Ayr ehirlerde ak.

bizde askimla ayri sehirlerdeyiz, hatta ayri ülkelerdeyiz senağlama onu yaklasik 7 aydir göremedim senağlama cok özlüyorum keratayi yaa

başlık tam bize uyuyor:)ayrı şehir ama çok yakın şehirler minübüsle 1 saat sürüyor:)her hafta sonu mekik dokuduk iki şekir arasında artık kurtulcaz tabi buseferde aile özlemi olcakk ama allahtan yakın şehirlerdeyiz:)

bizde ayrı şehirlerdeyiz senağlama önceleri gözden uzak olan gönüldende uzak olur diye inanırdım ama herşey o kadar değişti ki özleyince daha çok bağlanıyorum ben birini özlediğimi bu kadar içten hiç hissetmemiştim... bambaşka bi duygu yaa :asigim:

Son düzenleme:
bizdesenağlamasevgimizden bişey eksilmedi ama uzakta olunca kıskançlık daha fazla oluyo bu yüzden tartışmalarımız fazlalaştıÇok üzgünüm çoook

bizdesenağlamasevgimizden bişey eksilmedi ama uzakta olunca kıskançlık daha fazla oluyo bu yüzden tartışmalarımız fazlalaştıÇok üzgünüm çoook

Bizde ayrı şehirlerdeyiz kaç senedir bu şekilde yürütüyoruz bir gün olsun ayrılmayı düşünmedik :nazar: Hayatımın anlamı benim onsuz nefes bile alamam ben uzakta olunca zor oluyor evet :çok üzgünüm: insan çok kıskanıyor özlüyor , ben günlerce uyumadığımı bilirim hasretimden.. Neyse mutlu sona az kaldı :teselli:

bizde ayrı şehirlerdeyiz bitanemle :gitme: ben ankarada o istanbulda.2,5 aydır görmüyorum öyle özledimki deniz gözlümü mafoldumben

çok özledim onu 3 haftadır göremiyorum ne zamn geleceğide belli değil

yaklaşık 1 ay beraberdik hasret giderdik ama 10 gündür yine ayrı şehirlerde ayrı hayatlardayız..çok sabır işteyen birşey uzaktan ilişki yürütmek..umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız..

yaklaşık 1 ay beraberdik hasret giderdik ama 10 gündür yine ayrı şehirlerde ayrı hayatlardayız..çok sabır işteyen birşey uzaktan ilişki yürütmek..umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız..

inşallah canım allah herkesin gönlüne göre versin bende bayagıdır görmüyorum aşkımı ama biliyorum ki sonunda benim olucak onun olucam beklemeye razıyımm..

bgn itibariyle 5 ay oldu, en iyi ihtimalle eylülde o da 1 günlüğüne görebilirim, tabi belli bişey yok, ihtimal sadece; deli gibi seviyorum, bir dakka aklımdan çıkmıyo, yaşayan bilir bunu; aşkım, herşeyim, nefesim; hani derler ya her şeyde biraz sen varsın diye; ama her şeyde biraz sen yoksun be hayatım, yaptığım her şey eksik kalıyo sanki, özledim hem de çok çok çok özledim mafoldumben

bgn itibariyle 5 ay oldu, en iyi ihtimalle eylülde o da 1 günlüğüne görebilirim, tabi belli bişey yok, ihtimal sadece; deli gibi seviyorum, bir dakka aklımdan çıkmıyo, yaşayan bilir bunu; aşkım, herşeyim, nefesim; hani derler ya her şeyde biraz sen varsın diye; ama her şeyde biraz sen yoksun be hayatım, yaptığım her şey eksik kalıyo sanki, özledim hem de çok çok çok özledim mafoldumben

ahh cnm benim öyle iyi anlıyorum ki seni cnm benim allah en yakın zamanda kavusturur sizi inşallahh ve birdaha ayrılmamak üzere (evlilik)

ahh cnm benim öyle iyi anlıyorum ki seni cnm benim allah en yakın zamanda kavusturur sizi inşallahh ve birdaha ayrılmamak üzere (evlilik)
inş kavuşucuğımız günler de gelecek, şimdi ikimizde hayatımızı kurma çabasındayız; ben okulumu bitirmeye çalışıyorum, o da işlerini yoluna koymaya çalışıyo; herşeyimizi "sıfır"dan kuruyoruz; inş "mutlu son"la biter, hakkımızda hayırlısı olsun;çok üzüldük, mutluluğu hakettik...:asigim:

Uzaklıklar Küçük Sevgileri Yok Eder, Büyükleri Yüceltir. Tıpkı Rüzgarın Mumu Söndürüp Ateşi Yükselttiği Gibi ..
güzel söz...

2 senedir ayrı şehirlerdeyiz..3-4 sene daha yürütemeyiz biz uzaktan..

canım neden ki sevdikten sonra herskilde yürür bizim 4.senemiz o ısp de ben istte yasıyorum ve bakarsan evlenmemizze 2 sene daha var tabi bu süre zarfında askerliği nişan falan derken gecer

canım neden ki sevdikten sonra herskilde yürür bizim 4.senemiz o ısp de ben istte yasıyorum ve bakarsan evlenmemizze 2 sene daha var tabi bu süre zarfında askerliği nişan falan derken gecer

bizim herşey onun okulu bitirebilmesine bağlı..1 sene daha uzarsa okulu 1 sene daha ertelenecek herşey..yaşlarımız da geçiyo..üstelik uzakta pek beceremeyen sık sık kavga eden bi çiftiz o kadar sene nasıl devam ederiz hiç bilmiyorum

Back