Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaydirigubbakcemile3Ne demişler gözden ırak gönülden ırak.
bizde ayrı şehirlerdeyiz kızlar.Sözlüm antalyada ben istanbdulda.okulda tanışmıştık günün her anını beraber geçirince sonradan ayrı kalmak çokkk zor gelioo çok....sadece yaşayan bilir diyorum..
4 yıldırda uzaktan yürüttmeye çalışıyoruz.hasretlik çok zor..özleyip sarılamak dokunamamak :gitme:
her gelip gittiğinde yaşanan aynı duygular..otogarlardan nefret etmeler otobüs görünce iç geçirmeler vs..:a015:
askerden yeni geldi sözlüm inş yakında nişanlanıcaz.Sizinde dediğiniz gibi arada aşk sevgi olunca insan herşeyi, dayanıo.
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun tez vakitte kavuşalım sevdiklerimizeee:asigim:
merhaba kızlar bizde ayrı şehirlerdeydik bizamanlar sizler gibi yazınızı okuyunca gerilere gi,ttim şöyle ayda1 bazen para topluyo die 2ayda 1 görüşürdük ve sadece 2saat babam fazlasına izin vermezdi nişanlımoldugu halde sabredin bunlarda geççcek yarınbigün burda evlendiginizin haberklerinid eokucaz mutlulugunuzu özlemin bittigini okucaz
ayyyyy
valla bu topik tam benlik benim sevdiceğimde uzaklarda
öyle çok özlüyorum ki eş durumundan tayin yapacağız aynı şehirde başlamıştık her an beraberdik şimdi ayrılık çok koyuyor bir araya gelince o ayrı anlar hiç yaşanmamış gibi oluyor ayrılınca acı tazeleniyor.
otobüse beni bindiriyor yuvaya bırakılan bebekler gibi gitme diye ağlamaya başlıyorum o ağlar ben ağlar, el sallarken bakarım elleri titrer((
gitmesem olmaz mı derim gitme der gitmek zorundayım gel derim şimdi burada ol kokunu bile özleidm derim gelemem der sesi titrer offff offfff