Ayr ehirlerde ak.

geçici tabi ama geçene kadar yıllar geçecek
şimdi ocakta görüşçez ondan sonra haziranda
ondan sonra evlenene kadar belki hiç görüşemicez ki evliliğe de en az 3-4 yıl var
neyse hayırlısı..

kac yıl hem deee ,o zaman ne msn vardı ne bedava konusma süreleri..

avea bıle yoktu ..kaydirigubbakcemile3

bı 100 kontor alırdık ,msj 2 kontordü..sadece 50 msj atabılrdık ..:gitme:

sımdı oh ne rahattt ,gercı bızde yıllar sonra rahat edebılmıstık

bız 2 ayda bır gorusmeye calısırdık ,o gelırdı,ben okulumdan dolayı gıderdım..

evlendıkte kurtulduk..:lepi:

kac yıl uzaktan uzaga
:delphin:

kizlar ben de esimle ayri sehirde olmayi birakin ayri ulkelerde yasadim bir sure. cok iyi anliyorum sizi canlarim :hulya: biz evlendik kavustuk birbirimize, ayrilik bitti. insallah siz de kavusursunuz sevdiginize ve buralara yazarsiniz bir gun :Saruboceq:

o izmirde ben istanbul en son bir buçuk ay önce gördüm pek sık görüşemiyoruz ama tlf her gün msj la her dakka:) allah izin verirse bu ayın 24 de ben izmire gidicem :))))))

biz de 2.5 aydır görüşemiyoruz :( umarım bu ayın sonunda onu görmeye gidebilirim.Uzaktan çok zor oluyo 2 sene öncesine kadar hep beraberdik üniversitede o günleri çok özlüyorum :( inşallah bu sene evlenip kurtulucaz :))

Allah yardımcınız olsun kızlar
eşim askere gittiğinde (o zaman nişanlımdı) kısa dönem yapmasına rağmen yemin törenine kadar zor beklemiştim. 40 gün kadar ayrı kalmıştık ama her gün birbirimizi gördüğümüz için 40 gün bize 40 ay gibi gelmişti. Tören zamanı 1 gün boyunca birlikteydik ancak arkasından gelen ayrılık çok kötüydü çünkü 4 ay göremeyecektik birbirimizi. O 4 ay nasıl geçti bir Allah bir biz biliriz. Ömrümüzden ömür gitti. Rabbim hepinizi tez zamanda hayırlısıyla sevdiğinize kavuştursun inşaallah...

biz de 3.5 aydır görüşemioduk bayramda görüştük çok ii geldi. bi de nikah yaptık artık evli ayrıyız. ben afyonda çalışıyorum eşim trabzonda

o trabzonda ben alanya da.2 sene boyunca her saniye beraberdik.insana yanındayken kolay geliyo geçer gider diyosun o ayrı günler.ayrılık günü gelip çattığında seni mutlu eden tek bişey oluyor oda aşkınızın gücü.dokunamıyosun belki ama bugünlerin biticeğini bilmek sana kuvvet veriyo.ilk defa bu kadar sabırsız oluyosun belkide günlerin geçip gitmesi için...hayallaerini sanki gerçekten yaşıyomuş gibi kuruyosun.ama beraber geçiriceğimiz günlerin gelmesini beklemek bile güzel.....

Biz 8yıldır böyleyiz 1aydır görmüyorum çooook özlüyorum onu ewlensekte kurtulsak artık çok zor geçmeye başladı

Ben 3 aydır görmüyorum nişanlımı o izmirde ben rizede :gitme: o kadar ck özledim ki anlatamam uzaklık cok zor yaa en güzel zmanlarımızı hep böle uzakta gecirdik artık dayanamıorum senağlama:gitme:

ben de sizinle aynı durumdayım...
hatta benim de uzaklık ilişkiyi etkiler mi diye bi topiğim vardı..
hep bu tarz konulara yorum yazarken buluyorum kendimi..sanırım acınacak haldeyim..mafoldumben
biz de 4 yıl birlikte okuduk şimdi ayrı şehirlerdeyiz..
3.5 ayın üstüne 5 aralık ta geldi..sabahtan akşama kadar birlikteydik ama ayrılması çok zordu:gitme:
bi daha ne zaman gelir ne zaman görürüm onu hiç bilmiyorum:gitme:mafoldumben

sevgilim izmirde ben istanbul yaklaşık 2 senedir birlikteyiz ciddiyiz sözlü sayılırız perşembe gününden beri izmirdeydim dün geldim harika geçti...uzaklık kötü ama katlanıcaz artık

Back