- 8 Eylül 2009
- 1.813
- 0
- 116
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayal etmek güzeldir; yanımdaymışsın gibi sıcacık olur içim yanımda olduğunu düşündüğümde, yada ellerimi tuttuğunu hayal edince.
hayal etmek güzeldir; sabah kapı çalsa açsam sevdiğim olsa kapımdaki, süprüz yapsa diye düşünmek boynuna sarılırım sımsıkı burnumu gömerim boynuna ve kokuyu çekerim içime ciğerim elverdiğince diye halay edince.
hayal etmek güzeldir; bir araya gelince hiç ayrılmayacakmış gibi sanki bir hafta sonu değilde aylarca birlikte olacakmış ve tüm günler boşmuş gibi filmler almak beraber izleneceğini hayal ederek, yada yarın ne pişirsek diye düşünmek yarın orada olmayacağını unutarak.
hayal etmek; mobilyalar alırken birlikte nasıl kullanacağımızı, nerede oturacağımızı mutfaktan ismini seslenirken hangi kanapeden bana bakacağını hayal etmek güzeldir.
güzeldir hayaller kurmak;her sabah giyinirken aşkıma gösterir gibi aynaya bakmak ve gülümsemek beğendiğini hayal ederek, yada uyurken bir elini yorganın dışında bırakmak sen tutacakmışsın gibi, giydiğin kazağı boynuma sarmak uyurken sanki senin kolun sarılıyormuş gibi gece öpmek kazağı hayal ederek.
hayal etmek; yaşadığım her anı, gördüğüm her şeyi, yaşadığım her saniyeyi gelince sana göstereceğimi hayal etmek ve buna umutlanmak yakın zamanda gelemeyeceğini bile bile hevesle hayaller kurmak kurmak kurmak...
hayal etmek; gelmeyeceğini bilerek, yanımda olmadığını bilerek bu koca köyde göz alabildiğine yalnızken hayal etmek güzeldir hayalden uyanıncaya kadar...
bu benim sevgili sevgilime bu sabah yazdığım bir maildi.birde ilk ayrıldığımızda bir mail yazmıştım onu her okuduğumda halen ağlıyorum o nedenle onu paylaşmaya yüreğim el vermiyor.
ben sevdiğimi çok seviyorum yaaaaa
dün sevgili sevgilimin oda arkadaşları eşlerini anlatınca sevgilim içinden e benim sevgilim bunların eşinden kat kat iyi demiş ve bana oralardan çiçek yollamış öyle ağladım ki iş yerinde anlatamam. çiçeği karşımda şimdi bakım bakıp gözlerimi sulandırıyorum birde telefon açtım demez mi ama ben gül diye gül yolladım :))))
mglove sağolasın güzel paylaşımın için ama zatenn 5,5 aydır göremiyorum öyle çok özledimki bitanemi off offff hayırlısı ile şu 2011 gelsede kavuşsak. Allah c.c hepimize sabır versin çok zor sevdiğinden uzakta olmak :çok üzgünüm:
Amin cnm :Saruboceq:
aminnn
bu arada bişi daha özlüyorum cı çekiyorum dediğimiz zaman çevremdeki pek çok kişinin beni anlamadığını farkettim.
takma bu kadar ne olacakki çok büyütüyorsun diyorlar sinir oluyorum
ayyy mglove inanırmısın aynen benim çevremdede diyen var yaaa bilmiyorlar artık çok fazla yanyana olduklarından bıkmışlarki sürekli böyle diyorlar takmıcakmışızzzzz pehhhhhhhh ne anlarsın kızım sen dice kalacaklar birgün mirmirmirmirÇok üzgünüm çoook
aminnn
bu arada bişi daha özlüyorum cı çekiyorum dediğimiz zaman çevremdeki pek çok kişinin beni anlamadığını farkettim.
takma bu kadar ne olacakki çok büyütüyorsun diyorlar sinir oluyorum
bizde uzaklardayız nişanımdan beri görmedim yani 2,5 aydır ve 1,5 ay daha göremicem ben gitcem o gelemiyo :gitme:
ayri sehirden gectim esimle ayri ülkelerdeyiz
anca bi kac ayda bir görüsebiliyoruz
ama temmuz ayinda dügün olduktan sonra bir daha ayrilmicaz insallah
seninki dahada bi zordur cnm ya.
neyseki az kalmış Allah yarımcınız olsun..
öyle.cok zor canim ya.araya mesafeler girince yanlis anlamalarda cogaliyor,tartismalar artiyor.sizde de öyle mi arkadaslar?
bazı insanlar vardır her gün tartışır ama mutlu bir profil çizer düşman çatlatır gibi ben onlardan olmayacağım bu sebeple; biz günde 8-10 kere telefonda konuşuyoruz akşamda msnde kamera açıyoruz çok fazla yanlış anlaşılma tarzı olmuyorda normalde kısa sürecek tartışmalar büyüyor uzuyor ayrıca biri sürekli diğerini teselli durumunda tuhaf bir ilişkimiz oldu.