tatlım çok fazla o bölgeyle uğraşırsan mantar, sivilce, kötü akıntı gibi bir sürü dertle uğraşırsın.
ayrıca yapı gereği kurcalama sonucu gevşeyebileceğini unutma. sarkık vajina dudaklarına sahip olmak istemezsin değil mi?
kızlık zarı konusunu boşver. eğer seni sen olduğun için kabul etmeyecek bir erkekle beraberlik düşünüyorsan çok yanılıyorsun.
sen bir an evvel evlen de su kizlik derdinden kurtul.. hatta sen de kurtul biz de kurtulalim..
sıktım artık dime haklısın a.s.
ay hayir da cok kurcaliyorsun be ablam varmis yokmus bozulmus durmus salla gitsin yahu elleyip mincirip cekistirip durma.. varligini unut kizlik denen seyin.. sen o degilsin vucudunda dokunabildigiin varligini gorebildigin nice nice organlarin ne bileym parcalarin var senin..
kadinsin sen ya bi aynaya bak gurur duy kendinle geri kalanini da salla gitsin cikar beyninden.. bak cok acik soyliyim ben burda okumadikca aklima bile gelmiyo kizlikmis zarmis sagmiymis saglammiymis.. dusunme bunu.. dusundukce kendine dert cikarirsin..
sen en sonunda kendi kendine yapacan bisey bozulacak..buda bi takıntı turu sanırım fazla dusunme ya ne kadar dusunursen okadar takıntı olarak kalır
yaklasık 4 ay öncede aynı konuda soru sormustum ve yardımcı olmustunuz kızlık zarı bnde takıntı oldu gercekten bi anımı bunu düşünmeden geçiremiyorum artk nolur yine yardımcı olun ablalar daha öncede demstm hçbi ilişkim olmadı bnde tskıntı oldu bu durup dururken bakmamla basladı hersey anlayamasamda durup dururken bakıyor yorumlar yapıyordum kendi kafama göre inanın artık sabrım kalmadı bilen sölesin 1 gün önce adetliydim duşa giricektim 1 gün gecmedi bile adetimin bittiği yine bakayım dedim günde kac kere bakıyorum kızlık zarım yırtıkmı die bilemezsiniz heran aklımdan cıkmıyor bakııyordum tabi biraz cektirerek ama fazla diil ztn korkyom bsy oldumu die cekemiyom fazla büyük dudaklardan cekiyordum (irençleştim sanırım ama tam anlatmak için) neyse kendi kafama göre baktım yine içtemi zar idrar çıkışının altımı orasıda ortaı acık kenarları birleşik içtede duvar gibi bşy var ıkındım daha iyi görmek için sora duşta yaklasık 10-15 dk sora genital temizliğimi yaparken (agda falan diil)normal temizlik kan geldi daha sonra kan pıhtısı ki adetliyken cok olur büyük büyük ve hissederim böyle işte ablalarım bn yaklasık bi senedir bu konuyu heran düşünüyorum bşyde yapmadım bakarken ıkınınca büyük dudakları çekince yırtılırmı korkuyorum gercekten adetliydim 1 gün önce ve pıhtı geldi ama bn kendimi cok suclu hissediyorum doktora gideyim diyorum cesaret edemiyorum düşünürken bile ağlıyorum kolay yırtılırmı sizce birsey olmusmudur gercekten bnm için cok önemli nolur yardımcı olun cok korkuyorum eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
arkadasim durduk yerde canini skiyosun, biriyle biseymi yaptin [herkesten özür dileyerekten] biseymi soktunda bu kadar düsünüosun bak söyle düsün:
dünyada ne kadar insan var yaptigi halde bu kadar takmayan umursamayan namusunu lekelettiren diktiren vs.. bunlar düsünmüyorda sen yapmadigin halde neyin acisini bu kadar cekiosun ben anlamis degilim.. . . . hic korkma canim doktora git egerki bisey yapmamissan kötü bi sonuclada karsilasmazsin hadi diyelimki karsilastin sen kendinden birsey yapmadigindan emin degilmisin?? eminsin. . o yüzden kimseden hicbiseyden korkma seni böyle seylere maruz birakan seytanin etkisinden cik arkadasim
hem neyden korkuyosunki hadi diyelim doktor dedi yirtlmis vs. .
sen kötü bisey yapmadiysan günahin yokki, ben böyle seylerden kimse icin korkmam [kendi adima konusuyorum] egerki kötü bisey yapmissam sadece allah icin korkarim o zaman düsünürümki cogu insan tertemiz öbür dünyaya gidecek ama ben lekeli gidecegim, ama sen böyle bi leken yoksa neyden korkup kafana takiosun??
sana tavsiyem günlük oku seytanin kalbine vesvese vermesone izin verme, o bölgene bakmak aklina düstügü zaman selevat cek besmele cek biseyler yap bos durma kiii aklindan ciksin, kendini baska seylere yönlendir ve doktora psikolaga gitmek gerekmeden kendi kendine yenmeye calis bu hastaligini. . cnm benim boshayallersmile
cnm ya dediklerini aynen yapacagım Allah biliyor günahsız oldugumu haklısın hem bütün arkadslar birşey olmamıstır diyor selevat ve besleme ile dua ile aşacagım inşallah cok saol cnm Allah razı olsun hepinizden
bende senin gibiydim ama yas kemale erdikce anliyo insan hatalarini,basta yazini okurken dedim alllaah bi hata yapti kesin ama okudukca sevindim bi hatanin olmamis oldugunu ama bak suna inan, suanki takintina sevin hatta.. ben neler yasadim neleri taktim allah kimseye vermesin, nelerin acisini cektim allah kimseye cektirmesin ama tecrübe bu demek oluo iste yani kisacasi sen bukadarcik takintina sevin allah günü geldiginde bin beterini verio insan dioki o zaman megerse hic bisey degilmis eskiden taktiklarim. .
allah kimseye vermesin böle acilarda yasatmasin, genc kizlarda dikkat etsin sevgi ask cart curt ugruna yapilan hicbisey güzel bi sonuc dogurmuyo, olan yine insanlara oluyo, bu hallerine sükret kisaca demek istedigim tatlim vede canini skma, bu arada yasin kac senin??CADIARZU
arkadasım bence sen psikologa git
vereliniortak
bende 19. . . ama ben erken yaslanmisim bakzemuszemus
canim insan hissedio zaten kendinde bi degisiklik oldugunu seninde cok gecmeden olur, olgunlasmak cok degisik bi kavram nerden nasil gelecegi belli olmuyo insana, bosuna dememisler insan hatalariyla olgunlasir diye, hata yapa yapa neyin ne oldugunuda görüo insan tabidee, benim bi hata yapmam yetti bu hale gelmeme=)):ecrin_bebek:
bnmde kızlık zarı ile ilgili bir konum vardı ama dengesizin biri yüzünden kaldırıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?