Ayr ehirlerde ak.

ahhh ahhh :gitme::gitme::gitme::gitme:
otobüse bindirmeleri el sallamarı..off offff

en güzeli kavuşmak ama sımsıkı sarılır burnunu saçlarımın arasına sokar ve ciğerini kokumla doldurur bir beş dakika ayrılamaz öylece sarılı kalır canım sevgilim

ben yokken yaptıklarını eve aldıklarını gösterir bir hevesle

film alırız sanki bir hafta sonu değilde aylarımız varmış gibi ama izlemeye vaktimiz olmaz

yarında sana şu yemeği yaparım der ve derin bir sessizlik olur çünkü yarın orada olmayacağımı anımsar.

en kötüsü ilk ayrılık anıdır ve kavuşmaya bir saat kala. sevgili kocam derki kavuşma yaklaşınca hasret depreşir sinene sığmaz aynen o şekilde olur

MSN den hiç konuşmayan biz ayrılıkta kamera aldık açar kamerayı bilmez ben ekranı okşarım, bende thi shirtü vardır sürekli onu koklarım

daha anlatsam site yıkılacak ben ağlayacağım iş yerimde en iyisi susayım

en güzeli kavuşmak ama sımsıkı sarılır burnunu saçlarımın arasına sokar ve ciğerini kokumla doldurur bir beş dakika ayrılamaz öylece sarılı kalır canım sevgilim

ben yokken yaptıklarını eve aldıklarını gösterir bir hevesle

film alırız sanki bir hafta sonu değilde aylarımız varmış gibi ama izlemeye vaktimiz olmaz

yarında sana şu yemeği yaparım der ve derin bir sessizlik olur çünkü yarın orada olmayacağımı anımsar.

en kötüsü ilk ayrılık anıdır ve kavuşmaya bir saat kala. sevgili kocam derki kavuşma yaklaşınca hasret depreşir sinene sığmaz aynen o şekilde olur

MSN den hiç konuşmayan biz ayrılıkta kamera aldık açar kamerayı bilmez ben ekranı okşarım, bende thi shirtü vardır sürekli onu koklarım

daha anlatsam site yıkılacak ben ağlayacağım iş yerimde en iyisi susayım

naptın sen ya cnm ya:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:
mahvettin beni iş yerinde

kızlarrrr
kimse sevgili sevgilisini özlemiyor mu ya ben tek miyim her gece ağlayan
uffffff

çok tatlısınız yaa :) ben de eski sevgilimle çeşitli nedenlerle genellikle ayrı şehirlerdeydim...

çıkmaya başladık 2 ay sonra askere gitti... 5 ay hiç göremedim... ama o kavuşma anını hiç unutamam... şu an hayatımda olmasa da o an unutulmazdı...
askerden geldi ben izmirdeyim o istanbula çalışmaya gitti... ayda 1 görüşürdük... farklı hayatlar sürerken yanyana olmayı dilemek çok zor ama bunu anlayınca daha kolay oluyor; sorunlar daha da azalıyor... kavuşma zamanına dair yapılan planlarla geçen günler...
istanbuldan sonra daha yakın bir yere geldi çalışmaya bu sefer 2 haftada 1 görüşürdük haftasonları... 4 saatlik yol bitmezdi... sonra 2 gün hemen biterdi... otobüs sahneleri offf ki ne off... ama şimdi düşününce çok keyifli...
en son izmire döndü hemen hemen hergün görüşmeye başladık tabii ama bazen keşke başka şehirde olsaydın dediğim oldu... çünkü o zaman her duyguyu daha çok yaşıyorsun...
bizim ayrılma nedenimiz de buydu yani onun için; tutku yoktu artık... o uzaklıkları paylaşmak bile zor gelirken; ben onsuzluğu yaşamak zorunda kaldım... yaşamayı da öğrendim... zaten onu andığım anlar da çook azaldı; böyle konular olacak da aklıma gelecek :)

uzun oldu biraz ama ; demek istediğim şu; tadını çıkarın kızlar... buluşma anına kadar sadece günler geçsin istiyorsanız bunu yapmayın; yani onsuz da yapabileceğiniz çok şey var... siz farklı şehirlerdesiniz ve hayat sadece sizin için... bunu anlamak için başka şeyler yaşamanıza gerek yok ... mutlu olmaya bakın... yerimseniben
hepinize de en kısa zamanda hiç ayrılmamak üzere kavuşmanızı diliyorum :teselli:

bizde uzaklardayız nişanımdan beri görmedim yani 2,5 aydır ve 1,5 ay daha göremicem ben gitcem o gelemiyo :gitme:

benimki 2-3 haftaya kadar temelli gelecek temmuzada düğünüm olacak ama sabrım gelmior

:1hug:
bizde burda dertleşelim kızlar
senin sevdiğin nerde cnm?

