aynı takıntım

öğrenirsen banada sölermisin cnm neresiymiş falan

arkadaşlar hergün farklı şeyler duyuyorum okuyorum.her yerde farklı bilgiler var açıkcası hangisi doğru bilemiyorum kafam çok karıştı.vajina girişi tam olarak neresi oluyor?kızlık zarı vajina girişine bağlımı oluyor?doktorlar vajina girişinden 1-2 cm içerde olduğunu söylemişler bu giriş neresi oluyor?büyük küçük dudaklarmı giriş oluyor biri ne olur anlatsın?

eh madem bilmeyenler var. hemen açıklamak istiyorum.

kızlar şimdi yapı olarak genital organımızda iki tane çıkış yeri vardır. birincisi tabiki idrarımızı yapmamızı sağlayan üretra, diğeri de vajina.

üretra; klitoris'in hemen altında (klitorisi de açıklayacağım) vajina deliğinin üstündedir. küçük bir deliktir. ama bazen internette ilginç bilgiler okurken cinsel ilişkiye üretradan girmeye çalışanlar olduğunu öğrenince üzülüyorum.:kedi:

klitoris dediğim gibi üretranın üst tarafında bulunur. bu aslında bizim evrilleşmemiş penisimizdirsempatiksalakcinni. yaklaşık 13bin tane sinir ucu bulunduğu için uyarılması ve kişiyi doyuma ulaştırması kolaydır.

vajina ise; aşağıda bulunan cinsel ilişkiye girmemizi sağlayan, regl olmamızı sağlayan ve çocuk doğurmamızı sağlayan organımızdır. esnek olduğu için, ilk ilişki konusunda hiçbir korku yaşamamanızı tavsiye ederim.

halk arasında kızlık zarı olarak tabir edilen hymen ise; vajina girişinin 2-3 cm içerisinde bulunur. farklı farklı çeşitleri vardır. çoğunlukla hilal şeklindedir. ama bazen sadece nokta nokta delikli de olabilir. kimi kadınlar da ise hiç bulunmaz. asıl görevi kız bebekleri, yabancı mikroorganizmalardan korumaktır. yapılan araştırmalara göre çoğunluğu ilk cinsel ilişkide kanamaz.

tekrar tekrar söylüyorum, büyük ihtimalle yine söyleyeceğim ama;

kızlık zarı muayenesini kendi kendinize yapamazsınız. bir şeyler görseniz bile ne olduğunu anlayamazsınız.

18 yaşından sonra belki yılda bir kere, cinsel ilişki yaşadıktan sonra da 6 ayda bir jinekologa görünmekte fayda vardır. eğer çok merak ediyorsanız; ailenize akıntınız olduğunu, kaşintı olduğunu söyleyin ve bir şekilde doktora gidin.:lepi:

100 postum olmadığı için resim ekleyemiyorum. ama google görsellere "kadın genital" veya "hymen" yazarsanız daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

işte o baktıgımız sitelerde vijinanın hemen girişi diyor içerde olduguna eminmisin

Durup dururuken zara hiçbirşey olmaz ne yıkanırken, ne yürürken bir yere çarpsan da olmaz... Ama siz o kadar incelerseniz kendiniz bir zarar vereceksiniz bu gidişle.. Vücudunuzu kendi haline bırakın. Ama sorununuz çok ciddi bence bir uzmana görünün ve destek isteyin...

Kızlık zarını sen kendin bakarak görebileceğini mi zannediyorsun. Bir kere düzgün bir pozisyon alman lazım o kontrol için. Ayrıca kimi zaman doktorlar bile göremiyor belli belirsiz oranın epiteliyle aynı renk minicik bir yapı. Töbe estafirullah ya

Ekleme yapmak istiyorum canım izninle. 18 yaşından önce de mutlaka gitmek gerekir hiç gidilmemişse çünkü genital bölge gelişiminin normal olup olmadığı kontrol edilmelidir.

o kadar yorum bekleyene kadar ben bi doktora gidip baktirirdim yani konu sahibi arkadasim madem korktugun bisey var,git baktir doktora gitmek cok dogal bisey kimse kötü gözle bakamaz hakki yok cünki, , arkadasimizinda dedigi gibi durduk yerde hic bisey olmaz. .

teşekkürler yardımlarınız için

görürüm sanmıstım hepiniz öyle diyorsanız arkadaşlar takmıcam bu konuyu kafama artık (inşALLAH)

pipirik zarın anasını ağlattınsempatiksalakcinni
relaks yavrucum yabayanssulusmile

teşekkürler arkadaşım

sorun psikolojik olarak mı demek istediniz o kadar mı abartıyorum

ya arkadaşlar genel olarak bizlermi çok iyiyiz bukadar yardıma konuşmaya bi insan hiçmi dzelmez yooksa bu bi şakamı ilk başlarda bende yardım etmek istedim ama hala aynıkonu ve çok can sıkmaya başladı bu konu bence açıkçası ben artık bunun gerçek oldunu sanmıorum pipirikcim kusura bakma sende bana garip gelio bu konunun hala konuşulması insanlar okadar şey sölüo sana ve hala bi düzlme falan yok hep aynı şei soruosun kusura bakma ama ben artık bu açmış olduun konuya inanamıorum malesef bunuda sölemek istedimm üzgünümmmmm

O kadar abartıyorsunuz evet .Çünkü 26 yaşındayım ve ilk defa kızlık zarını sürekli rahatsız eden birini duyuyorum. Onun yırtılması o kadar kolay olsaydı bayanlar ilk cinsel münasebetlerinde o kadar zorlanmazlardı ha? Kızlık zarı (hymen) genellikle 2-3 cm içerdedir. İlk cinsel münasebete kadar kız çocuklarını enfeksiyonlardan korur. Üzerinde minik minik delikler vardır ve regl kanaması bu deliklerden çıkar.Evlenen bayanlara "kendine dikkat et artık evlisin ,çabuk hastalanırsın" demelerinin nedeni de kızlık zarının enfeksiyonlardan korumasıdır zaten. Bence kızlık zarınızı rahatsız etmek yerine,internetten bilgi almak daha mantıklı bence... Geçmiş olsun.

haklısın gercekten farkındayım bnde ama cok taktım ve baktıkca bişey olmussmudur die şimdiye kadarki yardımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlarım ablalarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…