Ayr ehirlerde ak.

gözden ırak gönülden ırak sözü belki doğru ama sevgin kuvvetliyse bunuda aşar engel tanımaz aksine dahada güçlenir

tam 3 aydır göremiyorum onu biz nişanlımla 2005te tanıştık ve 5 yıldır bu hep böyle sürdü çok şükür mayısta düğünüm var kavuşcaz inşallah

kaydirigubbakcemile3Ne demişler gözden ırak gönülden ırak.

Bunu, henüz askin gercegini yakalayamamis olan insanlar uyduruyor :kahve:

Sanirim sizde henüz gercek aski yakalayamamissiniz kaydirigubbakcemile3

Üzüldüm sizin adiniza...

zaten kötüyüm birkaç gündür :gitme: kendime ağlayacak konu arıyorum bi saattir resmen ve gittim yine buldum bilmiyorumkismile aramızdaki mesafe iki saat.. ama bir de bana sorun işte :1ninca: tamamen maddiyata bakıyor herşey ve durumlar bi o kadar da karışık.. geçen ağustosta söz yaptık... daha nişan yok gündemde.. bu yaz evlenmeyi düşünüyoruz off offf akannehir keşke bi mucize olsa.. ayda iki kez görüşebiliyoruz sadece ve o kadar tamamlıyo ki beni canım benim. :asigim: mucize olsun lütfen çok bunaldım artık :Saruboceq:

ben de istiyom o mucizeden..insanlar sevdikleriyle el ele yanımdan geçerken içim parçalanıyo
insan bazen alışıyo yokluğuna ama bazen de hasret dayanılmaz oluyo
dönem dönem değişiyo işte bu durum ve sanırım ben bu aralar o dayanamama pozisyonundayım
ah aşkım benim nolurdu dizimin dibinde olsan mafoldumben

Ah ah ben hep o dönemdeyim ama yeter artık ya delikafadulden

ben iyice damara bağlıyorum arkadaşlar.. nilüferden eski 45 liklerden başlayım en iyisi vereliniortak

2 aydır görmüyorum sözlümü o ankarada ben bursadayım nisan başı gibi gelicek yani 3 ay geçmiş olacak görüşmeyeli okadar özledimki onu anlatamam ve gelmesi sırf günübirlik sabah gelicek buraya gece arabasıyla geri göndereceğim sadece işten birgün izinli onuda uykusuz kalma pahasına yanımda geçirecek çok özledim çabuk geçsin şuzaman

anam bu topik tam benlik of offfffffffffff benim sevgilimde adanada ben istanbuldayım...
3 haftada bir geliyor yanıma...
ayrıca gözden ırak olan gönüldende ırak olur denmiş bence bu tamamen iki sevgilinin arasındaki aşkla ilgili güvenle ilgili karşılıklı büyük bir aşk ve güven varsa hiç bir sorun yoktur....

bütün bayanlara allah tez vakitte kavuştursun hepimizi...

gnr canım benim snei çok iyi anlayanlardan biriyim.. Benim canımdan kıymetlim de uzağımda bazen öyle bi özlüyorum ki anlatamam. kocaman 1 sene 1 ay ı geride bıraktık ama nasıl bıraktık bilmiyorum.. Bazen huysuzluklarım oluyor kendimi yalnız hissediyorum oyyy ne zor yarabbim daha gelmesinede var. Gözümü kapasam açsam ki bitanemle evliyim. Mevlam tez vakitte hayırlısı ile nasip etsin inşallah... Allahım sabrımızı versin.

Bizim de derdimiz aynı birbirimizden uzaktayız:gitme:
ılk defa yanıma geldiğinde ilişkimiz başlayalı 1 yıl olmuştu
ailemden dolayı ben gidemiyorum onun yanına, eee malum öğrencilik maddi durumdan o da gelemiyor
4 aydır görmedim çok özledim çooook:gitme:
Allah herkesin yardımcısı olsun çok zor bişey tüm kalbimle dua ediyorum hepimiz kavuşalım sevdiğimize
Ama aşk sevgi olunca herşeye katlanılıyor:asigim:

