• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aynı takıntım

hıc merak etme cok ta kurcalama artık..hıc bı sey olamaıstır ınan o kadar klay degılkı hemencık zarar gorsun..benec gıt bı doktora hıc bekleme ckeınme anlat durumunu ..mauyne ol korkma

birşey olmus derse orda düşer bayılırım cesaret edip bi gidebilsem

iyide bi insan durup dururken ne die taa içini görmeye çalışırki hemde hiçbişe yooken ? yasakkelime bakma cnm orana burana :))) başka şelerle uuraş cnm beniimmmm hastalım bitti bi gün geçti diossun o hastalıınla alakalı olan bişedir bitmemiştir tam onun kalıntısıdır merak etme kendinide kurcalamaaa artık istersen ...

pıhtı halindeydi sadece bazen diyorum bu kadar kolay yırtılsa cocukken atladık düştük bazende dikkat etmediysem olduysa diyorum saol cvp için

allaallah nasıl başladı ki bu takıntı sende yani durduk yerde hiç bişi yapmadım diyosun üstelik.diğer konularda da böle takıntlı mısın?bencede bi psikologa gitmen en iyisi...

iyide bi insan durup dururken ne die taa içini görmeye çalışırki hemde hiçbişe yooken ? yasakkelime bakma cnm orana burana :))) başka şelerle uuraş cnm beniimmmm hastalım bitti bi gün geçti diossun o hastalıınla alakalı olan bişedir bitmemiştir tam onun kalıntısıdır merak etme kendinide kurcalamaaa artık istersen ...

aynen ya takıntı yapmaya gerek yok her insan biraz korkar ama bu kadar olmaması lazım yani hem bii diyim mi bi jinekoloğa bi bayan böyle bi soru sormuştu oda dedi ki bahsettiğiniz zar bekaret zarı soğan zarı değil öyle hemen zıplamayla hoplamayla yırtılsın dedi ee bu cevaptan sonra ben düşündüm doğru yani umarım bu içini rahatlatmıştır artık o zar dediğin şeyde sonuçta bi deri gibi bişi yani:3:

E peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsun pipirik? Bu kadar cevaptan sonra hergün bakmaya ve korkmaya devam mı yoksa önce içini rahatlatmak için bir psikoloğa sonra da bu takıntıdan kurtulmak için bir psikyatra mı?

canım sen isteğin kadar bak kendine anlaman çok zor zarı... doktora gitmekten başka yolun yok senin... yoksa bakıcam diye uğraşırken gidicek zarın...

allaallah nasıl başladı ki bu takıntı sende yani durduk yerde hiç bişi yapmadım diyosun üstelik.diğer konularda da böle takıntlı mısın?bencede bi psikologa gitmen en iyisi...

takıntılıyım durduk yere bizim derste konumuzdu bu resimler vardı bnde sora taktım herşeyde takıntılıyım mesela bi adet dönemimde ağrı kesici içmiştim adetim kesildi 2 ay çocuk olmasını engellermi adet dönemi ilac içince adet kesilmesi diye araştırdım herşeyde böleyim malesef

aynen ya takıntı yapmaya gerek yok her insan biraz korkar ama bu kadar olmaması lazım yani hem bii diyim mi bi jinekoloğa bi bayan böyle bi soru sormuştu oda dedi ki bahsettiğiniz zar bekaret zarı soğan zarı değil öyle hemen zıplamayla hoplamayla yırtılsın dedi ee bu cevaptan sonra ben düşündüm doğru yani umarım bu içini rahatlatmıştır artık o zar dediğin şeyde sonuçta bi deri gibi bişi yani:3:

rahatlattı burdaki bütün herkesin birşey olmamıs demeside rahatlattı saolun cok

evt cnm haklısın

Korkmana gerek yok. Evet o sandalye biraz göz korkutuyor ama hele ki senin şu muayene için korkmana hiç gerek yok. Zaten belli bir yaştan sonra o koltuğa yılda birkaç kez düzenli olarak oturup bacaklarımızı açmamız gerekiyor, kendini buna alıştırmaya başla bence.:sm_confused:

En büyük zararı sen kendine veriyorsun, buna bir son vermeni diliyorum. Kafanda kurup kurup kendini yiyeceğine bir şekilde muayene olmalısın. Umarım seninle gelebilecek birileri vardır, seni motive eder.

E peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsun pipirik? Bu kadar cevaptan sonra hergün bakmaya ve korkmaya devam mı yoksa önce içini rahatlatmak için bir psikoloğa sonra da bu takıntıdan kurtulmak için bir psikyatra mı?

bu kadar cvptan sora kendim sizin sayenizde sölediklerinizle yenmeye çalıscam bu takıntımı yenemezsem psikoloja
hepinize teşekkürler

pipirikcim bende bilgisizdim ama araşrırarak bilgi sahibi oldum.senin gördüğün yer muhtemelen kızlık zarındır.vajinal ıkınma ve kasılmalarla açılıyor dimi canım ucuda idrar deliğinin üstünde birleşiyor tam olarak burasınımı söylüyorsun?

pipirikcim bende bilgisizdim ama araşrırarak bilgi sahibi oldum.senin gördüğün yer muhtemelen kızlık zarındır.vajinal ıkınma ve kasılmalarla açılıyor dimi canım ucuda idrar deliğinin üstünde birleşiyor tam olarak burasınımı söylüyorsun?

evt orasımı içtemi orasımı zar yani

nasıl yani zeynep kafamı çok karıştırdın burdaki arkadaşlar ve doktorlar küçük dudaklar aralandığı zaman idrar deliği üretra deniliyormuş kasılmalarla açılan yerin vajina girişi olduğunu kızlık zarının bu gördüğümüz açıklıktan 1-2 cm içerde olduğunu söylüyorlar sende gördüğümüz yerin idrar deliğinin altındaki açıklığın zar olduğunu söylemişsin hangisi soğru arkadaşlar bu konuda bilgisi olan gerçekten bilgi versin.

Back