Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizdesenağlamasevgimizden bişey eksilmedi ama uzakta olunca kıskançlık daha fazla oluyo bu yüzden tartışmalarımız fazlalaştıÇok üzgünüm çoook
yaklaşık 1 ay beraberdik hasret giderdik ama 10 gündür yine ayrı şehirlerde ayrı hayatlardayız..çok sabır işteyen birşey uzaktan ilişki yürütmek..umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız..
bgn itibariyle 5 ay oldu, en iyi ihtimalle eylülde o da 1 günlüğüne görebilirim, tabi belli bişey yok, ihtimal sadece; deli gibi seviyorum, bir dakka aklımdan çıkmıyo, yaşayan bilir bunu; aşkım, herşeyim, nefesim; hani derler ya her şeyde biraz sen varsın diye; ama her şeyde biraz sen yoksun be hayatım, yaptığım her şey eksik kalıyo sanki, özledim hem de çok çok çok özledim mafoldumben
inş kavuşucuğımız günler de gelecek, şimdi ikimizde hayatımızı kurma çabasındayız; ben okulumu bitirmeye çalışıyorum, o da işlerini yoluna koymaya çalışıyo; herşeyimizi "sıfır"dan kuruyoruz; inş "mutlu son"la biter, hakkımızda hayırlısı olsun;çok üzüldük, mutluluğu hakettik...:asigim:ahh cnm benim öyle iyi anlıyorum ki seni cnm benim allah en yakın zamanda kavusturur sizi inşallahh ve birdaha ayrılmamak üzere (evlilik)
2 senedir ayrı şehirlerdeyiz..3-4 sene daha yürütemeyiz biz uzaktan..
canım neden ki sevdikten sonra herskilde yürür bizim 4.senemiz o ısp de ben istte yasıyorum ve bakarsan evlenmemizze 2 sene daha var tabi bu süre zarfında askerliği nişan falan derken gecer