bizde ayrı şehirlerdeyiz kızlar.Sözlüm antalyada ben istanbdulda.okulda tanışmıştık günün her anını beraber geçirince sonradan ayrı kalmak çokkk zor gelioo çok....sadece yaşayan bilir diyorum..
4 yıldırda uzaktan yürüttmeye çalışıyoruz.hasretlik çok zor..özleyip sarılamak dokunamamak :gitme:
her gelip gittiğinde yaşanan aynı duygular..otogarlardan nefret etmeler otobüs görünce iç geçirmeler vs..:a015:
askerden yeni geldi sözlüm inş yakında nişanlanıcaz.Sizinde dediğiniz gibi arada aşk sevgi olunca insan herşeyi, dayanıo.
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
tez vakitte kavuşalım sevdiklerimizeee:asigim:

bizde ayrı şehirlerdeyiz kızlar.Sözlüm antalyada ben istanbdulda.okulda tanışmıştık günün her anını beraber geçirince sonradan ayrı kalmak çokkk zor gelioo çok....sadece yaşayan bilir diyorum..
4 yıldırda uzaktan yürüttmeye çalışıyoruz.hasretlik çok zor..özleyip sarılamak dokunamamak :gitme:
her gelip gittiğinde yaşanan aynı duygular..otogarlardan nefret etmeler otobüs görünce iç geçirmeler vs..:a015:
askerden yeni geldi sözlüm inş yakında nişanlanıcaz.Sizinde dediğiniz gibi arada aşk sevgi olunca insan herşeyi, dayanıo.
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
tez vakitte kavuşalım sevdiklerimizeee:asigim:

:teselli: inşallah canım. olumunekankayizsmile

merhaba kızlar bizde ayrı şehirlerdeydik bizamanlar sizler gibi yazınızı okuyunca gerilere gi,ttim şöyle ayda1 bazen para topluyo die 2ayda 1 görüşürdük ve sadece 2saat babam fazlasına izin vermezdi nişanlımoldugu halde sabredin bunlarda geççcek yarınbigün burda evlendiginizin haberklerinid eokucaz mutlulugunuzu özlemin bittigini okucaz

merhaba kızlar bizde ayrı şehirlerdeydik bizamanlar sizler gibi yazınızı okuyunca gerilere gi,ttim şöyle ayda1 bazen para topluyo die 2ayda 1 görüşürdük ve sadece 2saat babam fazlasına izin vermezdi nişanlımoldugu halde sabredin bunlarda geççcek yarınbigün burda evlendiginizin haberklerinid eokucaz mutlulugunuzu özlemin bittigini okucaz

İNŞ cnm sen ne güzel kavuşmuşsun sevdiğine darısı bizlerin başına:Saruboceq:
eşin hangi şehirdeydi cnm senin?

ayyyyy
valla bu topik tam benlik benim sevdiceğimde uzaklarda
öyle çok özlüyorum ki eş durumundan tayin yapacağız aynı şehirde başlamıştık her an beraberdik şimdi ayrılık çok koyuyor bir araya gelince o ayrı anlar hiç yaşanmamış gibi oluyor ayrılınca acı tazeleniyor.
otobüse beni bindiriyor yuvaya bırakılan bebekler gibi gitme diye ağlamaya başlıyorum o ağlar ben ağlar, el sallarken bakarım elleri titrer :(((
gitmesem olmaz mı derim gitme der gitmek zorundayım gel derim şimdi burada ol kokunu bile özleidm derim gelemem der sesi titrer offff offfff

ayyyyy
valla bu topik tam benlik benim sevdiceğimde uzaklarda
öyle çok özlüyorum ki eş durumundan tayin yapacağız aynı şehirde başlamıştık her an beraberdik şimdi ayrılık çok koyuyor bir araya gelince o ayrı anlar hiç yaşanmamış gibi oluyor ayrılınca acı tazeleniyor.
otobüse beni bindiriyor yuvaya bırakılan bebekler gibi gitme diye ağlamaya başlıyorum o ağlar ben ağlar, el sallarken bakarım elleri titrer :(((
gitmesem olmaz mı derim gitme der gitmek zorundayım gel derim şimdi burada ol kokunu bile özleidm derim gelemem der sesi titrer offff offfff

ahhh ahhh :gitme::gitme::gitme::gitme:
otobüse bindirmeleri el sallamarı..off offff

Back