Ayr ehirlerde ak.

Ben de sevgilimi 14 aydır görmüyordum.Farklı şehirlerdeyiz ve okuyoruz ikide bir gelme imkanı yok malesef.Ama hemen hemen her hafta ikimizde kameradan görüşüyoruz.2 gün önce yanıma geldi burada staj yapacak.Hem de birlikte gezeceğiz biraz da bana ders çalıştıracak.Bizim kadar görüşmeden sabredebilen var mıdır bilmiyorum ama ikimizde birlikte olabilmek için emek harcıyoruz.
Belki aynı şehirlerde yaşamak kolay.Daha üniversiteye başlamadan benim bulunduğum şehirden kendine iş teklifi geldi bi aileyi geçindirecek kadar.Üniversite okumayayım geleyim oraya diyebilirdi.Kolaya kaçabilirdi.
Ama şimdi istediği bölümde 3. sınıfta şimdi yine iyi maaşlarla iş teklifi alıyor fakat okulunu bitirecek daha iyi maaşla çalışacak inşallah.Şimdi onun derdi kendini geliştirip ilerde ne beni ne kendini kimseye muhtaç etmemek.Hem 3. sınıf bittikten sonra benim okuduğum üniversiteye farabiyle gelecek.Eğer derslerine çalışmasaydı ikide bir görüşseydik notları iyi olmazdı ve son yıl yanıma gelme gibi bi imkanı olmayacaktı.

Biz halimizden memnunuz ve çok mutluyuz :38:

ben ki "uzaktan uzağa aşk mı olur be saçmalamayın...adam sadık kalır mı nasıl emin olabilirsiniz ki ondan" derdim eskiden...
ama şimdi biliyorum ki aşk yanındayken bile özlemek...mesafeler değil insanı özleten...ama o mesafeler aşkın gerçeğini büyüten...
şükür nedenim ki yanyanayken aramızda mesafeler yok... aramızdaki km lere rağmen pes etmeyen bi sevgimiz var... gün geçtikçe büyüyen...
Benim yarim vatani görevinde... şafak sayıyoruz ... akşam yolladığım mektup sabahında elindeymiş ...arayıp daha akşam ellerinin üzerinde gezdiği kokunun sindiği mektup elimde...o kadar da uzak değiliz , en azından biliyorum ki dünyanın ucunda da olsam bekleyecek bi kadınım var dedi... :nazar:
evet gerçekten beklerim...çünkü buna değiyor gerçekten...
uzaktan uzağa sevmek zor ama en güzel halidir aşkın....:nazar:

Bizde 2 yılı devirdik böğürtlenimleee çok şükür :16: Onu çok seviyorum, Allah bozmasın 3 aydır görüşemiyoruz ama :5:

Son düzenleme:
bizde ayrı şehirlerde yaşıyoruz 10 gündür görüşmüyoruz ağustos basında yanıma gelecek ama sonra 2 ay göremeyeceğiz birbirimizi bu hep böyle devam edecek maddiyat aile o kadar sorun oluyor ki bu zamanlarda anlatamam..bizimde sınavımız bu savaşmak mücadele etmek zorundayız diyoruz hep şimdilik iyi kötü her şey gidiyor sevgi gerçekten her şeyin üstesinden gelebilir umarım hep güzel gider ve güzel bi sonumuz olur..sevgisini kilometrelerce uzaktan yaşayan herkesin sonu güzel olur umarım

Bizde farklı şehirlerdeyiz. 7 aydır birlikteyiz ama bi kere bile o uzaklığı hissettirmedi bana. Canım aşkım yakında gelcek yanıma inşallah :31:

Bizde 1 aydır ayrı şehirlerdeyiz başta çok zor olcağını düşünmüştüm ama her şey eskisindende iyi oldu...

1 aydır farklı şehirlerdeyiz, bence bize iyi geldi özlemek. En azından bana. Daha heyecanlı hissediyorum görüşeceğimiz zaman. Ki neredeyse her hafta sonu beraberiz yakın olduğumuz için. 8 gün oldu biz görüşmeyeli :)

Öyle sev ki bu hasretlikler düşsün yakamızdan canımın parçası..

Onu çok özledim ben çoook :43:

Back