....Çalışmaya ikna ederseniz bile aynı evde yaşamayı kabul etmeyin,kredi çekin eşinize kefil bulun aylık taksıdını en azından sızın maaşınızdan ödersiniz hemde kira vermemiş olursunuz.Eşinizin maaşı da size rahat rahat yeter...Çocuk konusunda da kesınlıkle korunmalısınız,aksı halde bir kaza sonucu hamile kalmanız size daha zor şartlarıda yanında getirmesi demektir.

sizin sayenizde mantıklı olmaya cesaretli olmaya çalışıyorum işte.
yok artık :53:

nazi kapı mı odası arkadaşım? nerde yaşıyorsun sen? kalkıp yapsan ne yapacaklar,öldürecekler mi? şok oldum ya..

anneleriniz babalarınız sizi el üstünde tutuyor,saçınızın teline kıyamıyor ama siz evliliği birşey sanıp daha ayrı ev açamayan bi ardamla evlenip zindan hayatı yaşıyorsunuz..off çok gerildim ya..

açsın ve mutfağa gedimiyorsun..neyleyim ben böyle kocayı da evliliği de!
en çok da buna üzülüyorum zaten..anam babam el üstünde tuttu beni yediğim önüde yemediğim arkamda şimdi ne hale geldim şimdi aklım olsa evlenmezdim..neyleyim ben böle evliliği
memleket olarak nerelisin, bnence istediklerin olmuyorsa ana evine geri dön ve olana kadarda şartlarını kabul ettirip dön , yoksa depresyona girmen an meselesi

memleket falan yazma istemiyorum canım biri tanır falan die korkuyorum bizimkiler hep netlerdeler buraya bile üyelikleri vardır belki.....ana evine dönemem 1haftalına gittim ama onlarda çok strese giri...zaten doktor dedi depresif bozuklu oluşmuş dedi

Bence sorun sizde de var anladığım kadarıyla hep eşinizin sözünü dinliyorsunuz,çok yumuşak başlısınız.''Vur kafasına al ekmeğini ''gibi...
İstedikleriniz konusunda isteğiniz var ama kararlı değilsininiz,amacınıza ulaşmak için diretemiyorsunuz.Eşiniz de sizi tanıyor benim sözüm geçer diyor ve sizi umursamıyor...
Bu kafayla giderseniz hiçbir yol katedemezsiniz..

ama elimden bişey gelmiorki napim intaar mı edim
git diyorsunuz gitme öyle kolay değil birkere denedim babama bişe olcak die korktum iştahtan kesildi ben ordayken gözgöre göre onları üzemem evet ben kahroluyorum ama elimden baka bişe gelmio her gün kava ediyorum eşimle güzellikle olmuyor kavgayla halletmeye çalışıorum ozaman hep beter oluyor ...ben gidince eşim yazn kredi çekip ev almaktan vazgeçti...çok kızıncada hiçbiyere çıkmıyorum oturacaksın burda diyor

ama elimden bişey gelmiorki napim intaar mı edim
git diyorsunuz gitme öyle kolay değil birkere denedim babama bişe olcak die korktum iştahtan kesildi ben ordayken gözgöre göre onları üzemem evet ben kahroluyorum ama elimden baka bişe gelmio her gün kava ediyorum eşimle güzellikle olmuyor kavgayla halletmeye çalışıorum ozaman hep beter oluyor ...ben gidince eşim yazn kredi çekip ev almaktan vazgeçti...çok kızıncada hiçbiyere çıkmıyorum oturacaksın burda diyor

O zaman bu yaşamına ayak uydurucaksın,kesinlikle yazdıklarımda intihar et gerekirse tarzında bir cümle kurmadım,mecazen bile benzetmedim.Ben kararlı olmanız gerektiğini söylüyorum eğer eşinizin ailesiyle yaşamak size ölüm gibi geliyorsa,yaşamaya devam etmek için birşeyler yapmak gerekir.
Ayrıca ailen şuan ızdırap cekmene üzülmüyormu?bunu anlamıyorum ben,bende evliyim bana cok sacma geliyor.Sana demiyorum ki ailene git 1 hafta geri dön,uzun kalıcaksın eşin aynı dikine giderse ona göre çaresine bakıcaksın...Bende kucuk kavgalarda,tartısmalarda hemen ana evine git olayına sıcak bakmıyorum.Sorunları eşinle cözemiyorsan,mutsuz ve huzursuzsan nereye kadar kavga edıceksınız bu durumda birbirinizi yıpratıyorsunuz,ilişkiniz zarar görüyor.Eşinde senin kahrolmana göz yumuyorsa sana değer vermiyordur bu kadar basit.

Gerçeklere pembe cerceveden bakmamalısın,sen gittin diye yazın kredi cekip ev almaktan vazgectı..
Bu cumlede esın zaten ev almayı dusunmuyor senı oyaladığını düşünüyorum.Ayrıca işte sen gidersen söyle olur böyle olur diyorsa seni korkutmaya calısıyor,sen esının dizinin dibinde otur,ses cıkarma diye,kaldı ki eşin cok basarılı bunu basarmıs senın gözunu korkutmuş....

Sen nasıl susuyorsun evde senı hapsetmesine kölemisin?,

Sen kendıne değer vermessen,kendine saygı göstermezsen eşin hiç hiçç göstermez,esinin aileside aynı şekilde...

Bu hayata bir kere geliyosun senden daha değerlisi yok,bu zaman bir daha yaşanmıyacak.Hayatı eşin için yaşamamalısın eğer buna fedakarlık diyorsan;karşındakinden aynı fedakarlığı hiç bekleme..

Back
X