evet dertleşelim canım hepimizin ihtiyacı var...
ben izmir o istanbul 1,5 yıldır birlikteyiz şuan askerde ve 118 gün sonra bitiyor nasipse doğuda yapıyor askerliğini ama Allah öyle büyükki acemiliği izmire düştü...:1rolleyes:
öyle çok özledim ki onu off offf çok zor geliyor bazen... :çok üzgünüm:

ben izmir o istanbul 1,5 yıldır birlikteyiz şuan askerde ve 118 gün sonra bitiyor nasipse doğuda yapıyor askerliğini ama Allah öyle büyükki acemiliği izmire düştü...:1rolleyes:

canım benim
sayılı gün çabuk geçer baksana bir geriye 1,5 yıl çabuk geçmedimi inşallah 118 günde çabuk geçecek senin gibi asker yolu gözleyen öyle çokki çevremde
Allah tez zamanda kavuşturur inşallah

canım benim
sayılı gün çabuk geçer baksana bir geriye 1,5 yıl çabuk geçmedimi inşallah 118 günde çabuk geçecek senin gibi asker yolu gözleyen öyle çokki çevremde
Allah tez zamanda kavuşturur inşallah

Allah razı olsun canım,amin herkesi kavuştursun...
öyle ama insan sevdiğine öyle çok ihtiyaç duyuyorki o an anlıyor ve birkez daha sızlıyor yüreği... :gitme:

hayal etmek güzeldir; yanımdaymışsın gibi sıcacık olur içim yanımda olduğunu düşündüğümde, yada ellerimi tuttuğunu hayal edince.

hayal etmek güzeldir; sabah kapı çalsa açsam sevdiğim olsa kapımdaki, süprüz yapsa diye düşünmek boynuna sarılırım sımsıkı burnumu gömerim boynuna ve kokuyu çekerim içime ciğerim elverdiğince diye halay edince.

hayal etmek güzeldir; bir araya gelince hiç ayrılmayacakmış gibi sanki bir hafta sonu değilde aylarca birlikte olacakmış ve tüm günler boşmuş gibi filmler almak beraber izleneceğini hayal ederek, yada yarın ne pişirsek diye düşünmek yarın orada olmayacağını unutarak.

hayal etmek; mobilyalar alırken birlikte nasıl kullanacağımızı, nerede oturacağımızı mutfaktan ismini seslenirken hangi kanapeden bana bakacağını hayal etmek güzeldir.

güzeldir hayaller kurmak;her sabah giyinirken aşkıma gösterir gibi aynaya bakmak ve gülümsemek beğendiğini hayal ederek, yada uyurken bir elini yorganın dışında bırakmak sen tutacakmışsın gibi, giydiğin kazağı boynuma sarmak uyurken sanki senin kolun sarılıyormuş gibi gece öpmek kazağı hayal ederek.

hayal etmek; yaşadığım her anı, gördüğüm her şeyi, yaşadığım her saniyeyi gelince sana göstereceğimi hayal etmek ve buna umutlanmak yakın zamanda gelemeyeceğini bile bile hevesle hayaller kurmak kurmak kurmak...

hayal etmek; gelmeyeceğini bilerek, yanımda olmadığını bilerek bu koca köyde göz alabildiğine yalnızken hayal etmek güzeldir hayalden uyanıncaya kadar...

hayal etmek güzeldir; yanımdaymışsın gibi sıcacık olur içim yanımda olduğunu düşündüğümde, yada ellerimi tuttuğunu hayal edince.

hayal etmek güzeldir; sabah kapı çalsa açsam sevdiğim olsa kapımdaki, süprüz yapsa diye düşünmek boynuna sarılırım sımsıkı burnumu gömerim boynuna ve kokuyu çekerim içime ciğerim elverdiğince diye halay edince.

hayal etmek güzeldir; bir araya gelince hiç ayrılmayacakmış gibi sanki bir hafta sonu değilde aylarca birlikte olacakmış ve tüm günler boşmuş gibi filmler almak beraber izleneceğini hayal ederek, yada yarın ne pişirsek diye düşünmek yarın orada olmayacağını unutarak.

hayal etmek; mobilyalar alırken birlikte nasıl kullanacağımızı, nerede oturacağımızı mutfaktan ismini seslenirken hangi kanapeden bana bakacağını hayal etmek güzeldir.

güzeldir hayaller kurmak;her sabah giyinirken aşkıma gösterir gibi aynaya bakmak ve gülümsemek beğendiğini hayal ederek, yada uyurken bir elini yorganın dışında bırakmak sen tutacakmışsın gibi, giydiğin kazağı boynuma sarmak uyurken sanki senin kolun sarılıyormuş gibi gece öpmek kazağı hayal ederek.

hayal etmek; yaşadığım her anı, gördüğüm her şeyi, yaşadığım her saniyeyi gelince sana göstereceğimi hayal etmek ve buna umutlanmak yakın zamanda gelemeyeceğini bile bile hevesle hayaller kurmak kurmak kurmak...

hayal etmek; gelmeyeceğini bilerek, yanımda olmadığını bilerek bu koca köyde göz alabildiğine yalnızken hayal etmek güzeldir hayalden uyanıncaya kadar...

içim yandı be canım,yüreğine sağlık mafoldumben

Allah kavuştursun cnm..bizde atlattık o günleri benimkisde acemiliğini manisada usta birliğinide tuncelide yaptı..1 ay oluyo geleli..doğuda askerliğini yapan sevgiliyi belmenin ne demek olduğunu çok ii biliirm çokk.Allah sabrını veriyo bi şekilde az kalmış zaten seninde..
gerçekten çok şanslıymışsın maşallah acemiliği senin memleketinde yapmışş:nazar:
askerdeyken daha bi başka oluyo özlemlerr
ama geçiyo bi şekilde sayılı zaman..
doğuda nerde asker cnm

Back