• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aynı takıntım

yok bir şey olmamıştır. merak etme:))

Son düzenleyen: Moderatör:
öff iyice saçmaladınız artık ama ya durup dururken niye takıntısı bu kaç kişi var böyle kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
evt sanırım aynen anlattıgın gibi içsel kaygı sıkıntı ve bunu düşünürken ateş basması sonrada cok kötü oluyorum

söylediğim gibi canım, biran önce psikologa gitmelisin. Sen şimdi bir jinekologda gitsen sana bakire olduğunu söylese, sen yinede kendini kontrol etmekten vazgeçemezsin. Senin sorunun psikolojik mutlaka doktora görünmelisin canım.

Önceki konularınızı okumadım ama burada okuduğum kadarıyla sıkıntınız psikolojik.
Birşey olmamıştır zarar filan ama bunu burdan bizim yazmamız çözüm değil. Doktora gitmeniz de çözüm değil. Çünkü doktor sağlam dese bile ertesi gün gene bakacağından eminim.
Hatta ve hatta evlenip o zardan kurtulduğunda da başka bir konuda takıntı geliştirip kendine eziyet edeceğinden de eminim.
O yüzden bir psikyatra ve bir psikologa görün lütfen. Bu rahatsızlık ilerlediğinde tedavisi zorlaşıyor. Yol yakınken önlemini al.

Önceki konularınızı okumadım ama burada okuduğum kadarıyla sıkıntınız psikolojik.
Birşey olmamıştır zarar filan ama bunu burdan bizim yazmamız çözüm değil. Doktora gitmeniz de çözüm değil. Çünkü doktor sağlam dese bile ertesi gün gene bakacağından eminim.
Hatta ve hatta evlenip o zardan kurtulduğunda da başka bir konuda takıntı geliştirip kendine eziyet edeceğinden de eminim.
O yüzden bir psikyatra ve bir psikologa görün lütfen. Bu rahatsızlık ilerlediğinde tedavisi zorlaşıyor. Yol yakınken önlemini al.

doğru psikolojik oldu artık

sen niye korkuyosun ki bu kadar sert bi cisim falan sokarsan tamam hadi ya da bir erkekle sürtünerek birlikte falan olursun mesela ha o zaman korkmakta haklısın derim ama durup dururken niye bozulsun ki endişelenicek bişi göremiyorum ben yanifisfisfis

Son düzenleme:
piririkk:( kızıyorum cnm ama..bak ben sana bir ara bendede oldugunu bu psikolojinin ve neler yasadıgımı uzunn uzun anlatmadımmı hemde acık acık..cnm seninki bana göre hiç kalır bnm travmalarıma göre yaa dr ilşki yasamadıktn snra oraya byük bir cisim girmedktn snra mmkn deil dedi hatta bana bide dediki derdn yok ya drt arıosun bence dedi.bak bende bakıodm hemde hergn dşün..ıkınmayla bişe olsa yada acıp bakmaylaa doktora hiç gitme ozaman öle bi geriolarkii bakmak için işte tmm şmdi bozuldu dersin..ama düşün doktor sonucta o işinin ehli..bence en kısa zmanda dr.a git görün..

Neden kendini rahat bırakmıyosun ?
Neden kendini teselli edemiyosun ? Sürekli bunu düşünerek beyninde bunu saplantı haline getirmişsin.
Sürekli aynı şeyleri düşünerek psikolojin bozulmuş ve herşeyi buna bağlıyosun.

Ben hala anlayamıyorum, seninle evlenicek olan erkek, sen olduğun için seni sevdiği için evlenicek.
Seninle evlenicek, kızlık zarınla değil !!!

Belkide yaşadığın bölgede ve ailen de seni bu kadar düşündürüyo bilemiyorum ama mantıklı olmalısın.
Bence bir an önce topla kendini !!!

hıc merak etme cok ta kurcalama artık..hıc bı sey olamaıstır ınan o kadar klay degılkı hemencık zarar gorsun..benec gıt bı doktora hıc bekleme ckeınme anlat durumunu ..mauyne ol korkma

iyide bi insan durup dururken ne die taa içini görmeye çalışırki hemde hiçbişe yooken ? yasakkelime bakma cnm orana burana :))) başka şelerle uuraş cnm beniimmmm hastalım bitti bi gün geçti diossun o hastalıınla alakalı olan bişedir bitmemiştir tam onun kalıntısıdır merak etme kendinide kurcalamaaa artık istersen ...

sen niye korkuyosun ki bu kadar sert bi cisim falan sokarsan tamam hadi ya da bir erkekle sürtünerek birlikte falan olursun mesela ha o zaman korkmakta haklısın derim ama durup dururken niye bozulsun ki endişelenicek bişi göremiyorum ben yanifisfisfis

hçbi şekilde birlikte olmadım sert cisimde girmedi gercekten teşekkürler cvp için

piririkk:( kızıyorum cnm ama..bak ben sana bir ara bendede oldugunu bu psikolojinin ve neler yasadıgımı uzunn uzun anlatmadımmı hemde acık acık..cnm seninki bana göre hiç kalır bnm travmalarıma göre yaa dr ilşki yasamadıktn snra oraya byük bir cisim girmedktn snra mmkn deil dedi hatta bana bide dediki derdn yok ya drt arıosun bence dedi.bak bende bakıodm hemde hergn dşün..ıkınmayla bişe olsa yada acıp bakmaylaa doktora hiç gitme ozaman öle bi geriolarkii bakmak için işte tmm şmdi bozuldu dersin..ama düşün doktor sonucta o işinin ehli..bence en kısa zmanda dr.a git görün..

kızma cnm elimde olan birsey olsa hakim olamıyorum kendime

Neden kendini rahat bırakmıyosun ?
Neden kendini teselli edemiyosun ? Sürekli bunu düşünerek beyninde bunu saplantı haline getirmişsin.
Sürekli aynı şeyleri düşünerek psikolojin bozulmuş ve herşeyi buna bağlıyosun.

Ben hala anlayamıyorum, seninle evlenicek olan erkek, sen olduğun için seni sevdiği için evlenicek.
Seninle evlenicek, kızlık zarınla değil !!!

Belkide yaşadığın bölgede ve ailen de seni bu kadar düşündürüyo bilemiyorum ama mantıklı olmalısın.
Bence bir an önce topla kendini !!!

kendimi teselli etmeye çalıştım ama olabilme ihtimali bile cok düşündürüyo cvplarınız için cok teşekkür ederim hepinize

Back