• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aynı takıntım

O kadar abartıyorsunuz evet .Çünkü 26 yaşındayım ve ilk defa kızlık zarını sürekli rahatsız eden birini duyuyorum. Onun yırtılması o kadar kolay olsaydı bayanlar ilk cinsel münasebetlerinde o kadar zorlanmazlardı ha? Kızlık zarı (hymen) genellikle 2-3 cm içerdedir. İlk cinsel münasebete kadar kız çocuklarını enfeksiyonlardan korur. Üzerinde minik minik delikler vardır ve regl kanaması bu deliklerden çıkar.Evlenen bayanlara "kendine dikkat et artık evlisin ,çabuk hastalanırsın" demelerinin nedeni de kızlık zarının enfeksiyonlardan korumasıdır zaten. Bence kızlık zarınızı rahatsız etmek yerine,internetten bilgi almak daha mantıklı bence... Geçmiş olsun.

verdiğin bilgiler için teşekkürler HasibeAsmek arkadaşım durup dururken taktım işte tekrar cok saol

bende sizin gibiydm nazlı ama sonucta birşey yapmadıysan ve ciddi travma yasamadıysan hiçbirşey olmazyani.ilk ilşkide kanayacak yapımız varsa zaten kanar

haklısın gercekten farkındayım bnde ama cok taktım ve baktıkca bişey olmussmudur die şimdiye kadarki yardımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlarım ablalarım

arkadaşım kızlık zarını kendin göremezsin görsen de anlayamazsın yok öyle bir şey uz<manlar anlar sadece onlar bile uğraşarak görebilir. onun için bakıp uğraşıp sinir sistemini harap etme bırak şu günlerini yaşamaya bak neyden korkuyorsun bugünlerini zehir ediyorsun ki hiç birimizin yarına çıkacağı bile garanti değil neden bugünlerini telaşla geçiresin. yarın öbürgün evlenme durumuna yaklaşırsın o zaman bulursun bir yolunu ya sevgiline yaptığın hareket yüzünden şüphen olduğunu anlatırsın yahut gider muayene olursun şimdilik rahatlat kendini bak panik atak olursun bu korkularla. uzun süre üzüntü korku panik şüphe duya duya dönüşü çok güç olan panik atak hastalığını çağırırsın ve günlerin cehennem azabına döner. hemen şimdi bu konuyu unutuyorsun tamam mı :)) evleneceğin zaman yaklaşana kadar da kafana takmıyorsun vereliniortak:))

Back